figo Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 @bodzixon Koledzy linkują takie droższe koszule, to ja zalinkuję mega tanią alternatywę: https://www.recman.pl/koszula-versone-1726-l-sf-n.html - Absolutnie nie wiem czy warto, ale możliwe, że w tej cenie warto spróbować. Na pewno na stronie jest błąd. Koszula nie ma poliestru, 100% bawełna. Inna budżetowa opcja: https://www.dandyandson.com/collections/all-shirts/products/extreme-cutaway-denim-shirt - mam taki denim od nich, ale w opcji button down. Miałem go z pięć razy na sobie, dokładnie tyle samo razy był prany i zachowuje się bardzo ok. Na metce widnieje napis: Made in China, ale koszula nosi się (jak za tę cenę) wybitnie dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 Koledzy, gdzie o tej porze roku kupię stacjonarnie (Warszawa, Lublin) cienki golf do noszenia pod marynarkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 Dziękuję: @Marcin89, @Zajac Poziomka, @figo. Zamówię z SuSu, zobaczę na żywo, czy to jest to czego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 https://pl.pinterest.com/pin/121526889924760247/ Panowie, gdzie można kupić buty w podobnym stylu w budżecie ok 1200-1300zł. Te z linka to chyba CJ Pembroke lub Swansea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wessling Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2018 Loake Chester są chyba dość podobne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Jak klikniesz w to zdjęcie w Instagramie to wyszukuje w google "loake chester mahogany brogue" - chyba to zawiera odpowiedź na Twoje pytanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2018 Dzięki Panowie za pomoc. Niestety Loake Chester mi się nie podobają, ponieważ mają inny kształt noska. Najbarzdziej zbliżone wg mojej oceny to Yanko derby na kopycie 960. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Czy istnieje możliwość kupienia w Polsce lub poza nią wysyłkowo spodni z podwyższonym stanem? Takich, które dobrze się sprawdzają z szelkami? Mieszkam minimum 2,5 godziny drogi od krawca który szyje na miarę Uroki życia na prowincji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Na pewno Luxire. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Na pewno Benevento. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 2 godziny temu, Bartek 00 napisał: Na pewno Benevento. Czy wtedy trzeba do nich napisać by poprosić o konkretny krój? Na stronie nie widzę takich, chyba że flanele? Luxire nie znałem (dopiero się wdrażam) ale sama filozofia wygląda bardzo zachęcająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2018 Dokładnie. Napisz maila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszz Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Panowie poszukiwana biała koszula, mankiet na guziki kołnierzyk "cutaway/extreme cutaway" do 200 zł. Jest to możliwe ? Dodam, że wszystkie z Lambert/Wólczanka/Bytom itd kołnierzyki określane jako "włoskie" to nie to czego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Panowie poszukiwana biała koszula, mankiet na guziki kołnierzyk "cutaway/extreme cutaway" do 200 zł. Jest to możliwe ? Dodam, że wszystkie z Lambert/Wólczanka/Bytom itd kołnierzyki określane jako "włoskie" to nie to czego szukam. CT shirts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszz Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 2 godziny temu, Marcelli napisał: 3 godziny temu, mariuszz napisał: Panowie poszukiwana biała koszula, mankiet na guziki kołnierzyk "cutaway/extreme cutaway" do 200 zł. Jest to możliwe ? Dodam, że wszystkie z Lambert/Wólczanka/Bytom itd kołnierzyki określane jako "włoskie" to nie to czego szukam. CT shirts sprawdzałem ale koszula ponad 200 zł plus przesyłka. nic w w PL podobnego nie znajdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Na CT praktycznie zawsze są dostępne jakieś kody zniżkowe. Jak nie zniżka na cały asortyment to np. -25% przy zakupie dwóch produktów, albo darmowa przesyłka od XX funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz T Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Ja zupełnie z innej beczki Buty dla 3latka, które wyglądają jak klasyczne? Z pół roku temu gdzieś widziałem w rozsądnej cenie, ale nie zapisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hasos Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 Panowie, gdzie można kupić ładne, niedrogie skarpety, zarówno w jednym kolorze, jak i wielobarwne. Z jakąś ciekawą strukturą, prążkowane itp. Będę wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2018 9 minut temu, hasos napisał: Panowie, gdzie można kupić ładne, niedrogie skarpety, zarówno w jednym kolorze, jak i wielobarwne. Z jakąś ciekawą strukturą, prążkowane itp. Będę wdzięczny za informację. Uniqlo, Pedemeia, Calzedonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Polecam skarpety z non'chalant. Są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Cześć! Bardzo spodobał mi się dwa swetry (zdjęcia poniżej), które wystąpiły u Pana Kędziory. Przeszukałem internety wzdłuż i wszerz jednakże nic ciekawego nie znalazłem. Mam nadzieję, że coś ominąłem, bo chętnie dodał bym coś takiego do swojej garderoby. Wymagania: Polska dystrybucja, chyba że za granicą byłoby coś naprawdę wartego uwagi, Mogą być używane, Cena < 500 zł, ale perforowałbym za jak najmniej. Cechy swetra, które mnie interesują: Grubość - taka jak na zdjęciu, a więc jesień / zima, choć cieńszym niem pogardzę, Kolor - szary / niebieski, Zapięcie - koniecznie na guziki, Wzór - wyrazisty, ten "splot warkoczowy" bardzo mi się podoba, Kołnierz - może być taki jak powyżej, czyli stójka, szalowy lub bez, Dobrej jakości materiał - full syntetyk to tylko do samochodu. Z góry Dziękuję i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 @Coven pytanie powinieneś zadać w innym wątku - tj. "Gdzie można kupić, szukam, poszukuję". Pewnie niedługo moderacja to przeniesie. Niemniej jednak takie swetry znajdziesz w Suitsupply i Charles Tyrwhitt, ale przede wszystkim w ich kolekcjach zimowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 Coś podobnego do pierwszego kupiłem w TKMaxie - Jack&Jones Core za 99zł. Bez kabla i zamka, o taki: http://www.brightonroadcafe.co.nz/jack-jones-core-men-kenny-knit-cardigan-in-black-melange-96rjfg-p-5877.html. Zrobiony jest z bawełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 https://www.aransweatermarket.com/shawl-neck-mens-cardigan-merino-wool# Bardzo ładny kolor navy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 4 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Gdzie można zakupić wieszaki na damskie marynarki? Poszukuję takich o szerokość maksymalnie 38 cm i grubości ramienia 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi