Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wybrałem kilka koszul, niestety nie da się zapłacić kartą, nie pojawia się strona z płatnością.
też macie taki problem ?
Nie. Płatność przeszła.

Na dole strony były trzy buttony do wyboru. Karta kredytowa, PayPal i przelew.
Po kliknięciu na PayPal przeniosło mnie do tego serwisu.
Opublikowano

Zamówiłem maklerkę z klasycznym zwykłym kołnierzykiem, ale zastanawiam się czy nie będzie wyglądał on źle. Mam dość dużą i okrągłą głowę. Myślicie że może lepiej byłoby zmienić np. na classic big albo cutaway/cutaway big?

Opublikowano
6 godzin temu, JakubAnderwald napisał:

Ja zawsze zamawiam cutaway i wtedy dostaję coś co określiłbym jako kołnierz półwłoski :) classic nawet na ilustracji wygląda mi na komicznie mały.

Lepiej chyba patrzeć na podane wymiary a nie ilustracje. Wyłogi o długości 7.5 cm, a tyle jest podane dla kołnierza classic, powinny być „normalne”, a na pewno nie „komicznie małe”.

Edycja: np. T&A classic collar ma wyłogi 2 i 7/8 cała, czyli nawet niecałe 7.5 cm. W żadnym wypadku nie jest on mały.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Mam raczej głupie pytanie, ale dla mnie jest to trochę niejasne przy pierwszym zamówieniu w CO.

Mianowicie wybierając białą koszulę, mogę w zakładce szczegóły dobrać białe mankiety i kołnierzyk (White collar and cuffs) za 5EUR. Znaczy to, że jak tego nie wybiorę to dostanę mankiety i kołnierzyk w innym kolorze? ?

Opublikowano
32 minuty temu, Henzir napisał:

Mianowicie wybierając białą koszulę, mogę w zakładce szczegóły dobrać białe mankiety i kołnierzyk (White collar and cuffs) za 5EUR. Znaczy to, że jak tego nie wybiorę to dostanę mankiety i kołnierzyk w innym kolorze? ?

Przy białej koszuli to bez sensu - opcja jest po to, żebyś mógł zrobić maklerkę. Czyli koszula z kontrastowym kołnierzem i mankietami, np. niebieski prążek i białe mankiety i kołnierz.

Opublikowano

Swoją drogą to chyba rekord będzie, luźno licząc było z 40 sztuk koszul :P Ale dam radę, aby tylko dotarły cało :D 
Mail z gotowością zamówienia poszedł. Pewnie można jeszcze dołączyć jak ktoś się pospieszy, ale gry ostatnia koszula zostanie zrobiona to paczka leci do nas.

@damian_ld Napisz do mnie na PW co zamówiłeś, etc :) 

• Oceniam pozytywnie 1