Grafa Napisano 20 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2018 @HarthJeżeli szukasz okazji na poziomie AS seconds to raczej będzie ciężko. Ja na Twoim miejscu rozważyłbym jednak Vass gmto, jeżeli cena jest tylko barierą psychologiczną. Yanko ma bardzo ładne i dobre buty (mam kilka par), ale nie jest to jakość AS. Przymierzałem trzewiki na kopycie 960, czyli moim standardowym, ale skóra była na tyle sztywna, że nie czułem się komfortowo. Skóra Vassów to sama przyjemność, co jest szczególnie istotne właśnie w trzewikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2018 Gdzie znajdę klasyczne polówki i popovery do +\- 150 zł w przyzwoitej jakości? Najlepiej bez znaczków i udogodnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2018 @Szego Popovery w CT https://www.ctshirts.com/intl/search?q=popover&searchtype=text Polo temat rzeka. Niektórzy wolą polo zmieniać co sezon, więc wybierają Bytom za ok. 40zł. Inni droższe Lacoste, RL, ale tu już trzeba liczyć ok. 200zł no i "znaczki" jak to nazywasz. Ja wychodzę z pierwszego założenia. W przypadku górnego ubioru sezonowego (oprócz koszul lnianych) wg mnie lepiej wybrać coś tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2018 Widziałem te popovery, nie są zbyt ładne. Tańsza opcja polówek chyba się nie sprawdza, bo kołnierzyki układają się zazwyczaj fatalnie, a na tym mi zależy. Z kolei jedna, która jest świetna jeśli chodzi o jakość i przede wszystkim kołnierzyk jest z Brooks Brothers i kosztuje 600 zł. Przydałaby się jakaś alternatywa pomiędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2018 Może Zack Roman? Mają ładne kołnierzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 21 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2018 @Szego Polowki znajdziesz w Massimo Dutti. Są bez znaczków. Ceny: 89 zł w obecnie trwającej promocji. Popovery w tej cenie raczej nierealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubbi6 Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 Witam, szukam garnituru na własny ślub. Wiecie gdzie mogę znaleźć garnitur trzyczęściowy jak na załączonym obrazku, z góry dziękuję za pomoc P.S. Najlepiej Warszawa i okolice oraz Białystok i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 To chcesz taki jak na zdjęciach, czy odpowiedni na właśny ślub? Bo to są zbiory rozłączne. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubbi6 Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 Chcę taki jak na zdjęciach albo bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 Rozumiem kwestię, że Pan Młody powinien w jakiś sposób się wyróżniać, ale ja postawiłbym na klasyczny granatowy garnitur. Jeżeli chcesz 3-częściowy to może granatowy garnitur i dwurzędowa kamizelka szara w kratę Księcia Walii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 1 minutę temu, pmichal napisał: Pan Młody powinien w jakiś sposób się wyróżniać Wyróżnia się brakiem skarpetek;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 22 Lipiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 Jasny garnitur w kratkę nie nadaje się na ślub - chyba, że panna młoda wystąpi w sukience w groszki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 Potrzebuję 1,3 mb materiału (przy standardowej szerokości beli 1,3 - 1,5 m) na podszewkę do kurtki skórzanej. Właściwie jest mi obojętne, co to będzie, byle nie poliester - satyna bawełniana, twill, flanela, wełna, moleskin, tartan, może nawet drobny sztruks. Jakiś odjazdowy print może być, chociaż raczej nie w gołe baby. Camo mile widziane: @Krzysiek_W, nie zalega Ci tam gdzieś coś na strychu?;-) Niby to proste, bo nawet w samej Łodzi jest parę sklepów bławatnych, ale przebić się przez tę lawinę "oddychających" i "praktycznych" poliestrów... Odpadłem, kiedy w polecanym sklepie znalazłem "wełnę", która w składzie miała 5% wełny... Materiał potrzebuję w przyszłym tygodniu, poza tym chciałbym żeby cała impreza zamknęła się w kwocie dwucyfrowej, zatem jakieś Scabale i Harrisony z zagranicy odpadają. Liczę na resztki wyprzedażowe w internetowych sklepach krajowych do 50 - 60 zł za mb lub samopomoc forumową - może komuś coś zostało z bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2018 2 godziny temu, lubo69 napisał: Potrzebuję 1,3 mb materiału (przy standardowej szerokości beli 1,3 - 1,5 m) na podszewkę do kurtki skórzanej. Właściwie jest mi obojętne, co to będzie, byle nie poliester - satyna bawełniana, twill, flanela, wełna, moleskin, tartan, może nawet drobny sztruks. Jakiś odjazdowy print może być, chociaż raczej nie w gołe baby. Camo mile widziane: @Krzysiek_W, nie zalega Ci tam gdzieś coś na strychu?;-) Niby to proste, bo nawet w samej Łodzi jest parę sklepów bławatnych, ale przebić się przez tę lawinę "oddychających" i "praktycznych" poliestrów... Odpadłem, kiedy w polecanym sklepie znalazłem "wełnę", która w składzie miała 5% wełny... Materiał potrzebuję w przyszłym tygodniu, poza tym chciałbym żeby cała impreza zamknęła się w kwocie dwucyfrowej, zatem jakieś Scabale i Harrisony z zagranicy odpadają. Liczę na resztki wyprzedażowe w internetowych sklepach krajowych do 50 - 60 zł za mb lub samopomoc forumową - może komuś coś zostało z bespoke. Mam trochę ciemnozielonego materiału, który miałem odesłać do @p_b tylko mi to wypadło z głowy.... Jeśli @p_b się zgodzi to mogę Ci przesłać, jak się nie zgodzi to nie pomogę zbytnio. Ew. Camo ma @poszetka.com tylko cena będzie bardziej 3-4 cyfrowa Edit: mam cienki casualowy szalik na wzór hamerykanskiej flagi (glkikka gwiazdek, czerwone paski, ale jakby przetrwała wojnę północ-południe) kupowałem go na aliexpress - nie poliester. Wymiar 70-180 za jakieś 30zl, może takie dwa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Wiskoza się nada? Jeśli tak, to możesz się przejść do sklepu koło "białego kościoła" (Przemienienia Pańskiego), powinni coś mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 O, dzięki.@Krzysiek_W już mi pomógł, ale niewykluczone, że będę potrzebował coś śliskiego jako rękawówkę, zatem przejdę się tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek1976 Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 Gdzie można kupić taką zawleczke/zawieszke/bryloczek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 4 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 31 minut temu, Maciek1976 napisał: Gdzie można kupić taką zawleczke/zawieszke/bryloczek? Ja bym spróbował w najbliższym sklepie: 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 W dniu 22.07.2018 o 23:02, mosze napisał: Jasny garnitur w kratkę nie nadaje się na ślub - chyba, że panna młoda wystąpi w sukience w groszki. Czemu się nie nadaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Dlatego, że najbardziej elegancki jest garnitur gładki, czyli jednokolorowy, bez lub z minimalną (nie rzucającą się w oczy) fakturą materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 43 minuty temu, 50groszy napisał: Czemu się nie nadaję? Ty się może nadajesz, tylko wzór nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poohutch Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Szukam sklepu stacjonarnego w Warszawie lub wysyłkowego, gdzie kupię pasek męski w kolorze Chestnut Calf, pasującym do butów: https://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=9080&siteNavEvent=fms_pop2_click Po wizytach w około 10 sklepach stacjonarnych i małym rozeznaniu internetowym brakuje mi już pomysłów. Najwyraźniej tak jasny, ciepły brąz nie jest dostępny na każdym rogu. O wiele łatwiej o chłodne odcienie beżu. Jeśli chodzi o sam styl paska, podobają mi się takie: https://eu.suitsupply.com/pl/belts/pasek-brązowy/A1102.html?cgid=Belts i takie: https://eu.suitsupply.com/pl/belts/pasek-ciemnobrązowy/A16211.html?cgid=Belts Gdzie mógłbym znaleźć taki produkt w kolorze, którego szukam? Z góry dziękuję za odpowiedź i kłaniam się wszystkim, jako że to mój pierwszy wpis na tym forum. *) Przez pomyłkę post umieściłem nie w wątku, przeznaczonym do tego typu pytań: "Gdzie można kupić - szukam, poszukuję". Proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Nie wiem czy nasz forumowy Kolega jeszcze dysponuje paskami w kolorze karmelowym, ale można próbować pytać: Ewentualnie szukać szczęścia w TKMaxx; mam stamtąd dwa paski w takim kolorze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 (edytowane) @poohutch byłeś w Hugo Boss? Kupiłem tam taki pasek: https://www.hugoboss.com/roller-buckle-belt-in-tumbled-leather/hbeu50385672_211.html?cgid=23500-1#start=1 Co prawda bardziej pasuje do jeansów, ale buty teź masz casualowe. Pasek ma fajną patynę. Klamra mogłaby być trochę mniejsza😉. Na stronie mają jeszcze inne paski w takim kolorze: https://www.hugoboss.com/boss-men-belts_brown/ Może coś trafisz. Edytowane 7 Sierpień 2018 przez Egonax Dodano zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Może Miler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi