Skocz do zawartości

Gdzie można kupić - szukam, poszukuję

mosze

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

Tia, o benevento się już kiedyś naczytałem. Pierwsza zasada Benevento Club - Zamawiamy za pobraniem. 

Nad makaronami się właśnie zastanawiałem, pytanie czy te 400 zł to nie napopmowana trochę cena - ma ktoś opinię w kwestii jakości?

@eye_lip szczerze mówiąc nie brałem pod uwagę marek typu tatuum. Na zdjęciach nie wyglądają jakby miały wyższy stan

https://www.tatuum.com/on/ubrania/spodnie-meskie/spodnie-meskie-tkaninowe-mate-2,p-25435

2 godziny temu, eduardo napisał:

Tia, o benevento się już kiedyś naczytałem. Pierwsza zasada Benevento Club - Zamawiamy za pobraniem. 

Nad makaronami się właśnie zastanawiałem, pytanie czy te 400 zł to nie napopmowana trochę cena - ma ktoś opinię w kwestii jakości?

@eye_lip szczerze mówiąc nie brałem pod uwagę marek typu tatuum. Na zdjęciach nie wyglądają jakby miały wyższy stan

https://www.tatuum.com/on/ubrania/spodnie-meskie/spodnie-meskie-tkaninowe-mate-2,p-25435

Mam dżinsy od Macaroni, ale dopiero od kilku miesięcy, także ciężko mi się wypowiedzieć na temat ich trwałości. No, rozdarłem sobie kieszeń, ale to totalnie z własnej winy (chociaż może gdyby były pancerne i same stały to by się to nie zdążyło). Poza tym jestem z nich bardzo zadowolony, krój i kolor dokładnie takie jakich szukałem. 

• 2 weeks later...

Dzień dobry Panowie, forum mi bardzo pomogło w poszukiwaniu garnituru na ślub i wstepnie już jest plan prawdopodobnie na Susu, krawat i dodatki pewnie w tiestore.pl bo akurat mam niedaleko. a więc teraz czas gdzie zamówić koszule. Raczej będe poszukiwał pincollar na spinki. Ktoś poleca konkretny sklep? Planuje odwiedzić macaroni tomato, chyba że coś jeszcze polecacie?

Pozdrawiam
Rafał

Godzinę temu, rafal.ireneusz napisał:

Poszukuje też porządnego pokrowca i wieszka na garnitur :)

Wieszaków poszukaj w sklepie Krupa&Rzeszutko, natomiast "porządne" (skórzan) pokrowce widziałem w herringshoes. Chociaż mi w zupełności wystarczyłby wieszak i pokrowiec, który Susu dołącza do swoich garniturów.

• Oceniam pozytywnie 1

22 godziny temu, rafal.ireneusz napisał:

Dzień dobry Panowie, forum mi bardzo pomogło w poszukiwaniu garnituru na ślub i wstepnie już jest plan prawdopodobnie na Susu, krawat i dodatki pewnie w tiestore.pl bo akurat mam niedaleko. a więc teraz czas gdzie zamówić koszule. Raczej będe poszukiwał pincollar na spinki. Ktoś poleca konkretny sklep? Planuje odwiedzić macaroni tomato, chyba że coś jeszcze polecacie?

Pozdrawiam
Rafał

Mam od Macaroniego już kilka lat i sprawdza się bardzo dobrze. Świetny materiał i kołnierzyk też super. Polecam. 

Pod koniec lutego mam imprezę w sobotę wieczorem, chciałbym sobie sprawić takie wdzianko.

Jestem dosyć początkujący dlatego potrzebuję pomocy czy taki zestaw idzie łatwo złożyć jeśli tak to gdzie szukać i czy idzie w miarę budżetowo tanio to złożyć? Dzięki za pomoc i proszę o wyrozumiałość.

116043551_1437376369804595_2577937895555452588_n.jpg

123618675_3136182019820626_2266062799652692302_n.jpg

article-0-1ED1670B00000578-608_634x781.jpg

11 godzin temu, Shelby napisał:

Pod koniec lutego mam imprezę w sobotę wieczorem, chciałbym sobie sprawić takie wdzianko.

Jestem dosyć początkujący dlatego potrzebuję pomocy czy taki zestaw idzie łatwo złożyć jeśli tak to gdzie szukać i czy idzie w miarę budżetowo tanio to złożyć? Dzięki za pomoc i proszę o wyrozumiałość.

Bytom Bytomiem, ale tom Hardy wciela się w tym filmie w rolę gangstera i autentycznie jak gangster będziesz ubrany tylko wtedy, kiedy zdejmiesz ubranie z gangstera. Opcje są dwie:

1) wchodzisz do miejscowej dziupli i mówisz do bossa, żeby się rozbierał i oddawał wdzianko;

2) zatrudniasz się na miejscowym basenie i czekasz aż sam się rozbierze; on idzie do sauny, a ty myk, jego wdzianko (przy okazji można w butelkę nabrać wody z basenu).

Po czym biegniesz, nie idziesz. Bo inaczej Ciebie będą składać (gangsterzy nie są wyrozumiali). Obie opcje budżetowe tanie.

• Oceniam pozytywnie 1

Huehue. Brzmi tak jakbym ciuchy kupował tylko na jedną noc. Chyba wiadomo że zostaną ze mną dłużej dla jednego tanio to 5000 zł dla drugie 3000 zł a dla trzeciego 1000 zł. Wy zamiast pomóc to sobie spamujecie. Jako moderator/admin dawno wklepiłbym warna na jakiś czas. 

• Like 1