Hargin Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 @paparazzo - gdybyś nie edytował swoich postów z prędkością błyskawicy, to odniósłbym się konkretnie do tapety (zaznaczając, że nie do koszuli). Biała koszula jest dobra na wszystko, ta ma dość luźny splot, więc na żywo nie wygląda jak "od komunii". A sokole oko dobrze wypatrzyło ledwo dostrzegalne szaro-bure kotwice na granatowej skarpecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 To marynarka od 'tego' garnituru? Spodnie miałeś testować!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 No tak Efekt porannych fanaberii tu widać fakturę materiału i trochę detalu na krawacie (notabene ciekawy wełniak od Mario Barutti upolowany kiedyś na allegro) - zdjęcie jest mocno prześwietlone, więc kolor marynarki uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2015 Znów granat w tle poszetkowa antresola 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 poszetka.com, super krawat. Czy to Waszej produkcji? Nie ma go w ofercie Waszego sklepu. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Bardzo mi się podobają faktury. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tieandi Napisano 8 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 Zestaw na jutrzejsze wesele koleżanki. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 poszetka.com, super krawat. Czy to Waszej produkcji? Nie ma go w ofercie Waszego sklepu. pozdr. Ja mam łudząco podobny krawat profumo, więc może to taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 poszetka.com, super krawat. Czy to Waszej produkcji? Nie ma go w ofercie Waszego sklepu. pozdr. Jest na stronie, poszukaj. Rzeczywiście genialny, chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Za piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Blękit, zestaw zdecydowanie na plus, ale osobiście zastanowiłbym się nad inną poszetką i zwężeniem mankietów koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Blekit, zrób w końcu zdjecie napisu za plecami za każdym razem próbuje doczytać co tam jest napisane i nijak się nie da. Btw. Skąd poszetka? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Poszetka od Poszetki następnym razem wrzucę napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Zestaw na jutrzejsze wesele koleżanki. Może mi się wydaje ale czy zapięcie nie jest poniżej talii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pooshek Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Czyżby to był cytat z Szymborskiej : "In every tragedy, an element of comedy is preserved. Comedy is just tragedy reversed". Smaczki z tła są często równie ciekawe jak prezentowany strój 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2015 Bystre oko. Albo dobra znajomość cytatów Szymborskiej Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMatthew Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Pierwsze zdjęcia w nowym gronie. Czekam na sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Czas założyć krawat dla mężczyzn i wziąć w swoje ręce prasowanie spodni . Poza tym, całkiem składnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMatthew Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Dziękuję za uwagi. Właśnie tak wyprasowane odebrałem z pralni :/ trzeba poprawić. A krawat.. Faktycznie może czas na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 zwężeniem mankietów koszuli. Potrzebuję tego w jednej z koszul. Robił to ktoś z Was? Krawcowe z punktów 'poprawki krawieckie' ogarną temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Jeśli chodzi o niewielką korektę (1-2 cm) można przeszyć guzik. Powoduje to przekoszenie rozcięcia, ale da się z tym żyć. Nie wiem jak się robi zwężanie profesjonalnie, bo trzeba przecież coś zrobić z fizeliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Właśnie tak teraz sobie z tym poradziłem ale gdy zapięcie jest na dwa guziki to słabo to przekrzywienie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zw1920 Napisano 10 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Dzień wyborów 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Nie podobają mi się te kwadratowe ramiona, ale to kwestia gustu (bliżej mi do Neapolu niż do Londynu), poszetkę zmieniłbym na białą lniana. Tak wiem, jestem nudziarzem. Ogólnie zestaw poprawny i udany. Wyróżnia się na tle czerwonych spodni i fikuśnych krawatów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2015 Popieram kolegę Johny'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi