Skalpel Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 @blekit a mawiają, że nigdy nie chodź lepiej ubrany od szefa (nie wiem jak się "nosi" szef) Zestaw na duży plus, oby więcej ludzi tak ubranych jak Ty na polskiej ulicy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Tylko słabi i niepewni siebie tak mówią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 @blekit a mawiają, że nigdy nie chodź lepiej ubrany od szefa .... Gdybym miał stosować się do tej zasady, nie miałbym na forum czego szukać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Gdybym miał stosować się do tej zasady, nie miałbym na forum czego szukać Podejrzewam że znaczna większość osób na tym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 ...i to chyba jest uniwersalna prawda dla dużej większości z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Zdjęcie a propos nazwy Stowarzyszenia i forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Wszystko fajne poza tym butem, znaczek stowarzyszenia jest wg mnie bardziej dyskretny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Szczególnie, że chodaki raczej nie leżą w kręgu zainteresowań forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Bardzo ładnie Janku,aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Zestaw ładny, ale nie rozumiem wtykania różnych elementów do butonierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Tylko słabi i niepewni siebie tak mówią A mi się wydaje, że niekoniecznie. Tylko może raczej to nie chodzi o to, czy ktoś jest ubrany dobrze, ale o to, czy przesadnie zwraca na siebie uwagę ubiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 To znowu ja z Milanówka, Przepraszam, że nie odpowiedziałem Koledze Mircappo na pytanie od razu, trochę byłem zabiegany. więc cały mediolan w chwili obecnej to jedna wielka wyprzedaż. Polecam opcję szukaj na forum pod hasłem Mediolan sporo informacji. Ja swoje najnowsze buty kupiłem w dobrym sklepie na corso Vercelli. Ogólnie okolica Piazza Piemonte i Porta Magenta obfituje w sklepy z bardzo dobrymi i za rozsądną cenę butami. Krawaty i knity nawet za 20 e. mozna dostać teraz na wyprzedaży w sklepie na Via Dante, Gutteridge (po prawej idąc w stronę Castello) A tu mój dzisiejszy zestaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 @Arkadyjczyk Masz dobre zestawy podobają mi się. Myślę, że, będąc we Włoszech, warto by było spróbować czegoś lżejszego, jaśniejszych barw np. jaśniejsze odcienie niebieskiego. Mam wrażenie, że pasowałoby Ci. Taka moja luźna propozycja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Marynarka: McNeal Spodnie: Vistula Koszula: H&M Krawat: Poszetka.com Poszetka: Poszetka.com Buty: Shoepassion 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Ładnie, tylko te zagięte rogi kołnierzyka rzucają się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 @Arkadyjczyk Masz dobre zestawy podobają mi się. Myślę, że, będąc we Włoszech, warto by było spróbować czegoś lżejszego, jaśniejszych barw np. jaśniejsze odcienie niebieskiego. Mam wrażenie, że pasowałoby Ci. Taka moja luźna propozycja. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dziękuję za uwagi, mam jeszcze marynarkę w brązach, jasnokremową z lnu i bardzo jasnoniebieską w delikatną kratkę - niedługo zaprezentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 @Aron, chyba wiem jaka to koszula z linii "premium". Czy ona ma stosunkowo niską pachę?Gdyby nie ten szczegół, to pasowałaby mi idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 06.03.15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 @Aron, chyba wiem jaka to koszula z linii "premium". Czy ona ma stosunkowo niską pachę? Gdyby nie ten szczegół, to pasowałaby mi idealnie. Ta koszula jest dość stara, nie mam pojęcia z jakiej linii pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 6 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Kapelusz Hathat 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Knitted Friday 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 9 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Mimo rzucającego się w oczy koloru, chciałem żeby moja dyplomatka była nienachalna Udało się? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Pisałem już na blogu, ale mnie się bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Wg mnie tak Tylko cygaro przeszkadza. Za to fryzura pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi