Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kalkulator dostał aktualizację oprogramowania aparatu ale zdjęcia (i model) dalej do d.... użej poprawki 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula OCBD od Tomka Milera * krawat @poszetka.com & @blueloafers, poszetka od Poszetki Krawaty z wełny challis to moje chyba największe osobiste odkrycie w 2016. Zarówno te od @poszetka.com jak i te od @Embassy of Elegance są naprawdę rewelacyjne i bardzo je polubiłem. Gratuluję wykonania świetnej roboty! 13 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeden z 5 ulubionych krawatów. W tej piątce również znajdują się wool challis, przy okazji dziękuje @blekit 9 Cytuj
MWojtylak Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Za rękawiczki w kolorze (dość mocno) innym niż buty kajam się. 6 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Godzinę temu, MWojtylak napisał: Za rękawiczki w kolorze (dość mocno) innym niż buty kajam się. Udany zestaw. Rękawiczek bym sie nie czepiał, raczej zmieniłbym buty na ciemny brąz. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 1 minutę temu, Whitesnake napisał: Udany zestaw. Rękawiczek bym sie nie czepiał, raczej zmieniłbym buty na ciemny brąz. I spodnie na jakieś bardziej eleganckie niż chinosy. Góra bardzo elegancka, dół bardzo casualowy. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Płaszcz Dawid Kukliński 26 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 24 Cytuj
Aron Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Według mnie poszetka do wymiany, na białą, granatową (jak tło krawata) lub błękitną (jak wzór na krawacie i paski na koszuli). Poza tym ta ma dziwny połysk. Poza tym zestaw udany. 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Powoli, powoli łapię na co zwracać uwagę. 3 Cytuj
skr Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Miałem delikatną przerwę w odwiedzinach na forum i teraz aż miło popatrzeć na Twoje postępy Ataman. Oby tak dalej. 2 Cytuj
mosze Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Ataman Poszetka jest niepotrzebnie w intensywnym odcieniu, a reszta - stonowana. Wydaje mi się, że jakakolwiek spokojna kombinacja bieli, szarości, granatu, może i brązu, zagrałaby znacznie lepiej. 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Właśnie nad podobną się łamałem, ale ręka drgnęła. Cytuj
Clovis Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kolor zimorodka. A chrzanić to, lubię tę barwę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 Fuksja z dżinsem 27 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! * garnitur Suitsupply Lazio * koszula Tyrwhitt * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 19 Cytuj
pablo102425 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podoba mi się ten krawat 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 33 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. celahim Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2017 Co prawda nie dzisiaj, bo od tego dnia minęło już prawie pół roku, ale jeszcze nie miałem okazji wstawić:) Garnitur SS, kamizelka szyta na miarę w Poszetce, mucha też z poszetki, buty Shoepassion. Ogólnie zestaw klasyczny, ale dwurzędową kamizelkę uszyłem mniej klasycznie, bo nie ma prostej linii przy pasie, a dwa wyłogi, co podoba mi się dużo bardziej. 52 Cytuj
Beny23 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zestaw ślubny klasa. Gratulacje dla młodej pary! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Lantier Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Vistula Buty: Carmina 42 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 @Aron Fajna koszula! Cytuj
Aron Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2017 @Miro, @Zajac Poziomka, dzięki :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi