Hargin Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Hmmm... podstawa to kieliszki i dobre towarzystwo a kolory tak na szybko z głowy: zieleń butelkowa, granat, złoty, szary, Cytuj
TomiW01 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 O dobry burgund nie trudno, gorzej o towarzystwo Cytuj
TomiW01 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Pytam bo sam ostatnio zakupiłem spodnie burgund, czy jak je modnie zwał marsala przepraszam za podwójny tekst Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Wydaje się, że marynarka jest zbyt duża. No to się zgłoszę do doktorów z poradni stylistycznej. Cytuj
janek342 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Piękny zegarek, buty i cudowna faktura marynarki, lecz krawat wg. mnie nie komponuję się zbyt dobrze w tym zestawie. Cytuj
janek342 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Piękny zestaw, a w szczególności krawat. Cytuj
Hargin Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Piękny zegarek, buty i cudowna faktura marynarki, lecz krawat wg. mnie nie komponuję się zbyt dobrze w tym zestawie. Piękny zestaw, a w szczególności krawat. Grunt to konsekwencja Witamy na forum ... aczkolwiek popieram "pierwszego" @janka342 5 Cytuj
pawlik Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Krawat świetny, też mi się udało taki w TK upolować Na jesień będzie akurat. Cytuj
Ataman Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Tak dzisiaj do pracy poszedłem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 8 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Nowy szantung od Poszetki, bardzo zywo kolorowy 12 Cytuj
Marcin_L Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Nowy szantung od Poszetki, bardzo zywo kolorowy Zestaw ladny, ale czym jest i czemu sluzy to cos wpiete w butonierke? 1 Cytuj
blueloafers Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 To jest przypinka do klapy - ozdoba. Podobna rola jak np kwiat Cytuj
Beny23 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Czy to odpowiedni sposób przypinania tej przypinki kiedy tył wychodzi z przodu czy to efekt zamierzony? Mam kilka takich wpinek ale zawsze chowam tył z tym bolcem za klapę marynarki. Ciekaw jestem jak powinno się je nosić. Cytuj
blueloafers Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 W marynarkach bespoke albo chociaz mtm z tylu klapy jest zwykle dodatkowy rygielek przez ktory przeklada sie lodyge kwiata tak zeby nie wypadal. Podobnie mozna zrobic z ta przypinka jesli nie bylaby za krotka. Ja przepinam ja przez klape wtedy solidnie sie trzyma. Bolec jest oczywiscie sciagany i przebija sie tylko szpilka 1 Cytuj
Pepo Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Kiedyś musi być ten pierwszy raz 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 9 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Jesień/wełna od Bateman Ogden 17 Cytuj
proki1971 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Jak zwykle świetny zestaw. A krawat, miód, malina Cytuj
JD! Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Zmuszony przez chorobę do pozostania w łożku, zdecydowałem się przełamać i podzielić się zaległym zdjęciem. Kiedyś musi być ten pierwszy raz 6 Cytuj
Hargin Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 @JD! - broda godna nadchodzących nieubłaganie Świąt gratulacje Cytuj
JD! Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 @Bazant - dziękuję @Hargin - dzięki, skromnie dodam, że to ciut pochlebne dla niej zdjecie, ale tylko ciut Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 11 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 Piątek - marynarka Charlie Allen - bawełna - krawat Poszetka - grenadyna - koszula Thinredline - bawełna - kamizelka H&M - wełna - poszetka NN - bawełna 15 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi