Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. djmakus Opublikowano 2 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2021 Tylko ja chodzę do pracy? 15 Cytuj
Marcous Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2021 10 godzin temu, djmakus napisał: Tylko ja chodzę do pracy? ktoś musi Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 3 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 Biurowo: 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Opublikowano 6 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 15 3 Cytuj
Jakub84 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Bardzo ładny zestaw. Co to za płaszcz? btw: nie myslales o ciemnobordowych rękawiczkach do tego? Cytuj
Tomasz Fedak Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 @Jakub84Dzięki. Płaszcz to RTW szwedzkiej Marki Cavaliere. Pierwotnie był o 1,5 rozmiaru na mnie za duży, ale po poprawkach wyszło zadowalająco, choć z tego co pamiętam kosztowały połowę tego co sam płaszcz bo było ich całkiem sporo. Z "resztek" materiału zrobiłem dragon na plecach, wymieniłem guziki na rogowe etc. Tkanina to wełna/moher i kilka % czegoś syntetycznego. Z samej tkaniny jestem średnio zadowolony. Wykończenia, proporcje (zachowane po korektach) są naprawdę dobre. Rękawiczki widoczne na zdjęciu były robione w pracowni T. Kowalskiego i zamawiane dużo wcześniej niż kupiłem sam płaszcz. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Opublikowano 9 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Nowy shantung od @poszetka.com + za dodanie 0.5 cm:) 6 5 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 13 minut temu, Jacek. napisał: Nowy shantung od @poszetka.com + za dodanie 0.5 cm:) Super buty. Cytuj
pablocito Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Ciepłe ciuchy. Spodnie najgrubsze, jakie mam - dosłownie koc - dobrze mi się jednak zgrywają z zamszowymi monkami. W monkach oczywiście nie chodzę po śniegu. 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz Fedak Opublikowano 9 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 13 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 9 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2021 Z Francis(zkiem) Waplingerem, jednym z niewielu prawdziwych bespoke shoemakers w Nowym Yorku. 11 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Opublikowano 12 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Z tej perspektywy klapy wyglądają jak pas startowy, ale w rzeczywistości nie jest tak szeroko ? 17 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 13 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 GGG + Tenis 22 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 13 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 16 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velahrn Opublikowano 14 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 Zastanawiam się nad małym spin-offem tematu "Jakie rękawiczki mam dziś na sobie", no ale na razie we wspólnym wątku: sarna wyprawiona na zamsz, Czesław Jamroziński bespoke 10 3 Cytuj
domixon Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 SuSu, Lantier, Poszetka, PewienPan 3 3 Cytuj
Kyle Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 44 minuty temu, Velahrn napisał: Zastanawiam się nad małym spin-offem tematu "Jakie rękawiczki mam dziś na sobie" Zapewne byłby to najbardziej bespoke'owy wątek na forum Choć sam mam od CJ tylko RTW ale w przeciwieństwie do wcześniej posiadanych rękawiczek jakimś zbiegiem okoliczności tych akurat nie gubię (acz brązowe były dwa razy bardzo bliskie tego, i zawsze jakoś się odnajdowały). 1 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2021 5 minut temu, Pawcio napisał: @Velahrn super rękawiczki Skóra jeszcze w grudniu była dostepna, możesz mieć takie same za ~300 zł. Bardzo fajny, grubszy materiał, dodatkowo moje są ocieplone warstwą wełny - śmiało nosiłem i przy -15 C, jak bywało teraz wieczorami. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 17 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 Spodnie i kamizelkę od vintydżowego garnituru szytego na miarę na mojego tatę, kiedy jeszcze nikt nie używał słowa „bespoke” i kiedy kupno gotowego garnituru graniczyło z niemożliwością przez pewnego znanego krakowskiego krawca. Długo wisiał w szafie, bo „szkoda wyrzucać i może się komuś przyda”, a tata urósł i go nie używał. Marynarka nie bardzo się już nadaje, bo ma staroświecką kozerkę i masywne poduchy na ramionach, ale kamizelka i spodnie owszem. Garniak był uszyty z ciężkiego wełnianego twillu, więc nadaje się moim zdaniem do rozkompletowania i noszenia z inną marynarką i świetnie się sprawdza o takiej porze roku. 14 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi