Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-7049-0-54534100-1438716799_thumb.jp

PinCollar -zdecydowanie coś mi nie leży w kołnierzyku koszuli,jest jak z innej bajki, oraz trochę za długie spodnie jak do takiego zestawu.

Marynarka tez sprawia wrażenie,przynajmniej o jeden numer za dużej.

Faktycznie kołnierzyk koszuli jest dosyć specyficzny. Marynarka moim zdaniem nie jest za duża, mierzyłem rozmiar mniejszą to była strasznie na mnie opięta i śmiesznie krótka. Długość spodni również wydaje mi się odpowiednia, mają dosyć wąskie nogawki i nie opierają się na butach. Jak na polskie realia to pewnie większość osób stwierdzi że są wręcz za krótkie, gdyż jest brak harmonijki z odkładającego się na butach materiału. 8-)  Może to zdjęcie lepiej zobrazuje dopasowanie.

Opublikowano

Czy ten krawat to Tyrwhitt?

Spytałem kolegi w prywatnej wiadomości, to Wólczanka. Ktoś wie, gdzie można kupić podobny krawat? Poszetka, EoE itp. nie mają w ofercie.

Opublikowano

Moim zdaniem mistrzowskie połączenie kolorystyczne krawata i spodni.

Do całości średnio mi pasuje tylko koszula, jest minimalnie zbyt nachalna. No i prążek, nawet taki gruby i w nietypowym kolorze, bardziej pasuje mi do zestawów typowo biznesowych.

Ale ogólnie zestaw i tak wspaniały :)

Ze wzorów zaryzykowałbym biało-niebieską kratkę gingham albo zwyczajną białą koszulę, ale o widocznej fakturze.

Opublikowano

Sam robiłem zdjęcie dlatego z telefonem w ręce. 

Nie wiem jak Ci się udało trzymając aparat pod takim kątem :). Być może to egzotyczna perspektywa prezentuje marynarkę jakby była sporo za krótka, nawet jak na dwurzędówkę. Bardzo ładny zestaw - tylko te zniekształcone długości nie dają spokoju.

Opublikowano

Nie wiem jak Ci się udało trzymając aparat pod takim kątem :). Być może to egzotyczna perspektywa prezentuje marynarkę jakby była sporo za krótka, nawet jak na dwurzędówkę. Bardzo ładny zestaw - tylko te zniekształcone długości nie dają spokoju.

Aplikacja do canona ;), zdjecie robione lustrzana :).

Poniżej inna perspektywa, ale słabsze zdjecie.

f882241eb70b17f6cf9c5fbbdb9150e0.jpg

• Oceniam pozytywnie 4