Jan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Obecnie brody nie mam Bardzo dobra decyzja:) Cytuj
Arek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Obecnie brody nie mam Bardzo dobra decyzja:) Nie każda kobieta się z tobą zgodzi Cytuj
turbo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie każda kobieta się z tobą zgodzi W tym rzecz! Cytuj
kmPK Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Kupiłem klasyczny blazer, granatowa serża czesankowa, dwurzędówka ze złotymi guzikami. Klasyka, ale czy waszym zdaniem, nadaje się ona do noszenia w biurze? W mojej firmie nie ma ustalonego dress codu. Mam obawy czy nie będzie zbyt "krzykliwa". Cytuj
B.B. Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 To chyba ty sam musisz zdecydować czy dla ciebie jest zbyt krzykliwy. Cytuj
kmPK Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dziękuję, ale wolałbym odpowiedź w stylu: "śmiało noś go w pracy, blazer rules!", albo "zostaw go raczej na niedzielny obiad u teściów". Cytuj
pirat Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Prosze bardzo: jesli bys pracowal w tym samym biurze co ja to smialo nos. Cytuj
White Haven Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jeżeli przejmujesz się takimi rzeczami to popatrz jak ludzie ubierają się do pracy, porównaj i oceń sam. Cytuj
el-biczel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jezeli sie przejmujesz, to znaczy, ze sie nie nadaje. Cytuj
Karczmarz Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Czy ktoś wie, gdzie można w Warszawie zacerować (jak najmniej "inwazyjnie") materiał? Rozdarly mi sie spodnie doslownie 1-2 milimetry od szwu kieszeni, bylem z tym u pana Kruszewskiego, ale stwierdzil ze on moglby tylko zebrac material i zszyc o ok 1cm wezej, a niestety spodnie sa juz w zasadzie za waskie w biodrach i dalsze zwezenie ich nie wchodzi w gre. Krawiec wspominal, ze gdzies w Warszawie powinna dzialac jeszcze cerownia zajmujaca sie wlasnie tego typu rzeczami, tylko nie byl w stanie podac konkretnego namiaru. Pytanie czy w ogole istnieje mozliwosc zacerowania materialu, tak aby jak najmniej szwow bylo na wierzchu? Rozdarcie jest niewielkie (mniej niz 1cm) i w stosunkowo malo widocznym miejscu, ale chcialbym sprobowac to zrobic pozadnie. Cytuj
Kobe Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Znajomy polecał zakład cerowania arystycznego na Osiedlu za Żelazną Bramą. Niestety, nie pamięta dokładnego adresu, ani nazwiska właścicielki. Dał tylko wskazówki, jak trafić - jest to na parterze jednego z 2 budynków przed teatrem Capitol (dawnym kinie) jadąc w stronę pl. Bankowego. Sam wciąż nie mogę się tam wybrać, ale wydaje mi się, że te wskazówki dojazdu są wystarczające. Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zdecydowanie polecam cerowanie i overlok na ul Dworkowej przy ul.Pulawskiej. Sprawdzony. Cytuj
constantin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 @Stylement masz wiedzę czy gruby kaszmir płaszczowy da się zacerować ? Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 W Hali Mirowskiej jest punkt, gdzie cerują - całkiem przyzwoicie, kiedyś kilkukrotnie korzystałem. Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 @Stylement masz wiedzę czy gruby kaszmir płaszczowy da się zacerować ? Tego nie wiem ,przy okazji zapytam. Cytuj
constantin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 @Stylement masz wiedzę czy gruby kaszmir płaszczowy da się zacerować ? Tego nie wiem ,przy okazji zapytam. miło, dziękuję Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 viewtopic.php?p=85048#p85048 Cytuj
Lipton Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam wszystkich! Pytanie w sumie krótkie: gdzie najlepiej kupić garnitur do 1000zł na chwilę obecną? Bytom, Vistula, Massimo Dutti? Czy może coś innego? Jestem dwudziestolatkiem i celuję w coś lekko dopasowanego. Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 w Vistuli widziałem wczoraj bardzo sympatyczne i dobrze przecenione (50% z ok. 2 k PLN) - warto podejść i pomacać Cytuj
Skalpel Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Albo możesz, jeżeli się nie boisz, zakupić przez internet w tak modnym ostatnio sklepie Suit Supply o którym pisał Szarmant. www.suitsupply.com Cytuj
Kyle Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 w Vistuli widziałem wczoraj bardzo sympatyczne i dobrze przecenione (50% z ok. 2 k PLN) - warto podejść i pomacać http://sklep.vistula.pl/product-eng-2320287-.html "sympatyczna" i zapewne modna długość kamizelki Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wyobrażam sobie taką sytuację: Wiesz, że w przyszły poniedziałek musisz ubrać garnitur. Zastanawiasz się czy prać koszulę, czy czekać na nową. Bez informacji o czasie przesyłki nie możesz podjąć tej decyzji. Cytuj
NieMy Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ostatnio modne na forum jest pytanie "ile szła przesyłka" itp. Tyczy się z reguły typowych, przesyłek, zwykłych gabarytów i zawartości, wysyłanych w ramach UE, a nie żywego słonia z Burkina Faso do Pa...wa gdzie nie dociera kurier ani poczta. Jako, że całe życie człowiek się uczy niech mi ktoś wyjaśni czemu służą te pytania? Do czego ta wiedza? W tych pytaniach nie chodzi o szybkość działania UPS-u czy DHL-u tylko o sprawność sklepu w przekazaniu zamówienia do kuriera. Ja natomiast jako człowiek wielce ugodowy zapytuję czemu w wątku/flejmie o SS, i nie chodzi mi o garnitury Boss'a dla nazistów, rację mają osoby z poza Stowarzyszenia, niektóre z małą liczą postów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi