frankenstein Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Jako stary, wyłysiały hipis polecam Wdzięcznego Nieboszczyka z biegnącym Rudolfem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 I jeszcze Joan Baez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 No to i ja dorzucę swoje trzy grosze: W moich życzeniach jest miejsce na prawdziwego klasyka - caddilac '54 convertible, light blue. Wszystkim życzę równie wybujałych życzeń i - oczywiście - ich spełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Na koniec roku Marek Grechuta - Dni których nie znamy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Moja ulubiona trójka z hitów świątecznych: 1. Donna Summer - Winter melody 2.Antonio Carlos Jobim - Looks like December 3. Basia - Angels blush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 Hehe, normalnie nie przyznaję się do jakichkolwiek kontaktów z muzyką popularną, aczkolwiek z podanych przez Was świątecznych przebojów preferuję "Merry Christmas Everyone". Teraz coś, jak na mnie przystało, poważnego: Maurice Ravel - Koncert fortepianowy D-dur na lewą rękę Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 27 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 A ja polecam taką nutę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Ralph Vaughan Williams - Lark Ascending na skrzypce i orkiestrę: Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 "Ondine" z suity "Gaspard de la nuit" Maurycego Ravela; Ravel zmarł 28 grudnia 1937 roku, dokładnie 72 lata temu. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2012 Polecam trójkowy Top Wszechczasów. Można słuchać właśnie dzisiaj (jedyna taka okazja w roku! ) do godziny 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2012 Ktoś oglądał dziś transmisję koncertu noworocznego z Wiednia? Bo ja niestety nie mogłem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aeon Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2012 ja oglądałem, słuchałem i musze powiedzieć, że muzyka klasyczna w wykonaniu tych Muzyków jest niesamowita! edit: powtórka bądź też druga część była o 23:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Ktoś oglądał dziś transmisję koncertu noworocznego z Wiednia? Bo ja niestety nie mogłem. Pozdrawiam, Dr Połowa noworocznego koncertu ze Złotej Sali wiedeńskiego Musikverein z 2012 r. do obejrzenia i posłuchania: http://www.youtube.com/watch?v=k1z-X5q9srI Filharmonicy ubrani w stresemanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Też na to zwróciłem uwagę. W co jest ubrany dyrygent? Szary smoking i krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Pau Casals nie tylko świetnie ubrany ale i profesjonalista najwyższych lotów. Mając 90 lat- uznanie i tytuły nie tylko koncertował ale i wykonywał nadal ćwiczenia, które nie za specjalnie lubił. Grał wtedy już ponad 70 lat. Spytany dlaczego - "bo uważam że ciągle robię postępy". to profanacja słuchać go na youtube, ale takie mamy czasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumen Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Christian Scott nowe pokolenie jazzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda.lilith Napisano 4 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2012 Jazz Soul funk, Jamaican ska... takie oldscool rytmy i uwielbiam latynosów którzy się trudnia tego rodzaju muzyką. Eleganccy współcześni panowie z temperamentem polecam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Jerzy Milian - Gacek (1975) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Mój najnowszy utwór do męczenia, preludium Debussy'ego nr 7 z tomu drugiego, "La terrasse des audiences du clair de lune": Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 teraz ... Wynton & Ellis Marsalis - Joe Cool's Blues + kremowy likier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Wynton Marsalis- dla mnie: "Szef wszystkich szefów" jeśli chodzi o jazz. Ze swojej strony polecam młodego, nowego Tomasza Stańkę jakim jest Maciej Fortuna. Tu kilka utworów do posłuchania: http://maciejfortuna.pl/ W lutym będę na jego koncercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 27 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2012 Sergio Mendes vs. "spadkobiercy Slayer" czyli dwie płyty, które od kilku tygodni nie opuszczają moich głośników http://www.youtube.com/watch?v=KTEl0bdKf2s http://www.youtube.com/watch?v=VrzPLJVT ... re=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Dziś osiemdziesiąta czwarta rocznica premiery słynnej Błękitnej Rapsodii George'a Gershwina. Z tej okazji - Błękitna Rapsodia; Leonard Bernstein dyryguje i gra partię solową: Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Dzięki Dr. Robi się piękna niedziela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Olivier Messiaen - Oiseaux Exotiques: Część 1. Część 2. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi