Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

@Tanatos70 zazdroszczę Ci kolekcji tych „płaszczyków” ?

Dziękuję. Zaspokajam w ten sposób swój męski instynkt łowcy- zbieracza (taki atawizm :-D), a że o dziką zwierzynę w mieście trudno. to wynajduję różne substytuty..

Opublikowano
Godzinę temu, blekit napisał:

Dzisiaj.

Pokaż ukrytą zawartość

* Daks

* Suitsupply

* Macaroni Tomato

* Embassy of Elegance

* Poszetka

* Benevento

* Herring by Cheaney

5a37835bc24df_IMG_20171218_0807297872.thumb.jpg.47e770f1ef39a3b8d7f67256ae88e7c7.jpg

Moim zdaniem trochę się gryzie ta budrysowka z resztą stroju. Może gdyby nie było takiego kontrastu pomiędzy koszulą a krawatem to wyglądałoby to lepiej. A tak, ta część widoczna spod budrysówki wypada zbyt formalnie.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał:

zdjęcie bardziej do temat "Jaki telefon mam dziś przy sobie" ;)

Mam wąskie lustro, dlatego musiałem istotnie przybliżyć telefon, żeby zdjęcie wyszło choć trochę estetycznie :).

Opublikowano
12 godzin temu, blekit napisał:

Koszula, krawat i marynarka są same w sobie mocno nieformalne i jako takie moim zdaniem nie gryzą się z płaszczem.

Jasne, w teorii wszystko gra i zgadzam się, natomiast chodziło mi o pierwsze zdjęcie - nie widać co jest pod budrysówką, a jasna koszula i ciemny krawat powodują że całość wygląda jak wyżej napisałem. Może gdybyś dołożył tam szalik i zasłonił co nie co, to warstwa zewnętrzna wyglądałaby spójniej.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
2 godziny temu, Blondas napisał:
15 godzin temu, Tomasz T napisał:
Tego typu buty chodzą za mną. Czy to Shoepassion?

Nie, trzewiki Berwick. Rozmiarówka dość duża, weź to pod uwagę.

Dzięki, pytanie pewnie głupie: czyli jeśli mam 41-42 to muszę brać 40-41 czy w drugą stronę? ;) 

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz T napisał:

Dzięki, pytanie pewnie głupie: czyli jeśli mam 41-42 to muszę brać 40-41 czy w drugą stronę? ;) 

Ja noszę 42, Berwicki mam 41,5 i pasują idealnie.