Aron Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Kiedyś zadałem podobne pytanie, odpowiedzi nie były jednoznaczne: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3694-forumowa-poradnia-stylistyczna/page-179#entry148784 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.z Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 To że nie są jednoznaczne to mało powiedzieć waham się między kołnierzykiem pół włoskim a typu Kent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-blue-plain/P4258.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Classic-Lazio http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-check/P4755.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Classic-Lazio Czy te dwa garnitury nadają się na wzajemna podmiankę spodnie na drugie i na odwrót ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Moim zdaniem jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_P Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 Co prawda ja nosiłem spodnie w kratę Księcia Walii z granatową marynarką, ale takie kolor jak na zdjęciu też raczej będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 @Jakub.z Myślę, że dobrze kombinujesz. Jeżeli zdecydujesz się na kent, to zwróć uwagę, żeby wyłogi kołnierzyka były długie i chowały się pod marynarkę. Wśród popularnych marek trudno znaleźć taką koszulę. Wręcz dominują krótkie, małe kołnierze. @werdzo88 Czy ta szara tkanina nie jest przypadkiem zbyt ciężka do zestawienia z tą granatową? Osobiście nie udało mi połączyć tak różnych tkanin w zadowalający sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 @werdzo88 Moim zdaniem nadają się. Nie widzę problemu z gramaturą tkanin w przypadku tych garniturów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2015 xkoziol: Tak coś kojarzyłem, że już Ci kiedyś na to pytanie odpowiadałem. Proszę bardzo, po raz drugi: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3-pytania-do-administratora/?p=150479 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Cześć, po pół roku noszenia butów (z należytą rotacją) zaczęły tworzyć mi się dziury/przetarcia od środka, na wysokości palców, od góry. Nie widać tego na zewnątrz, ale jest odczuwalne podczas noszenia. Czy jest to podstawa do reklamacji? Dodam, że buty są od shoepassion. Pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Rotacja rotacja,ale może to być wina za długich paznokci . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 9 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2015 Śmiechem żartem, ale taki rzeczywiście mógłby być powód, gdyby faktycznie tak było. Stąd też obawiam się o pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer7772 Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Mam okazję kupić po bardzo okazyjnej cenie piękną beżową dyplomatkę, podobnej do tej na zdjęciu poniżej.http://media.burton.co.uk/wcsstore/Burton/images/catalog/06W05FCAM_normal.jpgProblem w tym, że ma ona skośne kieszenie- takie jak w trenchu/bosmance, co rzadko jest spotykane w dyplomatce. Kupić, czy sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Jak taka na zdjęciu, to odpuścić, daleko jej do piękności. Jestem na nie, nawet gdyby klapy były ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer7772 Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Jak taka na zdjęciu, to odpuścić, daleko jej do piękności. Jestem na nie, nawet gdyby klapy były ładniejsze. Nie mam zastrzeżeń co do wyglądu samej dyplomatki, jedyną moją obawą są kieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer7772 Napisano 10 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2015 Jak taka na zdjęciu, to odpuścić, daleko jej do piękności. Jestem na nie, nawet gdyby klapy były ładniejsze. Plus, guziki nie są zakryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Mój ulubiony wełniany sweter potrzebuje pomocy. Wyszedł z pralki dużo za mały.. Ktoś, coś? Do odratowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Hmmm do pralki i obroty w drugą stronę? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2015 Mój ulubiony wełniany sweter potrzebuje pomocy. Wyszedł z pralki dużo za mały.. Ktoś, coś? Do odratowania? Ulubionego wełnianego swetra nie pierze się w pralce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Jest nadzieja. Odżywka do włosów! Stosowałem ten patent kilka razy, zawsze w mniejszym lub większym stopniu się sprawdzał. Polecam do tej operacji odżywkę Gliss Kur w Spray'u, a cały proces u mnie wyglądał następująco: rozłożyłem sweter (100% lambswool) na płaskiej powierzchni, spryskałem intensywnie odżywką (poszła cała butelka) i rozciągając we wszystkich kierunkach nadałem mu wcześniejszy rozmiar i pozostawiłem do wyschnięcia. Efekt zadziwiająco skuteczny. Polecam. Użyłem tej odżywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Z ciekawości - skąd przyszło Ci do głowy żeby spróbować odżywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Jeśli to wełna to po ponownym wypraniu, (ale już ręcznie), rozłóż go na płasko i ponaciagaj. Można to zrobić np na ręcznikiu na kanapie, żeby krawędzie poprzypinać szpilkami, aby przy wysychaniu nie ściągnął się znowu. Mi pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Już było, ale przypomnę; wpisz "rodzinka.pl sweter" w Google. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Spróbuj jeszcze raz go wyprać, bez wirowania, a mokry przewieź tak, by się rozciągał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 a mokry przewieź tak, by się rozciągał. Rodzi się pytanie: przez którą granicę ma go przewieźć? A na poważnie: czy macie jakieś doświdczenia z uodparnianiem ubrań (nie: skóry) na wodę za pomocą sprayu? Możecie polecić jakieś konkretne produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2015 Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale przecież nanoprotector powinien wystarczyć. http://multirenowacja.pl/nano-protector-spray-250ml-high-tech-protektor-optymalna-ochrona.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi