NastyKanasta Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 @Styleman - wszystko świetnie tylko marynarka kompletnie nie pasuje. Na zdjęciu bez, wyglądasz zdecydowanie lepiej. Cytuj
torunianin Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dokładnie - na zdjęciu bez marynarki lepiej. A już idealnie byłoby bez muszki.. Cytuj
Styleman Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 MrVintage spodnie tylko kupione u Wojtka ,szerokość nogawki 17cm . Pozdrawiam Cytuj
Styleman Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dokładnie - na zdjęciu bez marynarki lepiej. A już idealnie byłoby bez muszki.. Domyślam sie ,muszka do dzinsowej koszuli ,buty bez skarpetek -No tak cóż mam wiecej powiedzieć ? Cytuj
el-biczel Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 MrVintage spodnie tylko kupione u Wojtka ,szerokość nogawki 17cm . Pozdrawiam I Macaroni to sprzedaje!? To przecież Rage Age!? A mi się marynarka podoba, tylko spodnie za bardzo się wybijają. Zmieniłbym je na beżowe albo ciemny fiolet, żeby lepiej z marynarką grały. Dla mnie zestaw na + Cytuj
mr.vintage Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 MrVintage spodnie tylko kupione u Wojtka ,szerokość nogawki 17cm . Pozdrawiam A jaka to marka? Cytuj
Styleman Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 A jaka to marka? Bo ja wiem czy to marka ,jest metka Altea . Maja bardzo dobry krój więc super leżą i kolor mi sie podobał. Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 www.altea.com. Bardzo dobre krawaty, reszty nie znam. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 http://www.altea.com. Bardzo dobre krawaty, reszty nie znam. Krawaty, apaszki i szale. Reszty również nie znam. Cytuj
Parmigiano Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Altea to dobra średnia pólka cenowa we Włoszech,spodnie rzeczywiście są bardzo wąskie i dopasowane, można je kupić w cenie 120-130euro. Cytuj
Styleman Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Smigla,samoloty tylko fulara brak . Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 fajnie masz dopasowany krój spodni (dżinsów?) do budowy ciała Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Smigla,samoloty tylko fulara brak .Zamierzam sobie sprawić jużod dawna i jakoś jeszcze nie zrobiłem tego Krzysiek - spodnie mogłyby mieć węższą nogawkę, poza tym troszkę za dużo materiału jestw okolicach kroku (nie widac na fotce), ale są z bardzo cienkiego dżinsu, więc są super wygodne. Cytuj
mosze Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Świetnie leży marynarka - szyłeś czy kombinowałeś? Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Trochę mi się opina na brzuchu, bo przytyłem ostatnio, ale fakt, leży bardzo dobrze, plecy również. Jest to seryjna Vistula Red super slim z materiału włoskiego 70% wełna 30% jedwab. Cytuj
damiance Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 co wczoraj miałem na sobie: garnitur z materiału z próbnika Oyster (z fancy prążkiem), krawat Altea (Macaroni Tomato), buty Sumera, koszula Balthazar, torba prototyp BwB. Zdjęcia mojego autorstwa. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Widziałem na własne oczy, materiał naprawdę się o wiele lepiej prezentuje na żywo, niż na zdjęciach. Cytuj
Misza Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Tak, jak Capo, miałem tę przyjemność widzieć zestaw na żywo. Świetnie skrojony garnitur, wspaniałe skrzypiące buty, krawat zabójczy w dotyku i dopełniająca poszetka. No i but i TA torba! Cytuj
kamil Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 wiadomość umieszczona tu omyłkowo Cytuj
Misza Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Wiśnia bez połysku jest równie ciekawa, a jakościowo (z punktu widzenia użytkowego) dużo lepsza. Mam na nią wielką ochotę. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Filip, diabeł w ciągu dnia schował różki Damian, też zapomniałem skomplementować ten prążek - naprawdę ciekawy! Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 @ Damian Bardzo podobają mi się buty. Bardzo, bardzo! Kto szył garnitur? Cytuj
pirat Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zestawienie kolorów i faktur mi się podoba ale czy te buty pasują do dżinsów? Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Ponieważ spodobało mi się nagrywanie vloga w środkach transportu, nowy odcinek nagrałem na łódce Sportowa elegancja + koniec lata. Wciaż bez kurtki, ale już coraz cieplej ubrany! No i bez espadryli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi