kset Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 szkoda, że temu gościowi na zdjęciu nie wystarczyło wełny na spodnie... dwurzędówka klubowa w z takiej wełny, krawat, koszula winchester z kołnierzykiem na spinkę i dżinsy do tego? nie bardzo to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 szkoda, że temu gościowi na zdjęciu nie wystarczyło wełny na spodnie... dwurzędówka klubowa w z takiej wełny, krawat, koszula winchester z kołnierzykiem na spinkę i dżinsy do tego? nie bardzo to widzę. Ale to dsquared, w Kanadzie tak można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 el-biczel, ja nie wiem, jak można, a jak nie można; ja tylko mówię, jak to wygląda (moim zdaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 Też uważam, że z jasno szarymi wełnianymi spodniami ten zestaw wyglądałby lepiej, ale to jest propozycja z branży bardzo fashion a nie classic, więc i tak na +. Po za tym zauważ, że jest to ciemny denim, bez przetarć, zaprasowany w kant. Dla eksperymentujących może to być ciekawa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 W jakim stacjonarnym sklepie w Szczecinie mogę dostać spinki węzełki? Potrzebuje ich na poniedziałek, więc sklepy internetowe nie wchodzą w grę. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 No jak to - u JK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 24 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2012 W jakim stacjonarnym sklepie w Szczecinie mogę dostać spinki węzełki? Potrzebuje ich na poniedziałek, więc sklepy internetowe nie wchodzą w grę. Z góry dzięki za pomoc. Mam wrażenie, że ostatnio jak chodziłem po sieciówkach to mi się gdzieś rzuciły w oczy. Spróbuje w House, Reserved, New Yorker, albo Van Graaf. Ew. pozostaje spróbować poszukać w Vistuli, Bytom(Galaxy) i Próchnik(Galaxy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 Panowie, orientuje sie ktos moze jaka jest roznica miedzy kopytem 341, a 348 w C&J? w 348 biore rozmiar 7.5, a mam na oku 341 w rozmiarze 8 i sie zastanawiam czy brac. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 W jakim stacjonarnym sklepie w Szczecinie mogę dostać spinki węzełki? Potrzebuje ich na poniedziałek, więc sklepy internetowe nie wchodzą w grę. Z góry dzięki za pomoc.jeśli macie Massimo Dutti... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 25 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2012 W jakim stacjonarnym sklepie w Szczecinie mogę dostać spinki węzełki? Potrzebuje ich na poniedziałek, więc sklepy internetowe nie wchodzą w grę. Z góry dzięki za pomoc. A Vistula albo Lambert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 26 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2012 Wolczanka ma węzełki - 25 zł za pare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 ktos ma pomysl, jakie to wiazanie? pomyslalbym, ze jakies przypadkowe, ale widzialem tez inne zdjecia z czyms takim. nie wiem, jakis marynarski wezel moze? http://oi48.tinypic.com/qx1kwp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Sądzę, że ani węzeł, ani klasyczny skrót. Ktoś poradził sobie w prosty sposób ze sporym nadmiarem paska. Wolny koniec został zawinięty na szlufce i dwukrotnie owinięty wokół samego siebie. To się trzyma kupy, nawet luźno owinięte, bo i tak faktycznie nie pracuje - znajduje się za klamrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 zawsze wiedzialem, ze cos jest nie tak z moim widzeniem przestrzennym. dziekuje, faktycznie to wlasnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiem Lepiej Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 1. Gdzie kupię buty typu Slippers? 2. Domyślam się że będę skazany na internetowe zakupy, czy znajdę też w stacjonarnych sklepach w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Widziałem w internetowym sklepie Berg'a więc pewnie w stacjonarnych też są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Preppy Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 potwierdzam, są do kupienia w bergu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Panowie, kupiłem koszulę Borrelli (tak z ciekawości, zresztą upolowałem dość tanio), no i metka zaleca pranie w 35 stopniach. Ki czort? Gdybym miał pokrętło w pralce, próbowałbym położenia pośredniego, ale mam przyciski - czyli 30 albo 40. Czy oni we Włoszech mają inne pralki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Pewnie chodzi o to, że jak się koszula rozwali po paru praniach to przy reklamacji powiedzą, że ją odrzucają bo albo w za niskiej, albo za wysokiej temperaturze prałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Preppy Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 pierz ręcznie, najbezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 27 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2012 Będziesz musiał ręcznie, z termometrem w misce (takim dla hodowców rybek akwariowych). Zachciało się koszul Borrelli... Na przykład Brioni trzeba prać w temp 33.2 st C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Czym się różni płyn po goleniu od wody kolońskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Stężenie substancji zapachowych jest podobne (3-5%), wody po goleniu mają dodatkowo substancje pielęgnujące skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 W zasadzie niczym - obie to wody toaletowe z tym, że w zasadzie woda kolońska to woda toaletowa o konkretnym zapachu, tyle, że w Polsce nazwa ta funkcjonuje już jako powszechna dla niemal wszystkich wód toaletowych (podobnie jak np "adidasy" na buty sportowe czy "karimata" na maty piankowe do spania (a pochodząca od nazwy pierwszej takiej maty: karrimat, producenta karrimor). Z kolei woda po goleniu ma kompozycję zapachową męską (podczas gdy woda kolońska jest/była jak byśmy to teraz nazwali: unisex). Być może mają też teraz jakieś domieszki pielęgnujące skórę jak napisał AG, ale szczerze wątpię czy 80% alkohol może jakkolwiek pielęgnować skórę (alkohol ma głównie ściągnąć skórę, odkazić podrażnienia i utrwalać zapach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 30 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2012 Wód kolońskich czy after shave nie można zaliczać do wód toaletowych. Wody toaletowe (męskie) mają 4-8% substancji zapachowych, damskie jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi