lubo69 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Które są w dobrych cenach? Liddesdale przeceniona z ~3K na ponad 600 zł? To jakbyś otworzył sklep z butami Yanko i sprzedawał je po 1700 przecenione z 5200. Cytuj
nynu Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Barbour woskowane za 800 zł to całkiem dobra cena. Belstaff skórzane za 1800 zł to też nie drogo. Poza tym pytam o sklep, a nie o ceny. Cytuj
lubo69 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Masz przecież w FAQ pytanie "Mogę zaufać w sklepie na tej stronie?" i odpowiedź, że możesz;-) Takich sklepów jest cała masa - każdy chciałby kupić Canada Goose czy Belstaff za tysiąc. Nie wiesz jednak, do kogo wysyłasz pieniądze (sklep nie umieszcza żadnych informacji choćby o tym, w jakim kraju się znajduje; w zakładce Kontakt jest tylko formularz), czy cokolwiek za te pieniądze dostaniesz i czy to będzie towar oryginalny. Gdyby jakiś serwis internetowy chciał odnieść sukces na rynku polskim, lepiej zrobiłby oferując tylko wersję angielską niż taki bełkot. W tym przypadku powinna się zapalić nie tyle subtelna żółta lampka, ile pulsujący jaskrawoczerwony kogut z modulowaną syreną. 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Opis kurtki Canada Goose na stronie: IZOLACJAW dół Biała kaczka z obrzękiem czynnik 625 Nie lubię kaczek, szczególnie tych obrzękniętych.... Cytuj
lubo69 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Znalazło się też miejsce dla haiku: Spódnica śniegu sprężysty nylon. 1 Cytuj
Tadam Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Hej,jak się ma rozmiar Meerminów do Berwicków, ew. Loake.Jezeli Berwick 41,5 jest ok, to powinienem wybrać Meermin 7,5 czy 8? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Nie ma prostej odpowiedzi, bo zarówno Loake jak i Meermin mają wiele różnych kopyt. Generalnie jednak najpopularniejsze kopyto Meermina (Hiro) jest dosyć wąskie i może być konieczne wzięcie pół rozmiaru większych. Proponuję poczytać wątek dedykowany tej marce. Cytuj
Adi78 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Panowie , jakie polecacie spodnie chino z dosyć niskim stanem ? Patrzyłem na Benevento ze względu na dobra jakość wykonania , ale doczytałem ze ich stan jest co najmniej średni . Cytuj
Aron Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Jakiś czas temu dopytywałem o wysokość w stanie spodni Benevento: X-Press, Slap-Up, Chill Day chinos, Spodnie sztruksowe - 23,5 cmSpodnie lniane - 25 cm.Spodnie garniturowe 26 cm Cytuj
lubo69 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 @Adi78 - Gant Maine Super Chino? Cytuj
PantaRhei Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 ogólnie rzecz ujmując dla osób szczupłych i wysokich lepsze są spodnie z wysokim czy niskim stanem? Cytuj
Aron Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Nie wiem czy istnieje taka zasada. Chyba ważniejsze jest to, żeby było wygodnie w kwestii wysokości w stanie. Wiem tyle, że spodnie z wyższym stanem wydłużają optycznie nogi. 1 Cytuj
PantaRhei Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Benevento nie można nigdzie (Warszawa) zobaczyć? tylko Internet? Cytuj
Aron Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Z tego co wiem tylko internet, ale najlepiej zapytaj bezpośrednio obsługi sklepu. Czasami zdarzają się targi, na których firma się wystawia. Cytuj
PantaRhei Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Właśnie doczytałem, że w ten weekend Kraków, czekamy na Warszawę... Cytuj
Adi78 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 No właśnie ja mam dosyć długie i bardzo szczupłe nogi przy dosyć niewysokim wzroście . Jak zakładam spodnie z wysokim stanem , optycznie bardzo zle to wyglada ;( Dlatego szukam z niskim stanem i mocno slimowanych . Cytuj
Aron Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 To może, skoro masz szczupłe nogi to spodnie nie powinny być mocno wyszczuplane. Oczywiście nie mogą odstawać w udach, czy powiewać jak flaga w łydkach. Jednak gdy założysz spodnie mocno przylegające do nóg, to efekt zostanie spotęgowany. Cytuj
Adi78 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Nie , nie mowię o legginsach Po prostu każdy normalny krój wyglada u mnie jak worek . Obwód łydki w najszerszym miejscu 32cm , wiec nawet super slim nie jest dla mnie przylegający . Cytuj
Aron Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Też jestem szczupły (raczej chudy:)) i spodnie Benevento są na granicy. Jeszcze trochę i byłyby za szerokie, więc mogą Ci nie pasować. Natomiast Benevento może wykonać spodnie pod indywidualne preferencje. Następnie Twój wykrój zostanie przypisany i zawsze będą szyli tak samo. Wykonanie tego na odległość nie jest proste, ale może masz spodnie, które są odpowiednie i możesz je pomierzyć, albo w skrajnym przypadku wysłać do Benevento jako wzorzec rozmiarowy. Cytuj
Adi78 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Aron , dzięki za podpowiedz . Wypytam o dokładne wymiary szerokości w udach i może sie uda coś pozmieniać . Cytuj
Aron Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Kończąc ten temat, przypomniałem sobie o marce Selected (dostępna w sklepach Peek & Cloppenburg oraz chyba VanGraaf), z tego co kojarzę, to szyją dość mocno dopasowane spodnie. Może to oczywiste propozycje, ale można jeszcze sprawdzić Massimo Dutti i Vistulę (niedawno kupiłem tam chinosy w takim kroju o jakim mowa). Zwężenie spodni wzdłuż szwów nie jest też problemem dla krawców. Cytuj
JackFrost Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Co do Selected potwierdzam - moje ulubione chinosy przede wszystkim z uwagi na bardzo dobre dopasowanie. Cytuj
Szpila Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Właśnie doczytałem, że w ten weekend Kraków, czekamy na Warszawę... Benevento będzie w Warszawie na targach HUSH WARSAW -> http://hushwarsaw.com/ Będzie też okazja żeby yanki pomierzyć z tego co widziałem na liście uczestników Cytuj
JayJay Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Panowie, krótkie szybkie pytanie - jakiej wielkości powinna być dziurka w butonierce? W zakupionym garniturze mam dziurkę tylko takie oczko i zstanawiam się czy powinna być przecięta do końca - tak jak dziurki na guziki, czy właśnie tylko to oczko? Cytuj
werdzo88 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0315519003.htmlZakupiłem ten kapelusz .Nie podoba mi się wstążka (jest czarna) Większość moich ubrań jest granatowa ,niebieska ,brązowa ,szara itp(Wymieniać ?) nie czarna.Czy jest w ogóle możliwośc wymiany wstążki i na jaki kolor byście ewentualnie radzili wymienić . Myślałem nad brązowy ,lub jakimś beżowym,kremowym jaśniejszym ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi