Stormont Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 @Blondas, mam ten sam krawat tyle, że granatowy i też mi się tak paskudnie wiązanie wychodzi, że część krawędzi się zawija. Myślałem, że to przez niski skill, ale skoro i Tobie się tak dzieje, to może to wina krawata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Rozumiem, ze to tak w ramach prima aprilis Nie, w ramach mojego własnego zdania. Lewa nogawka zatrzymała się na sznurowadle, prawa łamie się dokładnie raz. Dla mnie ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Nie, w ramach mojego własnego zdania. Lewa nogawka zatrzymała się na sznurowadle, prawa łamie się dokładnie raz. Dla mnie ok. Pamiętaj Verbov, że nieobciachowa nogawka musi być długości z cyklu "woda w piwnicy", a skarpetki w spokojne kolory to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Nie, w ramach mojego własnego zdania. Lewa nogawka zatrzymała się na sznurowadle, prawa łamie się dokładnie raz. Dla mnie ok. Może masz racje. Nie zauwazylm tego zaczepienia o but. Na pierwszy rzut oka wyglądało to jak wielokrotna harmonijka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Keep mixing ! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Skoro już jesteśmy przy krawatach: Wiosna! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Połączenie koszuli i krawata się nie obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Skoro już jesteśmy przy krawatach: Wiosna! krawatmusimieccharakterjakmezczyzna.png Szaleństwo, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Piątek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Moja pierwsza naprawdę casualowa marynarka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Co to za moda na "jedną rączkę bardziej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Co to za moda na "jedną rączkę bardziej" Ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Mogę prosić o fotkę kamizelki? Proszę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Proszę Dziękuję . Bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 Dyskusja o cenach krawatów wydzielona do https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3506-krawat-cena-styl-jako%C5%9B%C4%87/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zagart Napisano 4 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Dwurzędowy szary garnitur z ostrymi klapami Allen Edmonds Weybridge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Garnitur zdecydowanie zbyt duży, najbardziej to widać na załamaniu przy brustaszy i na ramionach, spodnie zresztą też (efekt dzwonów i płaskiej nogi) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Świątecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Cóż, Ameryka po zniesieniu prohibicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad92 Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Witam wszystkich, to moj debiut w tym temacie, wiec bede wdzieczny za krytyczne komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Fajny krawat, to grenadyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Ładna koszula, nad łezką trzeba nieco popracować, natomiast poszetkę bym wymienił - mnie się wydaje zwyczajnie brzydka (w każdym razie nie pasuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad92 Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Poszetka troche sie niefortunnie ulozyla bo nieco nizej sa wieksze granatowe kropki na bialym tle. Niemniej, dzieki za komentarz. Co do krawata - nie jest to grenadyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agerak Napisano 5 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2015 No to może i ja się skromnię bo skromnię zaprezentuję ale za to z rodzinką Marynarka niestety zdjęta. Kolejne zdjęcia postaram się wklejać już solo i bardziej ukompletowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi