Kyle Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 To dalej jedziemy biurowo, dziś z kardynalnym błędem, czyli angielkami zamiast wiedenek 2 Cytuj
4inHand Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Długa marynarka i spodnie w paski 7 Cytuj
Lathlaer Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Koniecznie pokaż ten żakiet jak będzie gotowy! Cytuj
Marcines Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 4inHand, zgaduje że ten żakiet to na ślub? Mam nadzieje, że ten strój zasłuży na osobny wątek bo zapowiada się naprawdę wspaniale! Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 po sylwetce zając ma dłuższe od królika uszy i jest bardziej smukły też stawiam na zająca 1 Cytuj
4inHand Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Nie byłem asem na biologii ale to chyba zające Chyba masz rację, bo mają kolor z dzikiej puszczy Cytuj
Koval Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Jak znam Kozła, On pewnie zastosował inną metodologię... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Opublikowano 7 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Mój debiut w tym dziale. Proszę o wyrozumiałość, ale i otwartość 20 Cytuj
Marcines Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Bardzo ładny zestaw, ja jedynie użyłbym innego węzła, poza tym wszystko w moim guście. Można wiedzieć co to za garnitur? Cytuj
Twardy82 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Dziękuję. Cieszę się, ze debiut nie okazał się totalną klapą Węzeł był podyktowany długością krawata. Przy wiązaniu 4-in-hand wychodził mi zbyt długi, więc chcąc nie chcąc stanęło na podwójnym windsorze. Garnitur Suitsupply Washington z poprzedniej kolekcji dopasowany w pracowni Krupa&Rzeszutko. Cytuj
el-biczel Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Byłem na wycieczce i niestety wczoraj trafiłem na dzień zamknięty w muzeum, ale za to swój zestaw uważam za całkiem udany. 4 Cytuj
Koval Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Nie wyglądasz na zmartwionego z powodu 'Geschlossen'... Cytuj
Lathlaer Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Kolega raczej nie powinien być zdziwiony, w większości miast Europy poniedziałek to dzień święty dla muzeów Cytuj
el-biczel Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Kolega raczej nie powinien być zdziwiony, w większości miast Europy poniedziałek to dzień święty dla muzeów W "wakacje" to muzeum jest czynne 7 dni w tygodniu, a w Wiedniu, większość muzeów, jeśli już, to ma wolne we wtorki, dlatego zostaliśmy zaskoczeni pod drzwiami. Cytuj
Marcines Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Marynarka bardzo... oryginalna. Cytuj
Ingvar Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Poza dwiema butonierkami nie widzę w niej nic przesadnie oryginalnego. Cytuj
Marek2011 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Zdjęcie pod dziwnym kątem. Trudno ocenić. A marynarka... niby za krótka, klapy za wąskie, górny guzik wysoko, a jakoś przyjemnie to wygląda. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Zdjęcie pod dziwnym kątem. Trudno ocenić. Ah, Ty śmieszku Ty 3 Cytuj
Sambor Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Sobotni, niezobowiązujący zestaw. Zdjęcie niestety nie oddaje kolorystyki zestawu więc niezbędny jest komentarz: marynarka w kolorze 'navy' w delikatną jodełkę + szare spodnie z cienkiej wełny + brązowe oxfordy. 6 Cytuj
Kyle Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 Wszystko wydaje się ładnie leżeć, tym bardziej szkoda, że nie widać kolorów ani faktur. Biorąc pod uwagę, że to niezobowiązujący zestaw. czekamy teraz na "zobowiązujący" . 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi