Jan Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Obecnie brody nie mam Bardzo dobra decyzja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Obecnie brody nie mam Bardzo dobra decyzja:) Nie każda kobieta się z tobą zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Nie każda kobieta się z tobą zgodzi W tym rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmPK Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Kupiłem klasyczny blazer, granatowa serża czesankowa, dwurzędówka ze złotymi guzikami. Klasyka, ale czy waszym zdaniem, nadaje się ona do noszenia w biurze? W mojej firmie nie ma ustalonego dress codu. Mam obawy czy nie będzie zbyt "krzykliwa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 To chyba ty sam musisz zdecydować czy dla ciebie jest zbyt krzykliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmPK Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Dziękuję, ale wolałbym odpowiedź w stylu: "śmiało noś go w pracy, blazer rules!", albo "zostaw go raczej na niedzielny obiad u teściów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Prosze bardzo: jesli bys pracowal w tym samym biurze co ja to smialo nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Jeżeli przejmujesz się takimi rzeczami to popatrz jak ludzie ubierają się do pracy, porównaj i oceń sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Jezeli sie przejmujesz, to znaczy, ze sie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Czy ktoś wie, gdzie można w Warszawie zacerować (jak najmniej "inwazyjnie") materiał? Rozdarly mi sie spodnie doslownie 1-2 milimetry od szwu kieszeni, bylem z tym u pana Kruszewskiego, ale stwierdzil ze on moglby tylko zebrac material i zszyc o ok 1cm wezej, a niestety spodnie sa juz w zasadzie za waskie w biodrach i dalsze zwezenie ich nie wchodzi w gre. Krawiec wspominal, ze gdzies w Warszawie powinna dzialac jeszcze cerownia zajmujaca sie wlasnie tego typu rzeczami, tylko nie byl w stanie podac konkretnego namiaru. Pytanie czy w ogole istnieje mozliwosc zacerowania materialu, tak aby jak najmniej szwow bylo na wierzchu? Rozdarcie jest niewielkie (mniej niz 1cm) i w stosunkowo malo widocznym miejscu, ale chcialbym sprobowac to zrobic pozadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Znajomy polecał zakład cerowania arystycznego na Osiedlu za Żelazną Bramą. Niestety, nie pamięta dokładnego adresu, ani nazwiska właścicielki. Dał tylko wskazówki, jak trafić - jest to na parterze jednego z 2 budynków przed teatrem Capitol (dawnym kinie) jadąc w stronę pl. Bankowego. Sam wciąż nie mogę się tam wybrać, ale wydaje mi się, że te wskazówki dojazdu są wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Zdecydowanie polecam cerowanie i overlok na ul Dworkowej przy ul.Pulawskiej. Sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 @Stylement masz wiedzę czy gruby kaszmir płaszczowy da się zacerować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 W Hali Mirowskiej jest punkt, gdzie cerują - całkiem przyzwoicie, kiedyś kilkukrotnie korzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 @Stylement masz wiedzę czy gruby kaszmir płaszczowy da się zacerować ? Tego nie wiem ,przy okazji zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 @Stylement masz wiedzę czy gruby kaszmir płaszczowy da się zacerować ? Tego nie wiem ,przy okazji zapytam. miło, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 viewtopic.php?p=85048#p85048 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Witam wszystkich! Pytanie w sumie krótkie: gdzie najlepiej kupić garnitur do 1000zł na chwilę obecną? Bytom, Vistula, Massimo Dutti? Czy może coś innego? Jestem dwudziestolatkiem i celuję w coś lekko dopasowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 w Vistuli widziałem wczoraj bardzo sympatyczne i dobrze przecenione (50% z ok. 2 k PLN) - warto podejść i pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Albo możesz, jeżeli się nie boisz, zakupić przez internet w tak modnym ostatnio sklepie Suit Supply o którym pisał Szarmant. www.suitsupply.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 w Vistuli widziałem wczoraj bardzo sympatyczne i dobrze przecenione (50% z ok. 2 k PLN) - warto podejść i pomacać http://sklep.vistula.pl/product-eng-2320287-.html "sympatyczna" i zapewne modna długość kamizelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 oglądałem dwuczęściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Wyobrażam sobie taką sytuację: Wiesz, że w przyszły poniedziałek musisz ubrać garnitur. Zastanawiasz się czy prać koszulę, czy czekać na nową. Bez informacji o czasie przesyłki nie możesz podjąć tej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Ostatnio modne na forum jest pytanie "ile szła przesyłka" itp. Tyczy się z reguły typowych, przesyłek, zwykłych gabarytów i zawartości, wysyłanych w ramach UE, a nie żywego słonia z Burkina Faso do Pa...wa gdzie nie dociera kurier ani poczta. Jako, że całe życie człowiek się uczy niech mi ktoś wyjaśni czemu służą te pytania? Do czego ta wiedza? W tych pytaniach nie chodzi o szybkość działania UPS-u czy DHL-u tylko o sprawność sklepu w przekazaniu zamówienia do kuriera. Ja natomiast jako człowiek wielce ugodowy zapytuję czemu w wątku/flejmie o SS, i nie chodzi mi o garnitury Boss'a dla nazistów, rację mają osoby z poza Stowarzyszenia, niektóre z małą liczą postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Mógłbyś jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi