mosze Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Osobiście sądzę, że nie da się nic zrobić. Być może spodnie są wypchane w kolanach, ale ja mam podobny efekt w spodniach, w których naciągnięcie materiału jest minimalne. Wg mnie powodem mogą być umięśnione/wydatne łydki, które odciągają nogawkę pod kolanem w tył. Łatwo to sprawdzić, stając bokiem do lustra. Idealnie prosta linia wymaga szczupłych nóg lub odpowiednio szerokiej nogawki. Np. ten model http://static.massimodutti.net/3/photos/2015/V/0/2/p/0007/007/500/0007007500_1_1_17.jpg?t=1428683684698 nie ma łydki (zakładając, że zdjęcie nie jest korygowane). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 @emense: Ostatnie zdjęcie niewyraźne, co to za zegarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 @Arkadyjczyk: Gratuluję stypy i miejsca jej realizacji. Pozdrawiam Ciebie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Dziś klasyka z casualem. Krawat to grenadyna z forumowej akcji krawatowej: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Wygląda na kwarcową Adriaticę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Dziś klasyka z casualem. Krawat to grenadyna z forumowej akcji krawatowej: Etam krawat, giacca siciliana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Dziś klasyka z casualem. Krawat to grenadyna z forumowej akcji krawatowej: Ładna marynarka. Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Vittorio Palmisciano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Vittorio Palmisciano Pokażesz kiedyś całą, a przynajmniej wszycie rękawów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Tak, ale uprzedzam, że zdecydowaliśmy się na klasyczne, tzn wysokie ale bez marszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Eye_lip, wg mnie wszystkie elementy osobno są na plus, ale koszula i krawat wydają mi być na dużo niższym poziomie formalności niż marynarka przez co cały zestaw jest niespójny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 @emense: Ostatnie zdjęcie niewyraźne, co to za zegarek? dokładnego modelu nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Dzięki, kojarzyłem Atlantic-a, ale się pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Eye_lip, wg mnie wszystkie elementy osobno są na plus, ale koszula i krawat wydają mi być na dużo niższym poziomie formalności niż marynarka przez co cały zestaw jest niespójny. Połączenie mi się podoba. W tym zestawieniu mnie osobiście razi bardziej przestrzeń między wyłogami kołnierza a klapami marynarki. Szerszy kołnierz lepiej wypełniłby tę przestrzeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 @blekit Możesz napisać co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Zdekomoletowana Havana od SS. Letni garnitur o otwartym splocie, 100% wełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 23 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Koralowa marynarka Massimo Dutti 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 @blekitPowinieneś być endorserem SS na Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Z plecaczkiem był problem niestety, wiem, że nie pasuje, jednak jestem w Italii na stypendium jako historyk sztuki a więc poniekąd zawodowo. Aparat, teleobiektyw do detali, stałka z jasnym światłem do zdjęć w muzeach, butelka z wodą, notatnik + szkicownik (na szczęście nie muszę taszczyć przewodnika - lata studiów mi go zastępują) ale jednak tego wszystkiego po kieszeniach upchać się nie da Gratuluję stypendium i miejsca jego realizacji. Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam na kolejne stylizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Zdekomoletowana Havana od SS. Letni garnitur o otwartym splocie, 100% wełna. SS "zabiło" ten model wraz z wprowadzeniem letniej kolekcji 2015. Znikał w niewyjaśnionych okolicznościach kilka dni po premierze Chyba obawiali się kanibalizmu nowych wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 24 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Marynarka gun check w kolejnej odslonie: marynarka: Suitsupply Havana ss15 koszula: mtm od Luxire, recznie wykonana krawat: Shibumi Berlin, grenadyna z shantungu poszetka: letni cienki len od Drake's w plazowy wzor 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Dzisiaj tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Blueloafers, dzięki za tą grenadynę z shantungu! Szukam takiej ale bordowej! ...i poszedł w nadzieji, że takową mają A zestaw mega super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Impersøne Napisano 24 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Ukończyłem dziś naukę w liceum 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi