Subaryta Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lupin Napisano 29 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Super, ale kolor butów trochę się gryzie z garniturem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 29 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Trochę mnie tu nie było, więc tak z doskoku wrzucam jak w minioną sobotę zmieniałem na lepsze swoje życie Jak doczekam się na "prawdziwe" zdjęcia to postaram się wrzucić coś do dedykowanego wątku na forum. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 @Breslauer gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Dziękuję Maćku Pozdrawiam Jędrzej/Breslauer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Gratulacje@Breslauer! Ja dzisiaj korzystam z resztek słońca. * marynarka Suitsupply Havana * koszula OCBD Miler Menswear * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Shoepassion 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Ja dzisiaj bardziej oficjalnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 14 godzin temu, maciato napisał: @Breslauer gratulacje! Ach, dopiero załapałem. Przez dłuższą chwilę myślałem, że ładna marynarka i krawat spoko ale żeby aż tak? Dopiero potem zauważyłem drugi plan Przyłączam się do gratulacji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Gratulacje @Breslauer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Zieleń + Biel + Granat = w tych kolorach mogłaby być flaga Poszetki The Shine wrzuć swój outfit, rozbiłeś bank dzisiaj <3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 30 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Moja pierwsza ever marynarka MTM by MiMe! Proporcje garnituru Phoenix na szablonie zrobionym pod moje wymiary. Bardzo cienkie wkłady w przodach i wypełnienie w ramionach Tkanina to niebieska flanela vintage około 320g. Brustasza MiMe robi robote i nadaje dynamikę nawet obszernemu korpusowi Oczywiście to nie bespoke, ale jestem bardzo zadowolony i będę nosić z przyjemnością 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 30 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 W sumie to o dziwo mój debiut w tym wątku, wreszcie znalazł się ktoś kto mógł zrobić mi zdjęcie. Autor zdjęcia Tomek z poszetka.com Marynarka: SuSu Havana, wełna/kaszmir Krawat: grenadyna od poszetka.com Poszetka: len od poszetka.com Koszula: SuSu 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Dzisiaj casualowo witam weekend piwo już się leje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 We Wrocławiu lato zamiast jesieni. marynarka jedwabna Barutti knit no name chino Christian Berg buty bespoke 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Komandosi przerzuceni na front casualowy: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?page=113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Tak o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Łamiemy steoretypy... Ubior ns polskie wiejskie wesele Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Łamiemy steoretypy... Ubior ns polskie wiejskie wesele Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk EDIT: kolor garnituru to ciemny granat, jutro rozwine watek na jego temat bo jestem nim zachwycony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 @arsen @poszetka.com Czy taki krawat jest/będzie dostępny w poszetka.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benyslookbook Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Dzisiaj Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Godzinę temu, pawel_bodnar napisał: EDIT: kolor garnituru to ciemny granat, jutro rozwine watek na jego temat bo jestem nim zachwycony Garnitur obiecujący. Chętnie poczytam, ale zdjęcia takie, jakby obiektyw zaczął już pić przed weselem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 Beny, coś złego dzieje się z kołnierzykiem koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 @Zajac Poziomka Pewnie fiszbina się przesunęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi