123 Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Zwrot melanż oprócz znaczenia które podałeś Capo oznacza również ostrą popijawę, libację. Być może blueloafers tak to zinterpretował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Proszę Cię, zaraz podasz mi definicję baletu... PS. a melanż to również tkanina więc pasuje do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 To ja Ciebie proszę ... Wracając do tematu Irek ma rację, za dużo wszystkiego w tej stylizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Zwrot melanż oprócz znaczenia które podałeś Capo oznacza również ostrą popijawę, libację. Być może blueloafers tak to zinterpretował. Szczególnie w kontekście wzorów i kolorów byłaby to zaskakująca interpretacja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Szczególnie w kontekście wzorów i kolorów byłaby to zaskakująca interpretacja Sam widzisz jaka jest reakcja więc kto wie jaka była interpretacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Zatem dedykuję na noc (prośba do moda o niekasowanie do rana): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 To może tak dla rozluźnienia atmosfery http://secondhanddandy.pl/2014/08/when-brit-meets-italian.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 U mnie widać wtykę YT i klip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 Ja również mam pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2014 u mnie na Google Chrome, na pasku adresu po prawej stronie wyświetliła się tarcza ("ta strona zawiera skrypt z nieuwierzytelnionych źródeł"), trzeba na nią kliknąć i wybrać "wczytaj niezabezpieczony skrypt", żeby zobaczyć klip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Dzieki Panowie za komentarze, i te bardziej i mniej tresciwe. Wszystkie sa oczywiscie docenione. Wg mnie poczucie estetyki to nie tylko kwestia iscie wewnetrzna ale takze pochodna doswiadczenia i wiedzy. Niektorzy 'wychowali' sie na bardziej konserwatywnych zestawach inni na mniej. Koniec koncow kazdy jest mysle ciagle na stromej krzywej nauki swojego stylu i robi bledy. Patrzac z perspektywy czasu zestaw nie byl najgorszy ale, konkretnie go komentujac, mozna bylo sprobowac z bardziej neutralna koszula. Moze wszystkie wyrazne wzory i kolory razem to bylo troche za duzo. Melanz zostal odebrany negatywnie, moze inaczej by bylo gdyby zostala uzyta 'mieszanka wzorow' lub cos podobnie neutralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 lub cos podobnie neutralnego Melanż nie ma pejoratywnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Dzisiaj tak. Tak się złożyło, że oprócz poszetki z Mango, wszystko Bytom. Zdjęcie trochę obrzydziło węzeł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Marynarka czy garnitur z Bytomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Saint-Tropez Miłym zaskoczeniem na francuskim wybrzeżu jest olbrzymia popularność kapeluszy typu panama na głowach zarówno kobiet i mężczyzn. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Wybaczcie rozmiar fotek. Jak tylko trafie na odpowiedni sprzet, to je zmniejsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Świetna koszula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 To mój debiut, więc prosiłbym o pewną wyrozumiałość Zdjęcie niepozowane, więc w tle jakaś budowa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Klasycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Szkoda, że słabo widać krawat, wygląda intrygująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Uu, spinka do krawata, odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Krawat to jedwabny Lantier bez podszewki. Na zdjęciu nieco fioletowy - w rzeczywistości niebieski. A spinka ... jakoś mi spasowała i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi