Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem się rozglądać za brązowymi zamszowymi trzewikami full-brogue (ewentualnie half-brogue) na jesień, ale nic ciekawego nie udało mi się znaleźć. Właściwie to trafiłem jedynie ciemnobrązowe Crownhille, które nie szczególnie mi się spodobały. Może koledzy mogliby podrzucić jakieś linki/propozycje?

Opublikowano
17 godzin temu, xkoziol napisał:

Bliżej "nas" też coś było...

Taniej:

https://www.tuscanyleather.it/en/leather-briefcases/venezia-leather-briefcase-compartments-dark-brown-tl141268

Jeszcze taniej (po zdjęciach też wygląda taniej):

http://www.contioftuscany.com/en/men-leather-briefcases-made-in-italy/1026058-leather-briefcase-honey-large-made-in-italy.html

Tu fizycznie bliżej nas, ale na zdjęciach wygląda słabo:

http://gregorio.com.pl/sklep/index.php?p=208&produkt=biznes_01-803

@xkoziol Michał, jakbyś zamawiał z zagranicy, to daj znać

Opublikowano

Poszukuję t-shirtów na nadchodzący sezon jesienny - kolorystyka w sumie nieistotna, bo do noszenia jako podkoszulek pod sweter typu golf, crewneck lub z kołnierzem polo - w sumie pod kątem tego ostatniego chodziłoby mi, żeby były to t-shirty v-neck i to z dość "głębokim" dekoltem, tak żeby przy jednym rozpiętym guziczku takiej polówki nie odznaczało się, że coś jest pod spodem - kojarzycie może jaka firma robi takie właśnie głębsze dekolty?

Jakościowo - może być ciut lepiej, mogą być takie do przechodzenia jednego sezonu i wymiany w następnym, bez różnicy.

Z góry dzięki.

Opublikowano
W dniu 9.09.2018 o 15:13, Darien napisał:

Poszukuję ciekawego krawatu pół-eleganckiego, bardziej ekstrawaganckiego

Jest masa na Allegro używanych włoskich krawatów w stanie idealnym, np. sprzedawca germi94, którego mogę polecić (krawaty jak nowe).

Opublikowano
37 minut temu, MarianoItaliano napisał:

Poszukuję t-shirtów na nadchodzący sezon jesienny

Takie właśnie T-shirty z głębokim v-neck firmy Levi's kupiłem w TKMaxx; bywają chyba dość często. Cena chyba ok. 60-70 zł za dwupak, a jakość właśnie taka jak opisałeś - na jeden sezon, a później do polerowania butów.

Opublikowano

@MarianoItaliano Ja t-shirty wszelkiej maści kupuję w adler-sklep.pl. Dobra gramatura, taniocha (poniżej 20 zł za sztukę), nie wiem tylko czy v-necki mają aż tak wycięte dekolty jak potrzebujesz. Ja kupuję round necki pod swetry wszelkiej maści i jestem bardzo zadowolony, zwłaszcza ze stosunku jakość/cena. Jedyna wada to wymóg zrobienia zamówienia za jakąś kwotę minimum (chyba 75zł netto) no i płatność zwykłym przelewem. 
Właśnie zrozumiałem, że brzmi to jak reklama, ale zapewniam, że tak nie jest, po prostu jestem zadowolonym klientem :)

I mam pytanie - poszukuję jeansów selvage, klasyczny granat bez przetarć (ale raczej nie raw denim). Znajdę takie spodnie w Polskim sklepie do 300 złotych i dobrej jakości? Wiem, że są spodnie z selvage denimu w H&M za ~200 złotych, ale może ktoś ma jakieś namiary na lepszy stosunek jakość/cena?