Hargin Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 6 godzin temu, Santino napisał: Ano - Twój to chyba grenadyna? Mój to zwykły jedwab, ale IMO też ma fajną strukturę Zgadza się. Choć jak widać nawet grenadyna wyglada czasem zwyczajnie przy ciekawych żakardach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 11 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 To dziś ja z grenadyną 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 To dziś ja z grenadyną 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2017 @Santino dwa bardzo fajne zestawy! W ostatnim może mikrowzór na koszuli trochę gryzie się z krawatem, ale zdjęcie pewnie potęguje ten efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Dzień dobry * Polkap & BwB * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko * torba B aron 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orphan Napisano 12 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 @Orphan bardzo ładny krawat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 52 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: @Orphan bardzo ładny krawat! @Zajac Poziomka Dzięki! To świetny wool challis od @poszetka.com i @blueloafers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 U mnie dzisiaj bardzo wiosennie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartek 00 Napisano 12 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 Klapy to już jakaś parodia, ale ważne, że Tobie się podoba. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 12 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2017 W drodze do Londynu 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Orphan Napisano 13 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 13 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 Dziś klasyka egzotyka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 @eye_lip AS Moore? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 Tak bardzo żałuję, że mnie tam nie ma :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 4 godziny temu, Orphan napisał: Ciekawy materiał marynarki, cóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 13 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2017 I wreszcie można się wygrzać w wieczornym słońcu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 Dotarłem 1 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 @Beny23 Pierwsze skojarzenie: Clark Kent Krystyny wyglądają ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 Miało być coś pod nowe trzewiczki od Vassa, ale trochę pogoda wszystko spaprała i padło na ostatni zakup lniano/bawełniany, który czekają jakieś małe przeróbki (no wywalę chyba te guziki przy ewentualnej korekcie rękawów) + "stare" Vassy: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 @Tanatos70 może to tylko kwestia zdjęć, ale ta marynarka wyglada mi na nich na sierotę po garniturze i nawet białe guziki nie ratują sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 No sam nie wiem, to wydawałoby się normalna pseudo-denimowa odd jacket (takie przynajmniej było założenie) z fakturą zbliżoną do jeansu: Nieformalna len/bawełna (fifty- fifty), z fragmentaryczną podszewką, luźny splot, przewiewna: Trochę spaprali przez te kieszenie z patkami, mogli dać nakładane. Faktycznie na zdjęciach faktura i kolor trochę dziwnie/fatalnie wychodzi (kolor taki szarawy, lekki połysk), ale i tak nie zaprzeczam, że mam z nią pewien problem. W sumie chyba w miarę znośnie z denimem się komponuje. Czekam właśnie na taką denimową koszulę i zobaczymy. Jeszcze spróbuję z jasnymi (len/bawełna) spodniami, ale czekają na wizytę u krawcowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2017 @Tanatos70 - jodełki w odd-jacket są właśnie takie problematyczne, ja jedno takie Caruso odesłałem właśnie, bo stwierdziłem, że jakoś ciężko to zestawiać. IMHO, paradoksalnie, denim do denimu nie za bardzo tu pasuje, właśnie lepsze byłyby chyba jasne jednolite spodnie. Co do patek, to spróbuj włożyć je do kieszeni - kieszenie a la pasplowane w casualu to wcale nie jest taki zły pomysł, jakby się mogło wydawać (parę włoskich marek coś takiego robi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 15 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2017 Tu z wczoraj "komunijnie", ale jako, że dłuższy czas nie miałem dostępu do forum to wrzucam jako dzisiejsze... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Maj 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2017 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi