Friedman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Czy ktoś ma jakieś informacje od @fan_dobrego_buta w kwestii zamówienia z fabryki AS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 @Friedman, A próbowałeś już zadać to pytanie bezpośrednio @fan_dobrego_buta poprzez wiadomość prywatną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Ja próbowałem, @fan_dobrego_buta nie odpisuje od dłuższego czasu. IMO pozostaje czekać, on tak czasem ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 6 godzin temu, Koval napisał: @Friedman, A próbowałeś już zadać to pytanie bezpośrednio @fan_dobrego_buta poprzez wiadomość prywatną? Oczywiście tak; nie rozumiem poczynionego założenia, iż szukam informacji w pierwszej kolejności "na około". @whale Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 A skąd pomysł, że 'poczyniłem' takowe?!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Zasugerowałeś jako rozwiązanie kontakt bezpośredni z fanem - czyli założyłeś, że najpierw zapytałem tutaj, a nie u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stonasto Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Witam, Poszukuję "wspólnika" do skorzystania z promocji w Vistuli (1+1 [kurtka, marynarka, płaszcz]) Kurtka, którą chcę kupić kosztuje 699zł i fajnie jakby ta druga rzecz oscylowała wokół tej kwoty. Najlepiej jakby, był to ktoś ze Szczecina, ale wysyłka też wchodzi w grę. Jak coś proszę o informację na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Witam wszystkich. Przepraszam za brak znaków życia!!!! Niestety miałem bardzo ciężki 3 -tygodniowy maraton podróży służbowych po dzikich krajach, bez wolnego dnia w weekendy. Oprócz utrudnionego dostępu do internetu, braku czasu, musiałem w pełni skupić się na obowiązkach, które miałem do zrealizowania i nie mogłem sobie pozwolić na rozproszenie. Odrobinę wolnego czasu poświęciłem rodzinie. Postaram się odpowiedzieć na e-maile w weekend. Niestety zamówienie grupowe, troszkę się opóźni, gdyż muszę domknąć rozpoczęte „tematy”, które pochłaniają mój czas w 100%. Jak tylko wszystko opanuję, postaram się wrócić do zamówienia AS. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 Koleżanki i Koledzy, ostatni dzwonek, zamawiamy pod koniec października. Mamy w tej chwili w zamówieniu x par (Ja + @Zajac Poziomka) i otrzymaliśmy rabat xx% oraz wysyłkę gratis, co oznacza następujące ceny: półbuty MTO: ~xxxx złotych chukka MTO: ~xxxx złotych trzewiki MTO: ~xxxx złotych prawidła dedykowane: ~xxxx złotych żabki metalowe: ~xxxx złotych Jest to cennik dla skór licowych, groszkowanych i zamszowych. Dla museum calf, shell cordovan i egzotyków - trzeba byłoby się dopytać. Buty damskie również do dopytania, ale kosztują mniej, niż męskie, wydaje mi się, że cena przed rabatami to jakieś xxxx-xxxx złotych. Przy zamówieniu x par, otrzymamy rabat xx%, co oznaczać będzie ceny odpowiednio: półbuty MTO: ~xxxx złotych chukka MTO: ~xxxx złotych trzewiki MTO: ~xxxx złotych prawidła dedykowane: ~xxxx złotych żabki metalowe: ~xxxx złotych Moim zdaniem to bardzo dobra oferta, także zachęcam. Odbiór będzie w centrum Warszawy, oczywiście wysyłka też możliwa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garpi Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 Witam, czy znajdzie się na forum chętna osoba w okolicach Katowic do wspólnego zakupu w Vistuli w opcji "Druga Gratis"? (chodzi o garnitur lub płaszcz w cenie 2tys PLN). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 1 godzinę temu, R50 napisał: Koleżanki i Koledzy, ostatni dzwonek, zamawiamy pod koniec października. Mogę dołączyć? Z ostateczną decyzją czekam tylko na potwierdzenie wymiarów kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 Oczywiście, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Do kiedy można dołączyć do zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Do 31. października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 R50, co to za buty? Nie mogę znaleźć wcześniejszych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 10 minut temu, whale napisał: R50, co to za buty? Nie mogę znaleźć wcześniejszych informacji. Vass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 1 minutę temu, Zajac Poziomka napisał: Vass. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 14 godzin temu, whale napisał: R50, co to za buty? Nie mogę znaleźć wcześniejszych informacji. To, niestety, moja wina. Przenosiłem posty z wątku o Vass i nie zauważyłem, że zginął kontekst. No ale już jest Tak na marginesie - wiem, że Vass miewa (a przynajmniej miewał jakiś czas temu, kiedy tematem butów Vassa się interesowałem) poważne problemy jakościowe; wynika to z doświadczeń naszego forum oraz z postów na Styleforum. Problemy dotyczą zarówno RTW, jak i MTO. Czy koledzy planują przedsięwziąć jakieś działania w celu upewnienia się, że będzie ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 To na tutejszym forum jest ktoś niezadowolony ze swoich butów od Vassa? Dziwne, nic mi się o oczy nie obiło, a śledzę dość uważnie. Ja mam dwie pary i jestem bardzo zadowolony z wykonania, ale każdy ma inaczej ustawioną poprzeczkę, z pewnością @Whitesnake ma ustawioną bardzo wysoko. Zresztą mnie do Vassa zachęciły przede wszystkim konstrukcja, kopyta i bardzo rozbudowane możliwości modyfikacji, a nie jakość wykonania. Na podstawie lektury tematu o Vassach na SF nie zdobyłbym się na konkluzję, że miewa on "poważne problemy jakościowe". W większości są to peany na jego cześć. Niemniej, jeśli będzie źle, to przynajmniej ja swoje odeślę. Inną kwestią pozostaje dogadanie się co do warunków zakupu, tutaj są niestety pewne problemy, ale ufam, że damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 1 minutę temu, R50 napisał: To na tutejszym forum jest ktoś niezadowolony ze swoich butów od Vassa? Była kiedyś na forum opisywana historia @Embassy of Elegance, chyba wątek już skasowany. Tak w skrócie to z tego co pamiętam ze sporego zamówienia Vass przysłał wiele par butów, które trudno nawet nazwać seconds. Mam nadzieję, że tym razem potraktuje klientów z Polski nieco poważniej No ale nie przejmuję się jakoś nadzwyczajnie, jeżeli buty będą wadliwe to też je po prostu odeślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Znam historię, niemniej koledzy na forum, którzy mają te buty, są raczej zadowoleni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2016 Ja też mam jedne z "tych" butów i jestem bardzo zadowolony. Moje nie mają żadnych wad (może poza niechlujnie wbitymi gwoździkami na czubku podeszwy, ale w sumie trudno to nazwać wadą): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitanburbon Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Witam, szukam chętnego do wspólnego zakupu w ramach promocji Vistula 2 gratis. nie aktualne, ale dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Zamówienie u Vass'a zapyrte (zamknięte). Proszę się już nie zgłaszać. Następne w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2016 Witam. W trakcie mojej nieobecności otrzymałem kilka wiadomości dotyczących zamówienia grupowego AS. Bardzo proszę wszystkich o ponowne potwierdzenie wstępnej deklaracji zamówienia, co pozwoli mi na sprawdzenie, czy buty nadal są dostępne w fabryce. Jeżeli ktoś zrezygnował, nie ma potrzeby wysyłać wiadomości, gdyż listę tworzę nową listę. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi