Zajac Poziomka Napisano 28 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2021 Jak coś ma „sartorial” w nazwie to lepiej tego unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2021 To ja może dla odmiany na temat. Z tego opracowania wynika, że dodatek terylenu wpływa korzystnie na pilingowanie się wełny, ale w dłuższym okresie czasu obserwuje się wręcz trend odwrotny:https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/19447025708660095?journalCode=jtit20 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Elegant Napisano 28 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2021 14 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: Jak coś ma „sartorial” w nazwie to lepiej tego unikać. Nie, nie. Jak coś ma w nazwie "Benevento" to należy tego unikać. Ludzie, tyle było afer z tą firmą a wy nadal chcecie coś u nich zamawiać? Czy wy się dobrze czujecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 Polskie fora internetowe be like: Q: Te śliwki dobre? Słodkie? Pestka odchodzi? A: U tego spekulanta nie kupuj, podobno podatków nie płaci, jego żona źle się prowadzi a córka po dyskotekach włóczy. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 1 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2021 Miał ktoś styczność z tą konkretną torbą? Zastanawiam się nad zakupem mniejszej weekendówki i z chęcią usłyszę opinię o tej lub rady co do innych. https://www.skorzana.com/product-pol-27634-Skorzana-torba-weekendowa-unisex-Solier-Dratford-SL27-vintage-brown.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN&gclid=CjwKCAjwtdeFBhBAEiwAKOIy5zbz9VFFasQ5WCMUChjK9tALCln_qNZ0s95bSkCbwFCOJTUuKDtyZxoCldQQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2021 IMO jest okropna, wygląda jak torba dla guwernantki. Ten czarny materiał przy suwaku i nity walą tandetą na kilometr. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 1 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2021 Fair enough. Przy okazji sprawdziłem rozmiar. No cóż, wyglądałaby przy mnie jak torba na aparat, już abstrahując od wątpliwych walorów estetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 6 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 Jaki rozmiar espadryli z Poszetki polecacie na stopę 28cm/43eu? Opis sugeruje wybór rozmiaru 43 - 27.5cm z kolei gdzieś mi minęło jak jakiś użytkownik pisał, że nosząc 43eu nie mógł w owy rozmiar wcisnąć stopy. Może ktoś jest w stanie się odnieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2021 A jaki rozmiar UK wybierasz zwykle w w przypadku klasycznych butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 7 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2021 21 godzin temu, Kyle napisał: A jaki rozmiar UK wybierasz zwykle w w przypadku klasycznych butów? 9UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2021 Moim zdaniem 43 będą za małe. Obstawiałbym 44 albo nawet 45, ale te ostatnie mogą okazać się zbyt luźne, a lepiej żeby było dobrze dopasowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2021 Proszę o identyfikacje firmy. Logo z koszuli, być może marka angielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2021 @wiarus To marka CAMPIONE, dostępna w Royal Collection. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2021 Claudio Campione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 26 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2021 Panowie, Powiedzcie proszę czy przeróbka ramion w płaszczu reglanowym to duży kłopot? Ramiona są bufiaste, na pierwszym zdjeciu poniżej możecie zobaczyć o co chodzi. Na drugim starałem się pokazać rodzaj szwu, który - jak mu się wydaje - też nieco może skomplikować przeróbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2021 Nie znam się, więc się wypowiem. Rękaw zdeformował się od wieszaka. Przeróbka praktycznie niemożliwa, należy płaszcz polubić lub się z nim rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 26 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2021 U Pana Jana na blogu https://janadamski.eu/2021/06/wspolna-sesja-zdjeciowa-ze-zwyciezca-konkursu/ jego gość w sesji, ma guziki mocno oddalone od dołu rękawa, mnie to razi i moim zdaniem wygląda dziwacznie. Przesadzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 26 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2021 @flozbinie przesadzasz, trochę słabo to wygląda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2021 Guziki to pikuś, ten krawat który wygląda jakby go pierwszy raz w życiu wiązał to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 27 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2021 12 hours ago, eye_lip said: Guziki to pikuś, ten krawat który wygląda jakby go pierwszy raz w życiu wiązał to tragedia. pomijając wiązanie, dla szczupłego faceta taki krawat nie jest najlepszym wyborem plus intensywny żółty dla bladego blondyna.. cóż może po prostu lubi ten krawat, też mam takie co lubię i noszę bo tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2021 Panowie, mam problem z parą butów Timberland Classic Boat 2 EYE w kolorze zielonym (A1BIR). Otóż na górnej części cholewki pojawiają się czarne plamy od potu. Czy jest jakiś sposób by temu zapobiec? Niestety stopy mi się mocno pocą i raczej się to nie zmieni dopóki nie potraktuję ich botoksem. Druga sprawa - jak się tych plam pozbyć? Po wyschnięciu przecieram cholewkę nawilżoną szmatką z odrobiną mydła i to w zasadzie prawie całkowicie je niweluje, lecz myciu dzisiejszego ranka zostały jeszcze niewielkie plamki (ciężko zauważyć na zdjęciu, ale są - 3 o średnicy ~1 cm). Na stronie Timberlanda zalecają niby przetarcie miksturą wody i octy w przypadku oleistych plam, ale tego jeszcze nie próbowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 7 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2021 Co sądzicie o metalowych toe plates? Mam taką mechanikę chodu że zawsze szybko ścieram czubki butów. Z tego powodu dotychczas od razu wszystkie zelowałem, ale rozważam czy nie lepiej zainwestować w takie cacko. Czy jest gdzieś w Warszawie miejsce gdzie można to dobrze zrobić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 7 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2021 Żabki (podkówki, blaszki) - dyskusje i poradyJeden kolega nawet sam sobie takie wydziergał. https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=67694&share_tid=1297&url=https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?/topic/1297-%C5%BBabki-%28podk%C3%B3wki%2C-blaszki%29---dyskusje-i-porady&share_type=t&link_source=app 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 8 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2021 Dzięki, przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2021 Nie jestem fanem żabek. Mam takie w jednej parze butów, faktycznie chronią czubki przed ścieraniem, natomiast czuć je przy chodzeniu i wydają nieprzyjemny odgłos przy dotknięciu chodnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi