NastyKanasta Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 @Styleman - wszystko świetnie tylko marynarka kompletnie nie pasuje. Na zdjęciu bez, wyglądasz zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Dokładnie - na zdjęciu bez marynarki lepiej. A już idealnie byłoby bez muszki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 MrVintage spodnie tylko kupione u Wojtka ,szerokość nogawki 17cm . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 Dokładnie - na zdjęciu bez marynarki lepiej. A już idealnie byłoby bez muszki.. Domyślam sie ,muszka do dzinsowej koszuli ,buty bez skarpetek -No tak cóż mam wiecej powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 MrVintage spodnie tylko kupione u Wojtka ,szerokość nogawki 17cm . Pozdrawiam I Macaroni to sprzedaje!? To przecież Rage Age!? A mi się marynarka podoba, tylko spodnie za bardzo się wybijają. Zmieniłbym je na beżowe albo ciemny fiolet, żeby lepiej z marynarką grały. Dla mnie zestaw na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 31 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2012 MrVintage spodnie tylko kupione u Wojtka ,szerokość nogawki 17cm . Pozdrawiam A jaka to marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 A jaka to marka? Bo ja wiem czy to marka ,jest metka Altea . Maja bardzo dobry krój więc super leżą i kolor mi sie podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 www.altea.com. Bardzo dobre krawaty, reszty nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 http://www.altea.com. Bardzo dobre krawaty, reszty nie znam. Krawaty, apaszki i szale. Reszty również nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Altea to dobra średnia pólka cenowa we Włoszech,spodnie rzeczywiście są bardzo wąskie i dopasowane, można je kupić w cenie 120-130euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Wczoraj tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Smigla,samoloty tylko fulara brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 fajnie masz dopasowany krój spodni (dżinsów?) do budowy ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Smigla,samoloty tylko fulara brak .Zamierzam sobie sprawić jużod dawna i jakoś jeszcze nie zrobiłem tego Krzysiek - spodnie mogłyby mieć węższą nogawkę, poza tym troszkę za dużo materiału jestw okolicach kroku (nie widac na fotce), ale są z bardzo cienkiego dżinsu, więc są super wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Świetnie leży marynarka - szyłeś czy kombinowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Trochę mi się opina na brzuchu, bo przytyłem ostatnio, ale fakt, leży bardzo dobrze, plecy również. Jest to seryjna Vistula Red super slim z materiału włoskiego 70% wełna 30% jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 co wczoraj miałem na sobie: garnitur z materiału z próbnika Oyster (z fancy prążkiem), krawat Altea (Macaroni Tomato), buty Sumera, koszula Balthazar, torba prototyp BwB. Zdjęcia mojego autorstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Widziałem na własne oczy, materiał naprawdę się o wiele lepiej prezentuje na żywo, niż na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Tak, jak Capo, miałem tę przyjemność widzieć zestaw na żywo. Świetnie skrojony garnitur, wspaniałe skrzypiące buty, krawat zabójczy w dotyku i dopełniająca poszetka. No i but i TA torba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 wiadomość umieszczona tu omyłkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Wiśnia bez połysku jest równie ciekawa, a jakościowo (z punktu widzenia użytkowego) dużo lepsza. Mam na nią wielką ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Filip, diabeł w ciągu dnia schował różki Damian, też zapomniałem skomplementować ten prążek - naprawdę ciekawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 @ Damian Bardzo podobają mi się buty. Bardzo, bardzo! Kto szył garnitur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Zestawienie kolorów i faktur mi się podoba ale czy te buty pasują do dżinsów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Ponieważ spodobało mi się nagrywanie vloga w środkach transportu, nowy odcinek nagrałem na łódce Sportowa elegancja + koniec lata. Wciaż bez kurtki, ale już coraz cieplej ubrany! No i bez espadryli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi