kamil Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Raczej spodnie w ciągu dnia zjechały parę cm w pasie i daltego krawat do niego nie sięga. Niemożliwe, musiałyby zjechać o 8-10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 To by ci musział brzuch zwiększyć obwód o 15cm "po obiadku", żeby tak skrócić krawat, jeśli to nie spodnie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Witam, dla odmiany pozwolę sobie czasem wrzucić wizualizacje moich zestawów, odmienne od zwyczajowo zamieszczanych w CMDNS. Dzisiaj w klimatach przedświątecznych, chociaż i przy wigilijnym stole teki zestaw też mógłby być użyty. Oczywiście można ten zestaw uczynić bardziej formalnym dokładając koszulę i krawat, oraz podmieniając spodnie. Zamiast marynarki założyłem kolorowy wełniany kardigan z udziałem czerwieni, jak na te święta przystało. Nie do końca udało mi się uchwycić kolor pionowych pasów, poza czerwienią i żółtym, kolejne są ciemnozielone. Pod spodem również wełenki. Nawiasem mówiąc dobrze byłoby, gdyby inne wizualizacje obejmowały pełny zestaw w jakim opuszczamy mieszkanie. Nie wydaje mi się, aby spacery w marynarce i pod krawatem były przyjemne o tej porze roku. pozdrowienia Vislav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Brawo, Vislav! Jak mało kto w Polsce potrafisz cieszyć się kolorowymi ubraniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Hej! Brawo, Vislav! Jak mało kto w Polsce potrafisz cieszyć się kolorowymi ubraniami.chyba dobrze, że mało kto - nie sądzisz pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Nawiasem mówiąc dobrze byłoby, gdyby inne wizualizacje obejmowały pełny zestaw w jakim opuszczamy mieszkanie. Nie wydaje mi się, aby spacery w marynarce i pod krawatem były przyjemne o tej porze roku. I tak w obawie przed uszczypliwością Vislava, kilka osób już staluje płaszcze na zimę u krawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parkprawo Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Vislav geniusz własnego stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Hej! Brawo, Vislav! Jak mało kto w Polsce potrafisz cieszyć się kolorowymi ubraniami.chyba dobrze, że mało kto - nie sądzisz pozdr.Vslv I dobrze, i źle. Dobrze, bo możemy być indywidualistami. Źle, że tak ponuro wokół nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Dzisiaj przez szkło! Zabrałem ze sobą kilka fioletowych krawatów .... i na monitorze wszystkie wyglądały tak samo! Wydaje mi się, że ubierając się pod kamerę trzeba ograniczać wzory i stawiać na kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Wzory szczegolnie trzeba ograniczac, i nie brać drobnych wzorów, ktore moga potem na ekranie dac nieprzyjemne interferencje - zdaje się, że Macaroni pisał o tym na swoim blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 14 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2011 Nawiasem mówiąc dobrze byłoby, gdyby inne wizualizacje obejmowały pełny zestaw w jakim opuszczamy mieszkanie. Nie wydaje mi się, aby spacery w marynarce i pod krawatem były przyjemne o tej porze roku.I tak w obawie przed uszczypliwością Vislava, kilka osób już staluje płaszcze na zimę u krawców To nie jest uszczypliwość, tylko zżera mnie bezgraniczna ciekawość, jak daleko sięga klasyczna męska elegancja A tak na serio interesuje mnie codzienny strój w pełnym zakresie - odpowiednio do czasu, miejsca i kontekstu. A, to obejmuje również pogodę, wyjście na zakupy i parę innych prozaicznych rzeczy. Ja jestem tak pokręcony, że dobieram strój praktycznie do każdej okazji - "ze sprzątaniem stajni włącznie" pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Witam zestaw na chłodną porę roku. Góra same wełenki, plus sztruksowe spodnie - niestety nie znalazłem wełnianych w odpowiednim kolorze i o odpowiedniej grubości/fakturze. więcej fotek blue pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Witam zestaw na chłodną porę roku. Góra same wełenki, plus sztruksowe spodnie - niestety nie znalazłem wełnianych w odpowiednim kolorze i o odpowiedniej grubości/fakturze. Vislav! Moim zdaniem dobrze z tymi spodniami. Krawat ma bardzo ładny kolor. Całość bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Witam zestaw na chłodną porę roku. Góra same wełenki, plus sztruksowe spodnie - niestety nie znalazłem wełnianych w odpowiednim kolorze i o odpowiedniej grubości/fakturze. (ciach) Vislav, ja rozumiem co jest napisane chcę się tylko upewnić: koszula wełniana na "gołą klatę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Witam zestaw na chłodną porę roku. Góra same wełenki, plus sztruksowe spodnie - niestety nie znalazłem wełnianych w odpowiednim kolorze i o odpowiedniej grubości/fakturze. (ciach) Vislav, ja rozumiem co jest napisane chcę się tylko upewnić: koszula wełniana na "gołą klatę"?tak - ciąg dalszy opisu tutaj dzięki, właśnie miałem to napisać ;> roland OK - wrzuciłem tam również fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 witam. Szybkie ujęcia — wybaczcie jakość. Wigilia w biurze. Wszytskiego dobrego Panowie z okazji zbliżających się świąt! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Spadł śnieg, a ja tylko na to czekałem - budrysówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 A niech Cię z tym śniegiem Zestaw jak zwykle fajny. I widać że loafersy poszły w odstawkę. Ciekawe czy Bartek to doceni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Bardzo ładny kolor budrysówki. Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Spadł śnieg, a ja tylko na to czekałem - budrysówka ! Bardzo ładna budrysówka. Kiedyś chadzałem w budrysówkach i kusi mnie, by do nich wrócić. Czy możesz coś więcej o swojej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 A niech Cię z tym śniegiem Zestaw jak zwykle fajny. I widać że loafersy poszły w odstawkę. Ciekawe czy Bartek to doceni? Mam cichą nadzieję, że doceni Z myślą o nim zmieniłem buty na brązowe wiedenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Tak się przyzwyczaiłem, że na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka to nadal były dla mnie loafersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Nie spodziewałem się, że budrysówka wzbudzi aż takie zainteresowanie. Oto informacje o niej: Jest to budrysówka firmy Topman, którą dostałem w prezencie. Materiał to 90% wełna i 10% poliamid. Krój jest na mnie niemal doskonały (może lekko zbyt długie rękawy) co jest rzadkością przy mojej nietypowej budowie. Mam ją już od ponad roku i noszę ją jako płaszcze na okazje półformalne. Jeśli jest formalniej noszę dyplomatkę, jeśli jest jeszcze mniej formalnie noszę woskowego Barboura z podpinką (który jednak nie ogarnia naprawdę niskich temperatur). Jak to jednak zwykle bywa, mój duffle coat ma swoje wady: -kaptur jest raczej tylko do wyglądania -niestety oprócz kołków ma pod spodem 4 zatrzaski, które psują trochę atmosferę klasyki -kołki są z drewna a nie bawolego rogu -płaszcz nie ma podszewki co sprawia, że zakładanie go na niektóre garnitury zakrawa o gimnastykę. Brak podszewki jest też zaletą ponieważ sprawia, że płaszcz dość mocno mnie wyszczupla. Mimo to, jak na rzecz nie-bespoke, kocham ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Kapitalny krawat na tym zdjęciu ze śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Naprawdę bardzo fajna budrysówka. Przede wszystkim super kolor. Będę na taką polował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi