swordfishtrombone Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Hm, nie wiedziałem, że tego samego preparatu można używać do skóry i tekstyliów . Wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 Witam, chciałbym zapytać czy może któryś z forumowiczów korzystał z usług sklepu poniżej i czy był zadowolony? http://www.saferoutesdavis.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2015 U mine działa. Nie znałem wcześniej tego sklepu, ale ich ceny na kurtki pikowane nie odstają od tych z country attire. Ich 'bazowe' ceny są skandalicznie zawyżone, co nie nastawia mnie do nich pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Panowie, jakie są zasady noszenia nieformalnych kamizelek (bez marynarki) jedno i dwurzędowych przy siadaniu? Rozpinać guziki, czy broń boże tego nie robić? W moim przypadku nawet przy odpiętym ostatnim guziku kamizelka brzydko się układa i w pozycji siedzącej - wolę ją po prostu rozpiąć ale nie wiem, czy to nie jest jakiś faux pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Nie rozpina się kamizelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Kamizelka zawsze będzie się marszczyć i brzydko układać, gdy siedzimy wyprostowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Dyskusja o antyperspirantach przeniesiona: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1368-antyperspirant-dezodorant-jak-usun%C4%85%C4%87-plamy/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Kamizelka zawsze będzie się marszczyć i brzydko układać, gdy siedzimy wyprostowani. Chyba 'gdy NIE siedzimy wyprostowani'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzo777 Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Witam, Poszukuję kamizelki w kratę księcia Walii do garnituru. Znalazłem tylko jedną w MangoOutlet, może ktoś orientuje się czy gdzieś indziej znajdę jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TenQuer Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Witam, poszukuje torby skórzanej na ramię. Zależy mi, aby była dość pojemna z powodu wielu zajęć w ciągu dnia. Kiedyś ktoś podrzucał link do jakiejś polskiej firmy. Prosiłbym o link. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LXVII Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Witam, poszukuje torby skórzanej na ramię. Zależy mi, aby była dość pojemna z powodu wielu zajęć w ciągu dnia. Kiedyś ktoś podrzucał link do jakiejś polskiej firmy. Prosiłbym o link. Pozdrawiam! https://www.barellybags.pl/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czwo Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Poszukuję guzików do płaszcza. Gdzie najlepiej szukać? Są jakieś sklepy stacjonarne w Warszawie gdzie mógłbym coś ciekawego wybrać? Którego krawca możecie polecić do takiej wymiany guzików? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Jeśli zależy Ci na porządnych guzikach polecam: http://sklep.szarmant.pl/kategoria/Guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Nieco tańsze są guziki na stronie https://www.tkaniny.net/guziki.html. Nie wiem jak jakościowo wypadają w porównaniu do tych od Szarmanta, nie kupowałem w jego sklepie guzików. Na tkaniny.net kupowałem guziki z corozo i z rogu. Szybka wysyłka a i guziki w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacekr Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Witam Widziałem znak na butach i nie wiem co to za firma chyba Lloyd ale na zdjęciach brak takiego obszycia proszę o pomoc . Dołączam fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 ... masoni... loża szewska 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Jak nic znak Illuminati 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 "Widziałem znak na butach" to chyba będzie coś w stylu "widziałam orła cień"; dalej też nie rozumiem. A co do butów, to tak zwane economy brogues. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Witam również 'witam'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Noszę marynarki w rozmiarze 46, czy płaszcz w rozmiarze 46 będzie pasował? Płaszcze dobiera się rozmiarowo (marynarka, garnitur i ten sam numer płaszcza)? Chciałem na SuitSupply kupić płaszcz i zastanawiam się jaki rozmiar kupić aby pasował na marynarkę 46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Teoretycznie tak, chyba, że producent sugeruje zakup płaszcza w wyższym rozmiarze (chyba sobie coś przypominam, że SS się do takich producentów zalicza, może ktoś potwierdzi/zaprzeczy?). W praktyce nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacekr Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Staram się zrozumieć o co chcesz zapytać, staram się i nie mogę... Witam Na butach mam te kropeczki jak na zdjęciu są to buty Lloyd ale na żadnych zdjęciach butów Lloyd nie widziałem tych kropek dlatego mnie to zastanawia. Myślę ze teraz napisałem poprawnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Wniosek nasuwa się sam - masz buty Lloyd model z kropeczkami, a na innych modelach nie ma kropeczek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apik Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Wosk szewski - jak z niego poprawnie korzystać? Pocierając blokiem o obcas,boki podeszwy? Wosk się kruszy i zostawia grudki,które raczej nie poddają się wsmarowywaniu zbyt łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi