Beny23 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 @4inHand Czy będą dostępne kaszkiety dla juniorów? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
4inHand Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 3 godziny temu, Beny23 napisał: @4inHand Czy będą dostępne kaszkiety dla juniorów? Szkoda, że napisałeś to tak późno - jesteśmy już w produkcji i nie zdążymy tego załatwić. W innym wypadku odszycie jednego kaszkietu z naszej tkaniny kolekcyjnej raczej nie byłoby problemem... Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Proszę o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku z formularzem zamówienia "Daily Wallet" , po zmianie koloru nici na inny niż biały cena idzie w górę o 100 zł . Cytuj
maciato Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Customizacja kosztuje ? Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 2 godziny temu, secondhand_man napisał: Proszę o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku z formularzem zamówienia "Daily Wallet" , po zmianie koloru nici na inny niż biały cena idzie w górę o 100 zł . Nici w kolorze białym i w kolorze skóry nie zmieniają ceny portfela. Reszta jest dodatkowo płatna. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 50 minut temu, Miler Spirits&Style napisał: Nici w kolorze białym i w kolorze skóry nie zmieniają ceny portfela. Reszta jest dodatkowo płatna. Idąc dalej tym tropem , portfel w kolorze brązowym z brązowym obszyciem jest niedostępny ? Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 13 godzin temu, 4inHand napisał: @Miler Spirits&Style --> Kamil poda je jutro dla wszystkich teczek Wymiary teczek: 13'' (jednokomorowa) Wysokość: 25cm (kieszeń wewnętrzna), 26,5cm (teczka zamknięta) Szerokość: 6,5cm Długość: 35,5cm 14'' (dwukomorowa) Wysokość: 26,5cm (kieszeń wewnętrzna), 28cm (teczka zamknięta) Szerokość: 8cm Długość: 38,5cm 15'' (trzykomorowa) Wysokość: 29,5cm (kieszeń wewnętrzna) 31 (teczka zamknięta) Szerokość: 12cm Długość: 41,5cm Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 6 minut temu, secondhand_man napisał: Idąc dalej tym tropem , portfel w kolorze brązowym z brązowym obszyciem jest niedostępny ? Aktualnie odszywamy partię portfeli brązowym z brązowym obszyciem - będą dostępne od następnego tygodnia Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Wyszło nienajgorzej prawda? Jest więcej modeli i ruszył preorder ‼️ http://shopmiler.com/pl/torby 4 Cytuj
adamW Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Czy torba ma pasek na ramie? Cytuj
Machiavelli Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Jest genialna! Trochę zbędna ta skórzana wstawka z wielkim logo, ale ten tweed mnie urzekł. 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Dnia 2.08.2016 o 09:42, Miler Spirits&Style napisał: Wielokrotnie nas o to pytano, więc dzisiaj ujawniamy informację: cena garnituru MILER to 2499 złotych! Czy garnitur w cenie 2499,- jest dostępny? W sklepie internetowym w ogóle taki asortyment nie występuje. Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 33 minuty temu, wielgol napisał: Czy torba ma pasek na ramie? Tak! Cytuj
4inHand Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 6 minut temu, lubo69 napisał: Czy garnitur w cenie 2499,- jest dostępny? W sklepie internetowym w ogóle taki asortyment nie występuje. Garnitury w tej chwili są szyte i dlatego nie są dostępne w ogóle. Mogę już także ujawnić, że cały zapas tkaniny garniturowej, który zamówiliśmy sprzedaliśmy w preorderze i przez to nie mamy możliwości wprowadzenia garniturów do normalnej sprzedaży razem z wysyłką Phoenixów z preorderu. Z tej przyczyny zainteresowanym zaproponujemy nowy preorder, w którym pojawi się nie tylko Phoenix, ale także nowe modele garniturów MiMe. Zadbaliśmy o to żeby zapas tkaniny był duży więc mam nadzieję, że tym razem uda nam się po preorderze wprowadzić do regularnej sprzedaży Phoenixa i nie tylko 3 Cytuj
artisan Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Byłoby miło gdyby nowe modele były w innym kolorze, np. w odcieniach szarości 1 Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Dnia 4.10.2016 o 12:56, artisan napisał: Byłoby miło gdyby nowe modele były w innym kolorze, np. w odcieniach szarości Myślę, że będzie miło 2 Cytuj
corse999 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Czy jest szansa na pojawienie się w Państwa ofercie brązowych tassel loafers Berwick? Ten burgund jakoś to mnie nie przemawia Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 17 godzin temu, corse999 napisał: Czy jest szansa na pojawienie się w Państwa ofercie brązowych tassel loafers Berwick? Ten burgund jakoś to mnie nie przemawia Dużo zależy od dostępności takiego obuwia u producenta. Z pewnością na zimę nie planujemy zaopatrywać się w loafersy, jednak na przyszły sezon jesteśmy jak najbardziej otwarci Cytuj
O.v.K. Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2016 Chciałem spytać, kiedy można się spodziewać uzupełnienia rozmiarówki białej koszuli półformalnej o 39`tkę? Dojrzałem psychicznie do wydania stosownej sumy, nawet mój portfel zdaje się zgodzić na współpracę z początkiem przyszłego miesiąca a tu tego jednego rozmiaru ni ma... Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Dnia 9.10.2016 o 13:59, O.v.K. napisał: Chciałem spytać, kiedy można się spodziewać uzupełnienia rozmiarówki białej koszuli półformalnej o 39`tkę? Dojrzałem psychicznie do wydania stosownej sumy, nawet mój portfel zdaje się zgodzić na współpracę z początkiem przyszłego miesiąca a tu tego jednego rozmiaru ni ma... Proponuję zamówić koszulę w rozmiarze 40 i poprosić w komentarzu do zamówienia o przesunięcie guzika. Koszula w rozmiarze 39 i 40 różni się tylko kołnierzykiem. Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 W naszej kolekcji pojawiły się również kaszmirowe szale! Wszystkie modele są dostępne pod tym linkiem: Kaszmirowe szale Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 2 minuty temu, xkoziol napisał: Drodzy Państwo, przecież wszystko w okolicy kołnierzyka (łącznie z nim samym) nieestetycznie się poprzesuwa. Przy przesunięciu górnego guzika maksymalnie o centymetr oraz guzika poniżej o pół centymetra, plisa dalej pozostaje w linii prostej, a kołnierzyk układa się bardzo dobrze. Większe przesunięcie z pewnością skutkowałoby efektem, o którym Pan mówi. Cytuj
yeutez Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 1 godzinę temu, Miler Spirits&Style napisał: W naszej kolekcji pojawiły się również kaszmirowe szale! Wszystkie modele są dostępne pod tym linkiem: Kaszmirowe szale Jakie są wymiary tych szali? Na stronie nie znalazłem stosownej informacji. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 3 godziny temu, Miler Spirits&Style napisał: Proponuję zamówić koszulę w rozmiarze 40 i poprosić w komentarzu do zamówienia o przesunięcie guzika. Koszula w rozmiarze 39 i 40 różni się tylko kołnierzykiem. Cytuj
Miler Spirits&Style Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 1 godzinę temu, yeutez napisał: Jakie są wymiary tych szali? Na stronie nie znalazłem stosownej informacji. Szale mają 185cm długości i 25cm szerokości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi