Xune Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 To co lepiej leży na nodze*, ale jak ma być jeszcze krócej to Yanko. *Jeśli mówimy 1880/Export Grade vs. Yanko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fright Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Jakie kołnierze polecacie do garnituru pół-włoski jest wystarczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Koledzy, Mój krawat z EoE z jedwabiu macclesfield przegrał z rosołem. Próbowałem zetrzeć plamy mokrą szmatką, ale powstały wybielenia jak na zdjęciach: Czy znacie jakieś środki czyszczące taki materiał? Ew. jakieś inne wskazówki dotyczące usunięcia plamy? Czytałem o talku itp., ale wolę coś specjalistycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Może masz w Szczecinie dobrą pralnię, która to usunie środkiem chemicznym? Ja kiedyś beżowy knit zalałem sokiem porzeczkowym i usunęli mi plamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Teraz, Stormont napisał: Może masz w Szczecinie dobrą pralnię, która to usunie środkiem chemicznym? Ja kiedyś beżowy knit zalałem sokiem porzeczkowym i usunęli mi plamę. Jak pytali się z czego jest ten krawat i ile kosztował to odmawiali podjęcia się czynności... ale będę jeszcze szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 18 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2019 Kiedyś rosół na koszuli pokonalem Meglio Sgrassatore Odtłuszczacz, ale to była tylko bawełna egipska nie jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 mam coś do kupienia na ebay, ale sprzedawca z USA wysyła tylko do USA. pomoże ktoś w organizacji wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: mam coś do kupienia na ebay, ale sprzedawca z USA wysyła tylko do USA. pomoże ktoś w organizacji wysyłki? Zapytam kolegi i dam znać. Są też firmy pośredniczące w takich sytuacjach gdzie za prowizje rzędu 15% zajmują się taką wysyłką. Sam właśnie jestem na etapie zakupów nieszczęsnych wieszaków w stanach więc możemy nawet spróbować zorganizować wspólną paczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 2 godziny temu, Krzysiek_W napisał: mam coś do kupienia na ebay, ale sprzedawca z USA wysyła tylko do USA. pomoże ktoś w organizacji wysyłki? Ja w tym celu korzystałem z firmy comgateway.com. Ale to nie są tanie usługi - na stronie mają kalkulator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 Polecam Polamer, w razie potrzeby mogę pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2019 Dziękuję za checi pomocy, temat załatwiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karakean Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2019 Jaki garnitur polecacie za kwotę około 1200zł (niechetnie moge doplacic max.300zl)? Granatowy, jednolity. Czy napoli z susu to dobra opcja z ewentualnymi poprawkami krawieckimi? Lazio za 1200 nie ma w moim rozmiarze, musiałbym dopłacić aż połowę tej kwoty. Jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markin Napisano 21 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2019 Napoli to dobra opcja, w tym przedziale cenowym chyba suitsupply to najlepsza opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2019 Co zrobić (gdzie wyrzucić) kompletnie zużyte mokasynki (skóra, podeszwa gumowa)? Do tej pory buty wrzucałem do kontenerów, ale byly w stanie nadającym się do noszenia, przynajmniej dla biedaka. Te są całkowicie zniszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 Mosze udaj sie do szewca może jemu sie jakas cześć skóry czy innej cześci buta przyda Ja mam pytanie z innej beczki ile potrzeba tkaniny na kurtke typu safari ? przy wzroscie 165 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 Nie przyda.. może ten post Marka to takie obejście regulaminu sprzedaży i zakamuflowana oferta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 @Pendorolicz 2.2m na safari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pendoro Napisano 25 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2019 Pieknie dziękujje za odpowiedź będe chciał uszyc tą kurtko-marynarkę u pana Stefana Stepnowskiego. Tkanine chciałbym kupić u pana Romana w tej pracowni https://loom10.com/pl/p/Tkanina-marynarkowa-gladka-granatowa-len/185 Lub w yorkshire fabric tutaj https://www.yorkshirefabric.com/collections/fabric/products/navy-blue-irish-linen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Gdzie kupić spodnie z nadające się do noszenia z szelkami (z wyższym stanem) w budżecie ~200-500zł. Czy dostępne są tylko Benevento, Poszetka i Zack Roman? Czy może lepiej zacząć myśleć o bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Za 500 zł uszyjesz spodnie jakie sobie wymarzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Pytanie może nietypowe, ale może ktoś będzie umiał pomóc. Jak dobierać klasyczne obuwie (tęgość, kształt kopyta), biorąc pod uwagę płaskostopie? Nie chciałbym, by noszenie butów zmieniło się w koszmar. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Może jakieś linki z poradami? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Tęgość i kształt kopyta dobiera się do kształtu i tęgości stopy co ma chyba niewiele wspólnego z płaskostopiem - tutaj w grę wchodzi raczej kwestia doboru odpowiedniej wkładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 8 godzin temu, eye_lip napisał: Za 500 zł uszyjesz spodnie jakie sobie wymarzysz. Ale takie zabawy to raczej w Warszawie? Polecałbyś jakieś miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 W wielu miejscach, dlaczego w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel1433 Napisano 28 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2019 Panowie, jak radzicie sobie z kwiatem wpiętym w butonierkę, gdy na wierzch ubieracie płaszcz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi