Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamilp Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Weselnie 12 Cytuj
PinCollar Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 PinCollar -zdecydowanie coś mi nie leży w kołnierzyku koszuli,jest jak z innej bajki, oraz trochę za długie spodnie jak do takiego zestawu. Marynarka tez sprawia wrażenie,przynajmniej o jeden numer za dużej. Faktycznie kołnierzyk koszuli jest dosyć specyficzny. Marynarka moim zdaniem nie jest za duża, mierzyłem rozmiar mniejszą to była strasznie na mnie opięta i śmiesznie krótka. Długość spodni również wydaje mi się odpowiednia, mają dosyć wąskie nogawki i nie opierają się na butach. Jak na polskie realia to pewnie większość osób stwierdzi że są wręcz za krótkie, gdyż jest brak harmonijki z odkładającego się na butach materiału. Może to zdjęcie lepiej zobrazuje dopasowanie. Cytuj
R50 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Weselnie Czy ten krawat to Tyrwhitt? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sernik Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzisiaj: 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kolejna odsłona dwurzędówej marynarki klubowej Co myślicie o zmianie zestawu dodatków i akcesoriów? 22 Cytuj
Ingvar Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Od razu zrobiło się ciekawiej ^^ Cytuj
B737 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Czy ten krawat to Tyrwhitt? Spytałem kolegi w prywatnej wiadomości, to Wólczanka. Ktoś wie, gdzie można kupić podobny krawat? Poszetka, EoE itp. nie mają w ofercie. Cytuj
Panam Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 @4inHand - gdzie można dostać ten krawat? Cytuj
niegoslav Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Piękny zestaw, aczkolwiek mnie chyba nigdy nie przekona ten odcień zielonego. Cytuj
Marcines Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Moim zdaniem mistrzowskie połączenie kolorystyczne krawata i spodni. Do całości średnio mi pasuje tylko koszula, jest minimalnie zbyt nachalna. No i prążek, nawet taki gruby i w nietypowym kolorze, bardziej pasuje mi do zestawów typowo biznesowych. Ale ogólnie zestaw i tak wspaniały Ze wzorów zaryzykowałbym biało-niebieską kratkę gingham albo zwyczajną białą koszulę, ale o widocznej fakturze. Cytuj
4inHand Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 @4inHand - gdzie można dostać ten krawat?To była seria limitowana w moim sklepie. Niestety już niedostępna. Cytuj
Vince Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzis upał, więc sam len 5 Cytuj
waski Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zestaw Tomka z szortami wraz z dyskusją przeniosłem tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?p=175688 Cytuj
Michał W. Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pomału się gubię, w cmdns są bardziej każualnowe zestawy niż te wmdcns i na odwrót. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pomału się gubię, w cmdns są bardziej każualnowe zestawy niż te wmdcns i na odwrót. Takie czasy . Dobrze, że moderacja stara się czuwać, bo w obiegowej opinii granica coraz bardziej rozmazana. Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Polska ! 4 Cytuj
Ernestson Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Marynarka z Waszej pracowni? Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Marynarka: dwa rzędy, Massimo Cytuj
Beny23 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dzisiaj testowałem nową lniano-bawełnianą marynarkę 3 Cytuj
Sernik Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Sam robiłem zdjęcie dlatego z telefonem w ręce. Edit: zdjęcie robione z wysokości stołu - dlatego przekłamana perspektywa 4 Cytuj
Ataman Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Moim zdaniem poszetka i muszka trochę się zlewa kolorystycznie z marynarką. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Sam robiłem zdjęcie dlatego z telefonem w ręce. Nie wiem jak Ci się udało trzymając aparat pod takim kątem . Być może to egzotyczna perspektywa prezentuje marynarkę jakby była sporo za krótka, nawet jak na dwurzędówkę. Bardzo ładny zestaw - tylko te zniekształcone długości nie dają spokoju. Cytuj
Sernik Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nie wiem jak Ci się udało trzymając aparat pod takim kątem . Być może to egzotyczna perspektywa prezentuje marynarkę jakby była sporo za krótka, nawet jak na dwurzędówkę. Bardzo ładny zestaw - tylko te zniekształcone długości nie dają spokoju. Aplikacja do canona , zdjecie robione lustrzana . Poniżej inna perspektywa, ale słabsze zdjecie. 4 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Aplikacja do canona , zdjecie robione lustrzana . Poniżej inna perspektywa, ale słabsze zdjecie. Słabsze, a jednak lepsze .Świetny zestaw! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi