Whitesnake Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Planuję z 10 kg zrzucić niebawem. Może wtedy marynarka będzie leżała lepiej w talii chociaż, skoro jest tak strasznie jak piszecie - w innych miejscach. Do obecnej figury musiałbym pewnie coś na miarę szyć by pasowało idealnie. Jest o niebo lepiej! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PinCollar Napisano 2 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Zestaw z marynarką dwurzędową. Szczegółowo opisany tutaj: http://pincollar.pl/2015/07/30/granatowa-dwurzedowka/ 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Letnia wersja biznesowego garnituru, czyli szary POW + niebieski len + shantung od EoE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 4 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Formalna odsłona nowej marynarki klubowej z mojej pracowni Jutro pokażę wersję półformalną, a pojutrze KAŻUALOWĄ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Zestawy typu casual (każual) proszę umieszczać w stosownym wątku: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/page-73. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 PinCollar -zdecydowanie coś mi nie leży w kołnierzyku koszuli,jest jak z innej bajki, oraz trochę za długie spodnie jak do takiego zestawu. Marynarka tez sprawia wrażenie,przynajmniej o jeden numer za dużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamilp Napisano 4 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Weselnie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Dzisiejszy spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinCollar Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 PinCollar -zdecydowanie coś mi nie leży w kołnierzyku koszuli,jest jak z innej bajki, oraz trochę za długie spodnie jak do takiego zestawu. Marynarka tez sprawia wrażenie,przynajmniej o jeden numer za dużej. Faktycznie kołnierzyk koszuli jest dosyć specyficzny. Marynarka moim zdaniem nie jest za duża, mierzyłem rozmiar mniejszą to była strasznie na mnie opięta i śmiesznie krótka. Długość spodni również wydaje mi się odpowiednia, mają dosyć wąskie nogawki i nie opierają się na butach. Jak na polskie realia to pewnie większość osób stwierdzi że są wręcz za krótkie, gdyż jest brak harmonijki z odkładającego się na butach materiału. Może to zdjęcie lepiej zobrazuje dopasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Weselnie Czy ten krawat to Tyrwhitt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sernik Napisano 5 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Dzisiaj: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 5 Sierpień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Kolejna odsłona dwurzędówej marynarki klubowej Co myślicie o zmianie zestawu dodatków i akcesoriów? 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Od razu zrobiło się ciekawiej ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Czy ten krawat to Tyrwhitt? Spytałem kolegi w prywatnej wiadomości, to Wólczanka. Ktoś wie, gdzie można kupić podobny krawat? Poszetka, EoE itp. nie mają w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 @4inHand - gdzie można dostać ten krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Piękny zestaw, aczkolwiek mnie chyba nigdy nie przekona ten odcień zielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Moim zdaniem mistrzowskie połączenie kolorystyczne krawata i spodni. Do całości średnio mi pasuje tylko koszula, jest minimalnie zbyt nachalna. No i prążek, nawet taki gruby i w nietypowym kolorze, bardziej pasuje mi do zestawów typowo biznesowych. Ale ogólnie zestaw i tak wspaniały Ze wzorów zaryzykowałbym biało-niebieską kratkę gingham albo zwyczajną białą koszulę, ale o widocznej fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 @4inHand - gdzie można dostać ten krawat?To była seria limitowana w moim sklepie. Niestety już niedostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Dzis upał, więc sam len 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Zestaw Tomka z szortami wraz z dyskusją przeniosłem tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?p=175688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Pomału się gubię, w cmdns są bardziej każualnowe zestawy niż te wmdcns i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2015 Pomału się gubię, w cmdns są bardziej każualnowe zestawy niż te wmdcns i na odwrót. Takie czasy . Dobrze, że moderacja stara się czuwać, bo w obiegowej opinii granica coraz bardziej rozmazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Polska ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Marynarka z Waszej pracowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2015 Marynarka: dwa rzędy, Massimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi