kubaba5 Napisano 19 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2019 Hej, witam wszystkich Panowie całkiem przyjemna promocja w Bytomiu - dodatkowe 20% do aktualnej promocji (jak to w polskich sieciówkach xD). Zdecydowałem się na taką marynarkę https://www.bytom.com.pl/p-bh1-02-55a-marynarka-piacenza Włoski materiał - 51 / 49 wełna do lnu. Co sądzicie? Wydaje mi się, że całkiem niezła okazja, końcowo cena wychodzi niecałe 320zł. Do tego mam wrażenie, że akurat na mnie marynarki z bytomia leżą całkiem nieźle, choć zgodzę się, że te ramiona bywają różne. Niestety mój garnitur, który kupiłem w zeszłym roku ma je całkiem spore, no ale wtedy nie zwracałem na to takiej uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2019 W letnich marynarkach Bytom mocno się poprawił. Ja kupiłem kiedyś na podobnej promocji, materiał od tego samego producenta i jest naprawdę fajna. Bez mierzenia trudno coś powiedzieć, na szczęście Bytom ma łatwe zwroty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 20 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2019 Mam tę marynarkę i jest lepsza od ich standardu, ma mniej wypełnienia w ramionach, wada-podszewka z dodatkiem poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Planuję kupić dla siebie granatowy, uniwersalny garnitur w miarę dobrej jakości. Myślałem o Vistuli. Dziś po drugiej wizycie w salonie w galerii Młociny bardzo się rozczarowałem kompletnym brakiem kompetencji sprzyjających tam młodych dziewczyn. Nie mówiąc o tym, że zupełnie nie potrafiły mi doradzić w doborze rozmiaru to nie wiedziały kompletnie po co stosuje się płótno z końskiego włosia w marynarkach. Nie specjalnie dobrze świadczy to o marce, gdy klient nie specjalnie interesujący się garniturami (ja), wie na ich temat więcej niż sprzedający... Udałem się do Bytomia. Pani po 50tce i zupełnie inna jakość, szybko i sprawnie dobrała mj rozmiar podając kolejne modele marynarek. To tak tyłem wstępu teraz do sedna, najlepiej leżał na mnie ten garnitur https://www.bytom.com.pl/p-bd0-01-07a-garnitur-bd0-01-07a Co o nim sądzicie, o jego kroju, jakości materiału, kolorze? Jest dość ciemny, nada się na uniwersalny garnitur na większość okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Pokaż swoje fotki w tym garniturze.Klucz to dopasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekier Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 Nie zrobilem niestety, nie pomyslalem obtym W przyszlym tygodniu moze mi sie uda. Dzieki za zaonteresowanie Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 8 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2019 Czy ktoś oglądał najnowszą kolekcję płaszczy na jesień/zimę z bliska i może podzielić się swoją opinią? Jest kilka naprawdę ładnych (na zdjęciach) płaszczy które wpadły mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 Oglądałem/przymierzałem sporo płaszczy z nowej kolekcji i stwierdzam, że zdecydowanie szału nie ma. Wygląd bardzo okej, natomiast tkaniny (bardzo) cienkie, sprawiają wrażenie słabych, brak ocieplenia, przez co są to płaszcze na niezbyt chłodną wiosnę/jesień. Jeśli szukać płaszczy typowo na zimę to zdecydowanie bardziej polecam Vistulę - duże lepsze tkaniny i naprawdę porządne ocieplenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 W Bytomiu jest teraz promocjs 2 koszule w cenie jednej. Wychodzi 280/2 = 140 zl za koszule. Chcialbym poznac Wasza opinie na temat koszul bialych/niebieskich z Bytomia, ktore sa sygnowane metka "bawelna dwuskretna". 100% bawelny, nawet przyjemne w dotyku. Moje pytanie do koneserow jest takie: warto w tej cenie? Jak oceniacie jakosc? Nie mam zadnej koszuli z Bytomia jeszcze. Sa to koszule z roznymi kolnierzami, przewaznie kent i np. Polwloski. Wzialbym sobie 2 biale z roznymi kolnierzykami na rozne okazje. Pytanie dodatkowe: jak krawat bedzie sie ukladal - w porzadku, bez problemow? Dzieki wszystkim z gory za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 9 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2019 Około dwóch lat temu kupiłem niebieską i białą koszulę z kołnierzem półwłoskim, która była z bawełny dwuskrętnej, wtedy były w promocji i zapłaciłem około 100 złotych za sztukę. Pozytywną stroną jest bawełna „nawet przyjemna w dotyku”, a negatywy, które zauważyłem, to szerokść koszuli w przedramionach, które są ciasne i wyłogi kołnierza, które nie chowają się pod marynarką. Nie jestem koneserem koszul, ale moim zdaniem lepiej zamówić koszule od CT, dopłacić trochę pieniędzy, ale mieć lepszy produkt. 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2019 Z koszulami z Bytomia jest naprawdę różnie. Kluczowe moim zdaniem to ZOBACZYĆ I PRZYMIERZYĆ JE W SKLEPIE. Trafi się i ładna bawełna egipska ale też i taka która gniecie się od samego patrzenia. Mnie spodobało się to, że była w miarę dopasowana i nie trzeba było wiele poprawiać maszyną do szycia (lekkie taliowanie po szwach bocznych). Co do kołnierzyków też bywa różnie. Są takie które się chowają i nieco krótsze. Mi to generalnie nie przeszkadza bo noszę koszule pod swetrem bez krawata. Podsumowując: najlepiej sprawdź je w sklepie "na żywo", jak się spodobają to je kup. Jak masz możliwość tylko przez internet to też kup zawsze masz możliwość zwrotu lub monitoruj cenę i czekaj na obniżki które na pewno jeszcze będą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 10 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2019 Jeśli splot to twill to polecam tę serię - kiedyś to było moje główne źródło koszul białych i błękitnych. Mięsista bawełna która mało się gniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 W dniu 10.11.2019 o 08:25, kamilp napisał: Z koszulami z Bytomia jest naprawdę różnie. Kluczowe moim zdaniem to ZOBACZYĆ I PRZYMIERZYĆ JE W SKLEPIE. Trafi się i ładna bawełna egipska ale też i taka która gniecie się od samego patrzenia. Mnie spodobało się to, że była w miarę dopasowana i nie trzeba było wiele poprawiać maszyną do szycia (lekkie taliowanie po szwach bocznych). Co do kołnierzyków też bywa różnie. Są takie które się chowają i nieco krótsze. Mi to generalnie nie przeszkadza bo noszę koszule pod swetrem bez krawata. Podsumowując: najlepiej sprawd Jest tak roznie, ze gdy kupowalem w sklepie firmowym i byla idealna, po praniu zmniejszyla sie o co najmniej rozmiar. 😄 Byla rowniez niesymetrycznie uszyta z tylu. 0.5 cm z jednej strony na plecach. Za koszule zaplacilem bodajze 280 lub 250zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2019 Nie no, w cenie regularnej to nie ma sensu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2019 Wiem, była jednak sytuacja kryzysowa. Jeśli już "inwestować" w koszule w cenie około 100zł, to w TK można często odnaleźć coś ciekawego, a jakość wyższa od bytomia i innych sieciówek z modą męską.Takie koszule leżały u mnie w mieście za stówkę https://www.gianniferaud.com/product/mens-100-cotton-slim-fit-shirt-white-twill/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Tylko jest różnica między szukaniem w TK - a nuż coś się znajdzie za stówkę w moim rozmiarze - a po prostu kupieniem koszuli z ogólnie dostępnego asortymentu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Co sądzicie o najnowszej kampanii ze Szczepanem Twardochem? Mi osobiście zgrzyta trochę przesiadanie się z szytych na miarę garniturów od Zaremby w ciuch z sieciówki, ale muszę przyznać, że na zdjęciach wygląda to bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Co sądzicie o najnowszej kampanii ze Szczepanem Twardochem? Mi osobiście zgrzyta trochę przesiadanie się z szytych na miarę garniturów od Zaremby w ciuch z sieciówki, ale muszę przyznać, że na zdjęciach wygląda to bardzo fajnie.Zarembę tez nieźle reklamuje w „Królu” . kampanii Bytomia nie widziałem. Nie mam telewizora i nie chodzę po galeriach handlowych, ale gdyby mi ktoś zapłacił pewnie niemałe pieniądze za ubranie się w dobrze dopasowany gajer Bytomia to tez bym go założył.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Nie podejrzewam, żeby pan Szczepan na zdjęciach miał garnitur z wieszaka. Mnie w tych naszych krajowych markach, które sam już nie wiem czy się łączą czy nie, zawsze dziwi nieregularność. W każdej kolekcji trafiają się fajne ubrania, ale w większości to dalej wypchane poduszkami ramiona, koszule na cygańskie wesele, czy buty trumniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Nie wiem czemu wysyłają mi się te same posty 2 razy. Prośba o usunięcie jednego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Widzicie coś ciekawego w Bytomiu? Są niezłe przeceny - marynarkę można dorwać za 400 PLN. nie bardzo orientuję się w tym, która z nich mogłaby być czymś fajnym i ciekawym, dobrze noszalnym. Sprawdzam tylko skład (czy bez domieszek), i jest takich niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 W dniu 4.12.2019 o 19:29, blekit napisał: Co sądzicie o najnowszej kampanii ze Szczepanem Twardochem? Mi osobiście zgrzyta trochę przesiadanie się z szytych na miarę garniturów od Zaremby w ciuch z sieciówki, ale muszę przyznać, że na zdjęciach wygląda to bardzo fajnie. Pomysł fajny, bo Twardoch znany jest z zamiłowania do dobrych ubrań (co widać po instagramie, jest zresztą stałym klientem Zaremby) niemniej jednak kolekcja taka sobie mogli się bardziej postarać i pójść w coś mniej standardowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 Wybór Twardocha jako twarzy marki jest chyba nieco aspiracyjny. bo nie sądzę, żeby na co dzień nosił ich rzeczy. No ale świat reklamy rządzi się własnymi prawami i skoro Cindy Crawford może reklamować Reserved, to i Bytom może celować wysoko. Jestem bardzo ciekaw skuteczności kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Spróbowałem "promocyjnej" marynarki z serii Heritage. Nie mogę przyczepić się do materiału czy jakości wykonania. To co na obrazku to rozmiar 188/100. Ramiona mają miękkie wypełnienie (w stylu SuSu Lazio). Klapy 9 cm. Niestety Bytom nie byłby Bytomiem gdyby czegoś nie skopał. Marynarka w rozmiarze 188/100 ma 76 cm długości (bez kołnierza) - czyli długość odpowiednią dla rozmiaru 182/100. Zupełnie nie rozumiem tego ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Moim zdaniem jest ok i jej dużą zaletą jest dobrze usytuowany guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi