mosze Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dziś klasyka z casualem. Krawat to grenadyna z forumowej akcji krawatowej: Etam krawat, giacca siciliana? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dziś klasyka z casualem. Krawat to grenadyna z forumowej akcji krawatowej: Ładna marynarka. Co to takiego? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Vittorio Palmisciano Pokażesz kiedyś całą, a przynajmniej wszycie rękawów ? Cytuj
eye_lip Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Tak, ale uprzedzam, że zdecydowaliśmy się na klasyczne, tzn wysokie ale bez marszczeń. Cytuj
RadekM Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Eye_lip, wg mnie wszystkie elementy osobno są na plus, ale koszula i krawat wydają mi być na dużo niższym poziomie formalności niż marynarka przez co cały zestaw jest niespójny. Cytuj
emense Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 @emense: Ostatnie zdjęcie niewyraźne, co to za zegarek? dokładnego modelu nie znam. Cytuj
zw1920 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dzięki, kojarzyłem Atlantic-a, ale się pomyliłem Cytuj
giacco Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Eye_lip, wg mnie wszystkie elementy osobno są na plus, ale koszula i krawat wydają mi być na dużo niższym poziomie formalności niż marynarka przez co cały zestaw jest niespójny. Połączenie mi się podoba. W tym zestawieniu mnie osobiście razi bardziej przestrzeń między wyłogami kołnierza a klapami marynarki. Szerszy kołnierz lepiej wypełniłby tę przestrzeń. 1 Cytuj
Aron Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 @blekit Możesz napisać co to za marynarka? Cytuj
blekit Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zdekomoletowana Havana od SS. Letni garnitur o otwartym splocie, 100% wełna. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Koralowa marynarka Massimo Dutti 16 Cytuj
giacco Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 @blekitPowinieneś być endorserem SS na Polskę. Cytuj
zw1920 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Z plecaczkiem był problem niestety, wiem, że nie pasuje, jednak jestem w Italii na stypendium jako historyk sztuki a więc poniekąd zawodowo. Aparat, teleobiektyw do detali, stałka z jasnym światłem do zdjęć w muzeach, butelka z wodą, notatnik + szkicownik (na szczęście nie muszę taszczyć przewodnika - lata studiów mi go zastępują) ale jednak tego wszystkiego po kieszeniach upchać się nie da Gratuluję stypendium i miejsca jego realizacji. Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam na kolejne stylizacje Cytuj
Hargin Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zdekomoletowana Havana od SS. Letni garnitur o otwartym splocie, 100% wełna. SS "zabiło" ten model wraz z wprowadzeniem letniej kolekcji 2015. Znikał w niewyjaśnionych okolicznościach kilka dni po premierze Chyba obawiali się kanibalizmu nowych wzorów. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Marynarka gun check w kolejnej odslonie: marynarka: Suitsupply Havana ss15 koszula: mtm od Luxire, recznie wykonana krawat: Shibumi Berlin, grenadyna z shantungu poszetka: letni cienki len od Drake's w plazowy wzor 13 Cytuj
Pepenix Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Blueloafers, dzięki za tą grenadynę z shantungu! Szukam takiej ale bordowej! ...i poszedł w nadzieji, że takową mają A zestaw mega super! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Impersøne Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ukończyłem dziś naukę w liceum 22 Cytuj
blueloafers Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Blueloafers, dzięki za tą grenadynę z shantungu! Szukam takiej ale bordowej! ...i poszedł w nadzieji, że takową mają A zestaw mega super! Haha dzieki! Moze cos takiego: http://www.shibumi-berlin.com/Ties/7-Fold-Shantung-Grenadine-Silk-Tie-Burgundy-Handrolled::1489.html albo moze kolor sliwkowy: http://vandafineclothing.com/store/neckties/639-plum-white-dot-shantung-grenadine.html Cytuj
Pepenix Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Widziałem oba. Śliwka ma kropki, ale jest śliwką i nie będę za bardzo miał jej do czego dopasować. Burund to jest to czego szukałem, ale jakoś nie lubię jednokolorowych krawatów i brakuje mi tutaj kropek :/ Będę myślał. Cytuj
ups Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ukończyłem dziś naukę w liceum Wg. mnie udany zestaw. Pozdrawiam Cytuj
giacco Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Niedziela będzie dla nas.... (kolor garnituru bardziej oddaje zdjęcie z butami) 3 Cytuj
giacco Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 W oczekiwaniu na Royal Baby 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi