swordfishtrombone Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Właśnie w Politechniczne klimaty by się dobrze wpasowywał - więcej - na rozmowę o pracę dla inżyniera byłby dobry (tak, strój przy rozmowie rekrutacyjnej bardzo dużo mówi o kandydacie, a lekka krata i jaśniejsze kolory sugerują pewność co do swoich kwalifikacji, przynajmniej u technicznych) Może, opierałem się na stereotypach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Na egzaminy odpada, zbyt mało formalny. Bez przesady... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Gdzie można dostać skarpetki w fajne wzory w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuzetta Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Gdzie można dostać skarpetki w fajne wzory w rozsądnej cenie? Happy Socks Sklepów które je oferują jest tyle, że nie sposób wszystkie wymienić. Wpisując tę nazwę w google wraz z miastem w którym mieszkasz na pewno znajdziesz jakiś sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 nanushki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Vistula miała ostatnio fajne i w atrakcyjnych cenach - druga para połowa ceny Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 a co to jest STN? Każda dyscyplina akademicka ma swój dress code, ale dobry nieformalny garnitur (np. PoW) powinien się chyba wpasować w każdy z nich (może poza Politechniką ). Studenckie Towarzystwo Naukowe. Co roku z mojej uczelni (Śląski Uniwersytet Medyczny) są konferencje, na których prezentujemy nasze prace. W sumie nic szczególnego z tego tytułu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Jakie koszule do dostania w cenie poniżej stu złotych za sztukę są godne uwagi? Interesowałyby mnie w szczególności te możliwe do zakupu w sklepach stacjonarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 TKMaxx - bywa kilka przyzwoitych matek w cenie 99zł - idź, popatrz, przymierz - podejmij decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 W Wólczance po dobrych przecenach lub ofertach więcej za mniej pewnie też coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Czasem uda się trafić Lantiera/Lamberta, nawet z bawełny od "metkowanego" producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Dla jednego będzie to do 5,50 zł, dla drugiego i stówka niestraszna. Przybliż widełki. Dla mnie fajny wzor to gladkie garantowe (Liverano rule) i ostatnio wyłącznie takie kupuję. Z bambusa. Mogę polecić. Tylko nie wiem czy o taki wzór chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Wyschniętego bambusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szary Człowiek Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Czyli coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Idealne - zadbaj o delikatny dodatek włókien sztucznych, aby były bardziej elastyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Złamać takie skarpetki to chyba trudniej niż niejedne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Myslalem o czymś w okolicach 15-20 złotych za pare - Happy Socks znam, troche poza moim zasięgiem portfela Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Czy na forum jest gdzieś założony temat o samych tkaninach? O tym czym różnią się różne marki (poza ceną), jak to jest z kupowaniem z materiałów z ebaya, czy warto, czym różnią się tkaniny ze sklepu "na rogu" od tych sprowadzanych z Anglii etc. Starałem się szukać, ale osobnego tematu nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Cześć, czy ta nitka to wątpliwej jakości ozdoba, czy coś w rodzaju informacji dla klienta: 'tak jestem nowa i nieużywana, bo mam luźną ładną białą niteczkę i łatwo mnie wypruć '? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 To drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Dzięki, tak mi zdrowy rozsądek podpowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 No to Vistula zadbała o klienta;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 No to Vistula zadbała o klienta;-) To tak ironicznie, czy wręcz przeciwnie, nigdy o takich nitkach nie słyszałem, ale też w temacie nie siedzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1968 Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 O ile pamietam, to taka luźna fastryga w róžnych miejscach, informuje o tym, źe pewne elementy wykończenia wykonywane są ręcznie. Miejsce tej nitki nie jest przypadkowe. Tak tłumaczyła mi pani w jednym z salonów odzieżowych. Chyba właśnie w Vistuli, ale głowy nie dam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 15 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Jaką średnicę mają guziki w marynarce - (te przy rękawie, jak i te służące do zapinania)? Niestety, nie dysponuję obecnie żadną miarą by samemu zmierzyć, a chcę kupić guziki do planowanego garnituru. I przy okazji - chodzi o guziki w sklepie Szarmant - czy ich rozmiar jest podawany w mierze angielskiej, czy to średnica w mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi