Castorp Napisano 23 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2020 Dołączam z 2 koszulami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 Pocket square to poszetka z dokładnie tej samej tkaniny co koszula 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 7 godzin temu, JakubAnderwald napisał: Pocket square to poszetka z dokładnie tej samej tkaniny co koszula w sumie opłacalna opcja w przypadku zamawiania koszuli z lnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 wybrałem kilka koszul, niestety nie da się zapłacić kartą, nie pojawia się strona z płatnością. też macie taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 wybrałem kilka koszul, niestety nie da się zapłacić kartą, nie pojawia się strona z płatnością. też macie taki problem ?Nie. Płatność przeszła.Na dole strony były trzy buttony do wyboru. Karta kredytowa, PayPal i przelew.Po kliknięciu na PayPal przeniosło mnie do tego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2020 @rav3nlord U mnie również bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 Zamówiłem maklerkę z klasycznym zwykłym kołnierzykiem, ale zastanawiam się czy nie będzie wyglądał on źle. Mam dość dużą i okrągłą głowę. Myślicie że może lepiej byłoby zmienić np. na classic big albo cutaway/cutaway big? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 Ja zawsze zamawiam cutaway i wtedy dostaję coś co określiłbym jako kołnierz półwłoski classic nawet na ilustracji wygląda mi na komicznie mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 Udało mi się dostać zdjęcia kołnierzyków. Ten klasyczny duży nie jest za duży? Chociaż z drugiej strony zastanawiam się, czy nie będzie lepiej wyglądał pod marynarką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 Można ich poprosić o zmiany w wymiarach kołnierza. Ja ostatnio zamawiałem cutaway z wyłogami 8,5 cm (standardowo mają 8 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav3nlord Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 ok udało mi się, zamówiłem ostatecznie 4szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 6 godzin temu, JakubAnderwald napisał: Ja zawsze zamawiam cutaway i wtedy dostaję coś co określiłbym jako kołnierz półwłoski classic nawet na ilustracji wygląda mi na komicznie mały. Lepiej chyba patrzeć na podane wymiary a nie ilustracje. Wyłogi o długości 7.5 cm, a tyle jest podane dla kołnierza classic, powinny być „normalne”, a na pewno nie „komicznie małe”. Edycja: np. T&A classic collar ma wyłogi 2 i 7/8 cała, czyli nawet niecałe 7.5 cm. W żadnym wypadku nie jest on mały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henzir Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 Mam raczej głupie pytanie, ale dla mnie jest to trochę niejasne przy pierwszym zamówieniu w CO. Mianowicie wybierając białą koszulę, mogę w zakładce szczegóły dobrać białe mankiety i kołnierzyk (White collar and cuffs) za 5EUR. Znaczy to, że jak tego nie wybiorę to dostanę mankiety i kołnierzyk w innym kolorze? 😐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 Ta opcja nie ma sensu dla białych koszul i nie należy jej wybierać, no chyba że chcesz zapłacić więcej za taki sam kołnierzyk i mankiety:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 32 minuty temu, Henzir napisał: Mianowicie wybierając białą koszulę, mogę w zakładce szczegóły dobrać białe mankiety i kołnierzyk (White collar and cuffs) za 5EUR. Znaczy to, że jak tego nie wybiorę to dostanę mankiety i kołnierzyk w innym kolorze? 😐 Przy białej koszuli to bez sensu - opcja jest po to, żebyś mógł zrobić maklerkę. Czyli koszula z kontrastowym kołnierzem i mankietami, np. niebieski prążek i białe mankiety i kołnierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henzir Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 Dzięki Panowie! Dość myląca opcja, bałem się, że bez wyboru tej opcji dostanę do białej koszulki jakiś kolorowy kołnierzyk i mankiety 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 Panowie, przypominam że zamówienie grupowe można składać do jutra wieczorem. Kto jeszcze się nie zdecydował to ma ostatnią szansę Co i jak opisane w poście tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Zamówione mailem u Sary, bo ostatnio zmieniałem wymiary i nie mam wprowadzonych w system Wysyłkę poproszę Inpostem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian_ld Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Również dołączyłem z jedną koszulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Swoją drogą to chyba rekord będzie, luźno licząc było z 40 sztuk koszul Ale dam radę, aby tylko dotarły cało Mail z gotowością zamówienia poszedł. Pewnie można jeszcze dołączyć jak ktoś się pospieszy, ale gry ostatnia koszula zostanie zrobiona to paczka leci do nas. @damian_ld Napisz do mnie na PW co zamówiłeś, etc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranciszekMaurer Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Wiadomo ile mniej więcej trzeba będzie czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 @Sztywniutko Jeszcze nie, ale przygotuj się na conajmniej trzy tygodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Olga napisała że realizacja zamówienia potrwa do 15 dni. Do tego przesyłka do Polski i dystrybucja do forumowiczów. Wydaje się, że 4 tygodnie wystarczą.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 Trochę późno, ale czy da się jeszcze podpiąć pod zamówienie z 2 szt.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2020 @Jacho Możesz próbować, koszule nie zostały jeszcze wysłane i produkcja trwa, myślę że reszta forumowiczów się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi