tombar Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Prawdopodobnie któryś z linków wskazuje na witrynę, która została dodana do "czarnej listy" Twojego programu antywirusowego. Dziękuje, jak rozumiem nikt z kolegów nie miał żadnych problemów z wirusami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Problemem jest podlinkowana witryna blog.violet.com.pl na pierwszej stronie tematu (może być to także obrazek umieszczony w tej domenie). U mnie też wyskakuje komunikat o zagrożeniu. Wyjściem jest przejście od razu do strony drugiej - problem znika: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/766-koordynacja-kolorystyczna/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 ok, jeszcze raz dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptakug Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Mam taki problem. Nie wiem czemu ale z telefonu nie umie wejść na tematy. Gdy nacisne to przegladarka wyświetla mi że Safari nie może otworzyć, gdyż ona nie istieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Ja tez, na wszystkich urządzeniach z Safari. Dodatkowo, każda zmiana zakładki wywołuje konieczność ponownego logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Też to mam, chyba od aktualizacji systemu do Yosemite, bo jeszcze jakiś czas temu działało ok. Na chrome/IE pod Windows wszystko dobrze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Proszę nie uznawać tego za atak, bo nie to jest moim celem, ale na jakich zasadach można cokolwiek skrytykować w dziale ogłoszeń rzemieślników? Pytam, gdyż tak z pamięci z mojej bytności na forum przypominam sobie ucięte/wydzielone dyskusje z: 1) EXOEXE - portfel 2) Buty Vass (czy ich cena odpowiada jakości) 3) przed chwilą ASDF (cena/jakość produktu polskiego). Dodatkowo gdzieś widziałem komentarz moderatora (lub admina, nie pamiętam dokładnie), by traktować ten dział trochę jak ogłoszenia w gazecie - podoba się/interesuje to zaglądam, nie podoba się/nie interesuje - idę dalej, zostawiając w spokoju. Pytam, ponieważ na tle powyższych szybko uciętych i wydzielonych stamtąd dyskusji znacznie odstaje "żarówiasty" temat o książce Granville'a, w którym niektórzy delikatnie mówiąc zrobili sobie rodeo z krytyki zarówno dzieła jak i osoby autora. Zaznaczam przy tym, że książki nie czytałem i nie oceniam ani jej ani autora, chodzi mi tylko o techniczną spójność zasad, jakie panują na tamtym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Można rozmawiać i krytykować na temat ceny / jakości, przyjętych rozwiązań, ale moim zdaniem przyjęto zdecydowanie niewłaściwą formę dlatego interweniowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Nowy szeryf w mieście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Powiecie może co jest napisane w Dogrywce projektów forumowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 A co z tym wątkiem? Tylko dla wybranych, czy jakiś błąd? https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3088-hurtownia-dodatk%C3%B3w-krawieckich-i-tkanin-bamipol/?view=getnewpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Admin zablokował z powodu braku wymaganej regulaminem zgody na założenie wątku w tym dziale. Ale ja byłem szybszy Edit: Moje pytania już wyleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Zatem jest jakieś info dotyczące zamówionych butów z cordovanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 To chyba pytanie do Saphira, które należałoby zadać tu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2899-yanko-cordovan-bwb-dogrywka-ostatnie-zam%C3%B3wienie/page-5#entry145843 chyba, że o czymś nie wiem i mylę tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Cześć. Mam problem polegający na braku wyświetlania się filmów, wklejanych przez Użytkowników w postach, jako odnośniki do YouTube. Problem występuje zarówno w pracy, jak i w domu (tak więc na dwóch różnych komputerach i dwóch różnych przeglądarkach). Czy dotyczy to tylko mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 dziękuję. pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 xkoziol: Według tej strony https://support.mozilla.org/pl/questions/967760 można to zrobić tak: To permanently disable: 1. In the address bar, type "about:config" and press Enter. 2. Click the "I'll be careful, I promise!" button. 3. In the search field, type "block_active". 4. Set the value for the one search result ("security.mixed_content.block_active_content") to "false". ( nie mam firefox, nie sprawdzałem czy działa) Na chrome na stałe można to wyłączyć, dodając w wierszu poleceń flagę --allow-running-insecure-content źródło: https://support.google.com/chrome/answer/1342714?hl=pl http://www.chromium.org/developers/how-tos/run-chromium-with-flags Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Od jakiegoś czasu często nie działa mi w Safari 8.0.2 funkcja "idź do pierwszego nieczytanego posta". Problem pojawia się w dłuższych, wielowątkowych postach. W krótkich zazwyczaj wszystko działa. Pojawia się taki komunikat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Mam to samo, patrz też posty powyżej (z listopada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Mam to samo, zarówno w Safari na Mac jak i iOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IKK Napisano 22 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2015 U mnie w Safari na OS X i iOS pojawia się taki komunikat jak powyżej, także gdy próbuję namierzyć konkretny post poprzez wyszukiwarkę . Czasami też zdarza się, że nie mogę otworzyć wątku klikając tradycyjnie w jego temat, muszę wówczas ręcznie modyfikować link i usuwać z niego ostatnią część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Czy Panowie administratorzy nie mogliby wprowadzić zasady w wątkach "ekshibicjonistycznych", że pokazanie zdjęcia wymaga jego opisu? 4 razy wchodzę na ten sam wątek: 1. post - [ZDJĘCIE BUTÓW] 2. post - "Jakie to buty?" 3. post. - "G&B" 4. post - "pięknie dziękuję" Zwykła strata czasu i łechtanie ego pokazującego zdjęcie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Kim jest użytkownik admin i czemu powstał dział chronos24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Mamy podpisaną umowę partnerską z KMZiZ i zgodnie z finalnymi ustaleniami umowy powstał dział zegarkowy na forum ( w którym automatycznie dodawane są przez rss treści z chronosa24, a dział na naszym forum będzie moderował ze strony kmziz, redator Tomek Kiełtyka) Docelowo dział będzie miał inną nazwę, Admin niebawem zmieni na neutralną - Subforum Miłośników Zegarków, a KMZiZ z Chronosem są w trakcie ustaleń docelowej nazwy działu. W ramach umowy na kmziz też ma powstać, dział związany z męską elegancją. Tutaj było szerzej: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2673-umowa-o-wsp%C3%B3%C5%82pracy-z-klubem-mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-zegar%C3%B3w-i-zegark%C3%B3w/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi