123 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zwrot melanż oprócz znaczenia które podałeś Capo oznacza również ostrą popijawę, libację. Być może blueloafers tak to zinterpretował. Cytuj
pirat Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Proszę Cię, zaraz podasz mi definicję baletu... PS. a melanż to również tkanina więc pasuje do forum Cytuj
123 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 To ja Ciebie proszę ... Wracając do tematu Irek ma rację, za dużo wszystkiego w tej stylizacji. Cytuj
eye_lip Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zwrot melanż oprócz znaczenia które podałeś Capo oznacza również ostrą popijawę, libację. Być może blueloafers tak to zinterpretował. Szczególnie w kontekście wzorów i kolorów byłaby to zaskakująca interpretacja 4 Cytuj
123 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Szczególnie w kontekście wzorów i kolorów byłaby to zaskakująca interpretacja Sam widzisz jaka jest reakcja więc kto wie jaka była interpretacja Cytuj
eye_lip Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zatem dedykuję na noc (prośba do moda o niekasowanie do rana): Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 To może tak dla rozluźnienia atmosfery http://secondhanddandy.pl/2014/08/when-brit-meets-italian.html 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 U mnie widać wtykę YT i klip. Cytuj
qwertasdf Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 u mnie na Google Chrome, na pasku adresu po prawej stronie wyświetliła się tarcza ("ta strona zawiera skrypt z nieuwierzytelnionych źródeł"), trzeba na nią kliknąć i wybrać "wczytaj niezabezpieczony skrypt", żeby zobaczyć klip Cytuj
blueloafers Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dzieki Panowie za komentarze, i te bardziej i mniej tresciwe. Wszystkie sa oczywiscie docenione. Wg mnie poczucie estetyki to nie tylko kwestia iscie wewnetrzna ale takze pochodna doswiadczenia i wiedzy. Niektorzy 'wychowali' sie na bardziej konserwatywnych zestawach inni na mniej. Koniec koncow kazdy jest mysle ciagle na stromej krzywej nauki swojego stylu i robi bledy. Patrzac z perspektywy czasu zestaw nie byl najgorszy ale, konkretnie go komentujac, mozna bylo sprobowac z bardziej neutralna koszula. Moze wszystkie wyrazne wzory i kolory razem to bylo troche za duzo. Melanz zostal odebrany negatywnie, moze inaczej by bylo gdyby zostala uzyta 'mieszanka wzorow' lub cos podobnie neutralnego Cytuj
eye_lip Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 lub cos podobnie neutralnego Melanż nie ma pejoratywnego znaczenia. Cytuj
Vince Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzisiaj tak. Tak się złożyło, że oprócz poszetki z Mango, wszystko Bytom. Zdjęcie trochę obrzydziło węzeł. 4 Cytuj
zixart Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Marynarka czy garnitur z Bytomia? Cytuj
Parmigiano Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Saint-Tropez Miłym zaskoczeniem na francuskim wybrzeżu jest olbrzymia popularność kapeluszy typu panama na głowach zarówno kobiet i mężczyzn. 5 Cytuj
Misza Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Wybaczcie rozmiar fotek. Jak tylko trafie na odpowiedni sprzet, to je zmniejsze. 2 Cytuj
Klapouch Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To mój debiut, więc prosiłbym o pewną wyrozumiałość Zdjęcie niepozowane, więc w tle jakaś budowa. 4 Cytuj
mosze Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Szkoda, że słabo widać krawat, wygląda intrygująco. Cytuj
Lathlaer Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Uu, spinka do krawata, odważnie Cytuj
Klapouch Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Krawat to jedwabny Lantier bez podszewki. Na zdjęciu nieco fioletowy - w rzeczywistości niebieski. A spinka ... jakoś mi spasowała i jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi