Beny23 Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 @4inHand Czy będą dostępne kaszkiety dla juniorów? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 30 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 3 godziny temu, Beny23 napisał: @4inHand Czy będą dostępne kaszkiety dla juniorów? Szkoda, że napisałeś to tak późno - jesteśmy już w produkcji i nie zdążymy tego załatwić. W innym wypadku odszycie jednego kaszkietu z naszej tkaniny kolekcyjnej raczej nie byłoby problemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Proszę o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku z formularzem zamówienia "Daily Wallet" , po zmianie koloru nici na inny niż biały cena idzie w górę o 100 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Customizacja kosztuje 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 2 godziny temu, secondhand_man napisał: Proszę o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku z formularzem zamówienia "Daily Wallet" , po zmianie koloru nici na inny niż biały cena idzie w górę o 100 zł . Nici w kolorze białym i w kolorze skóry nie zmieniają ceny portfela. Reszta jest dodatkowo płatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 50 minut temu, Miler Spirits&Style napisał: Nici w kolorze białym i w kolorze skóry nie zmieniają ceny portfela. Reszta jest dodatkowo płatna. Idąc dalej tym tropem , portfel w kolorze brązowym z brązowym obszyciem jest niedostępny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 13 godzin temu, 4inHand napisał: @Miler Spirits&Style --> Kamil poda je jutro dla wszystkich teczek Wymiary teczek: 13'' (jednokomorowa) Wysokość: 25cm (kieszeń wewnętrzna), 26,5cm (teczka zamknięta) Szerokość: 6,5cm Długość: 35,5cm 14'' (dwukomorowa) Wysokość: 26,5cm (kieszeń wewnętrzna), 28cm (teczka zamknięta) Szerokość: 8cm Długość: 38,5cm 15'' (trzykomorowa) Wysokość: 29,5cm (kieszeń wewnętrzna) 31 (teczka zamknięta) Szerokość: 12cm Długość: 41,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 6 minut temu, secondhand_man napisał: Idąc dalej tym tropem , portfel w kolorze brązowym z brązowym obszyciem jest niedostępny ? Aktualnie odszywamy partię portfeli brązowym z brązowym obszyciem - będą dostępne od następnego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Wyszło nienajgorzej prawda? Jest więcej modeli i ruszył preorder ‼️ http://shopmiler.com/pl/torby 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Czy torba ma pasek na ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Jest genialna! Trochę zbędna ta skórzana wstawka z wielkim logo, ale ten tweed mnie urzekł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Dnia 2.08.2016 o 09:42, Miler Spirits&Style napisał: Wielokrotnie nas o to pytano, więc dzisiaj ujawniamy informację: cena garnituru MILER to 2499 złotych! Czy garnitur w cenie 2499,- jest dostępny? W sklepie internetowym w ogóle taki asortyment nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 33 minuty temu, wielgol napisał: Czy torba ma pasek na ramie? Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 6 minut temu, lubo69 napisał: Czy garnitur w cenie 2499,- jest dostępny? W sklepie internetowym w ogóle taki asortyment nie występuje. Garnitury w tej chwili są szyte i dlatego nie są dostępne w ogóle. Mogę już także ujawnić, że cały zapas tkaniny garniturowej, który zamówiliśmy sprzedaliśmy w preorderze i przez to nie mamy możliwości wprowadzenia garniturów do normalnej sprzedaży razem z wysyłką Phoenixów z preorderu. Z tej przyczyny zainteresowanym zaproponujemy nowy preorder, w którym pojawi się nie tylko Phoenix, ale także nowe modele garniturów MiMe. Zadbaliśmy o to żeby zapas tkaniny był duży więc mam nadzieję, że tym razem uda nam się po preorderze wprowadzić do regularnej sprzedaży Phoenixa i nie tylko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Byłoby miło gdyby nowe modele były w innym kolorze, np. w odcieniach szarości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Dnia 4.10.2016 o 12:56, artisan napisał: Byłoby miło gdyby nowe modele były w innym kolorze, np. w odcieniach szarości Myślę, że będzie miło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corse999 Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Czy jest szansa na pojawienie się w Państwa ofercie brązowych tassel loafers Berwick? Ten burgund jakoś to mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 17 godzin temu, corse999 napisał: Czy jest szansa na pojawienie się w Państwa ofercie brązowych tassel loafers Berwick? Ten burgund jakoś to mnie nie przemawia Dużo zależy od dostępności takiego obuwia u producenta. Z pewnością na zimę nie planujemy zaopatrywać się w loafersy, jednak na przyszły sezon jesteśmy jak najbardziej otwarci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Chciałem spytać, kiedy można się spodziewać uzupełnienia rozmiarówki białej koszuli półformalnej o 39`tkę? Dojrzałem psychicznie do wydania stosownej sumy, nawet mój portfel zdaje się zgodzić na współpracę z początkiem przyszłego miesiąca a tu tego jednego rozmiaru ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Dnia 9.10.2016 o 13:59, O.v.K. napisał: Chciałem spytać, kiedy można się spodziewać uzupełnienia rozmiarówki białej koszuli półformalnej o 39`tkę? Dojrzałem psychicznie do wydania stosownej sumy, nawet mój portfel zdaje się zgodzić na współpracę z początkiem przyszłego miesiąca a tu tego jednego rozmiaru ni ma... Proponuję zamówić koszulę w rozmiarze 40 i poprosić w komentarzu do zamówienia o przesunięcie guzika. Koszula w rozmiarze 39 i 40 różni się tylko kołnierzykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 W naszej kolekcji pojawiły się również kaszmirowe szale! Wszystkie modele są dostępne pod tym linkiem: Kaszmirowe szale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 2 minuty temu, xkoziol napisał: Drodzy Państwo, przecież wszystko w okolicy kołnierzyka (łącznie z nim samym) nieestetycznie się poprzesuwa. Przy przesunięciu górnego guzika maksymalnie o centymetr oraz guzika poniżej o pół centymetra, plisa dalej pozostaje w linii prostej, a kołnierzyk układa się bardzo dobrze. Większe przesunięcie z pewnością skutkowałoby efektem, o którym Pan mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeutez Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 1 godzinę temu, Miler Spirits&Style napisał: W naszej kolekcji pojawiły się również kaszmirowe szale! Wszystkie modele są dostępne pod tym linkiem: Kaszmirowe szale Jakie są wymiary tych szali? Na stronie nie znalazłem stosownej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 3 godziny temu, Miler Spirits&Style napisał: Proponuję zamówić koszulę w rozmiarze 40 i poprosić w komentarzu do zamówienia o przesunięcie guzika. Koszula w rozmiarze 39 i 40 różni się tylko kołnierzykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miler Spirits&Style Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 1 godzinę temu, yeutez napisał: Jakie są wymiary tych szali? Na stronie nie znalazłem stosownej informacji. Szale mają 185cm długości i 25cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi