Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eye_lip, wg mnie wszystkie elementy osobno są na plus, ale koszula i krawat wydają mi być na dużo niższym poziomie formalności niż marynarka przez co cały zestaw jest niespójny.

Połączenie mi się podoba. W tym zestawieniu mnie osobiście razi bardziej przestrzeń między wyłogami kołnierza a klapami marynarki. Szerszy kołnierz lepiej wypełniłby tę przestrzeń.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Z plecaczkiem był problem niestety, wiem, że nie pasuje, jednak jestem w Italii na stypendium jako historyk sztuki a więc poniekąd zawodowo. Aparat, teleobiektyw do detali, stałka z jasnym światłem do zdjęć w muzeach, butelka z wodą, notatnik + szkicownik (na szczęście nie muszę taszczyć przewodnika - lata studiów mi go zastępują) ale jednak tego wszystkiego po kieszeniach upchać się nie da

Gratuluję stypendium i miejsca jego realizacji. Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam na kolejne stylizacje :-P

Opublikowano

Zdekomoletowana Havana od SS. Letni garnitur o otwartym splocie, 100% wełna.

SS "zabiło" ten model wraz z wprowadzeniem letniej kolekcji 2015. Znikał w niewyjaśnionych okolicznościach kilka dni po premierze :) Chyba obawiali się kanibalizmu nowych wzorów.

Opublikowano

Blueloafers, dzięki za tą grenadynę z shantungu! Szukam takiej ale bordowej!

...i poszedł w nadzieji, że takową mają ;)

A zestaw mega super!

Haha dzieki! ;-)

Moze cos takiego: http://www.shibumi-berlin.com/Ties/7-Fold-Shantung-Grenadine-Silk-Tie-Burgundy-Handrolled::1489.html

albo moze kolor sliwkowy: http://vandafineclothing.com/store/neckties/639-plum-white-dot-shantung-grenadine.html

Opublikowano

Widziałem oba. Śliwka ma kropki, ale jest śliwką i nie będę za bardzo miał jej do czego dopasować. Burund to jest to czego szukałem, ale jakoś nie lubię jednokolorowych krawatów i brakuje mi tutaj kropek :/

Będę myślał.