Skalpel Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Dobrym pomysłem byłoby też np zaznaczanie zmian w początkowej fazie na czerwono. Myślę że znacznie łatwiej byłoby zauważyć zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kavainka Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Czy w nowej wersji Regulaminu nie można wprowadzić przejrzystego formatowania tekstu, tak jak w starej wersji? Czyta się fatalnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Czy w nowej wersji Regulaminu nie można wprowadzić przejrzystego formatowania tekstu, tak jak w starej wersji? Czyta się fatalnie !!!! Bardziej zapamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 IX. Sankcje 1. W przypadku naruszenia przez użytkownika forum niniejszego regulaminu Moderatorzy lub Administrator mają prawo, niezależnie od uprawnień określonych w rozdziale VII niniejszego regulaminu: Myślę, że to Wam umknęło po wstawieniu nowych rozdziałów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 dzięki za zwrócenie uwagi, powinno być VIII. Poprawimy oczywistą pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Dobrym pomysłem byłoby też np zaznaczanie zmian w początkowej fazie na czerwono. Myślę że znacznie łatwiej byłoby zauważyć zmiany. dzięki za uwagę, ale tylko Administrator Roland lub któryś z moderatorów może zrobić edycję Regulaminu. Ale zmian jest tak dużo, że należałoby zaznaczyć prawie cały Regulamin. Wdrożone zostały nowe zapisy, w tym dotyczące między innymi aktywności na Forum BwB firm i blogerów. Prosimy o dostosowanie działań do zapisów regulaminowych. Wykaz rozdziałów Regulaminu w których nastąpiły zmiany lub zostały wdrożone jako nowe: I. Postanowienia ogólne II. Ogólne zasady funkcjonowania i korzystania z forum IV. Szczegółowe zasady dla działu „Oddam-Kupię-Sprzedam” V. Szczegółowe zasady dla działu „Ogłoszenia rzemieślników i firm” oraz aktywności na forum rzemieślników i firm oferujących produkty i usługi związane z tematyką forum VI. Szczegółowe zasady aktywności na forum użytkowników prowadzących blogi, których tematyka wiąże się z tematyką forum. VII. Szczegółowe zasady dla zbiorowych zakupów IX. Sankcje X. Postanowienia końcowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Z tą numeracją ogłoszeń na bazarku i wcześniejszej akceptacji moderatora to trochę pojechaliście, wątpię aby ktoś prowadził ewidencję własnych ogłoszeń - czy moderatorzy będą to też weryfikowali? W przypadku gdy ktoś chce oddać za darmo np 5 krawatów, ma je kolejno numerować i każdą sztukę do osobnego, numerowanego tematu dawać - rozumiem ideę, ale wątpię aby coś to wnosiło. Czy poza używanymi butami i perełkami z Zary są jeszcze jakieś do wycinania? Znając życie, takie ogłoszenia nadal będą umieszczane, bo mało osób czyta regulaminy, zwłaszcza na forach dyskusyjnych, więc ilość pracy moderatora pozostanie taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Sprawilem sobie garnitur MTM. W jakim dziale/temacie forum najlepiej zapytać o opinie wyników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 4 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2015 https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3694-forumowa-poradnia-stylistyczna/page-217 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 W nowym regulaminie pojawił się zapis o uzyskaniu zgody Moderatora na wystawienie przedmiotu w dziele "Oddam-Sprzedam-Zamienię", gdzie (jaki temat, wątek?) taką prośbę zamieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Taki zapis był już wcześniej W celu uzyskania takiej zgody piszesz do któregoś z Moderatorów w celu uzyskania takiej zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2015 Dlaczego forum nie działa na iPhone? "Safari nie może (…) gdyż wystąpiło zbyt wiele przekierowań/strona nie istnieje" przy większości wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2015 @kset -u mnie tak się dzieje, gdy próbuję wyszukać jakąś frazę. Jeśli występuje ona większą ilość razy w danym temacie, to wyskakuje taki komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 xkoziol: Wiem, że to tylko półśrodek, ale jak w prawym górnym rogu forum klikniesz na swojego nicka, pojawi się rozwijane menu, a tam do wyboru opcja "ignorowani użytkownicy". Po kliknięciu będziesz mógł dodać wszelkie trolle na listę ignorowanych i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Jak najbardziej się z Tobą zgadzam, te wygłupy są bez sensu i dobrze byłoby je usunąć - dlatego też napisałem że moja propozycja jest tylko półśrodkiem. Forum nadal będzie zaśmiecone, ale przynajmniej Ty będziesz miał spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Czy jest szansa na dodanie w wyszukiwarce opcji "pokaż wszystkie posty z X lub więcej punktów reputacji"? Ewentualnie na dodanie kilku więcej podstron do "zawartość z najwyższą reputacją"? Czasem człowiek chce sobie pooglądać ładne zdjęcia, a np. mi nie bardzo chce się przebijać przez 600 stron CMDNS, gdzie połowa postów to komentarze lub pytania o marki ubrań ze zdjęć, a z pozostałej połowy tylko część to naprawdę inspirujące zestawy. Jeszcze fajniej byłoby, gdyby powstał temat o nazwie na przykład "Inspiracje", gdzie z automatu trafiałyby kopie postów z CMDNS, CMDCNS i JBMDNS o reputacji X (na przykład 15) lub większej - ale to pewnie trudniejsze do zrobienia. Teraz chyba jedyny sposób na wyszukiwanie takich zdjęć, to przeglądanie profili osób o których wiemy, że pokazują zdjęcia które warto obejrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Czy kiedyś nastąpi modyfikacja, która wielokrotnie była zgłaszana, a dotyczy zwiększenia możliwości przyznania punktów reputacji na dzień? obecnie pod wieczór już nie mogę kliknąć na świetną stylizację kogokolwiek z forum, bądź sensowny post, ponieważ wyczerpałem limit. Rozumiem że kiedyś było 10, ale wtedy użytkowników było również kilkadziesiąt procent mniej. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Dałbym Ci Krzychu "+", ale... wyczerpałem dzisiejszy limit. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Hargin, dałem za Ciebie, ja jeszcze mam:-) a z rozpędu Tobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Czy kiedyś nastąpi modyfikacja, która wielokrotnie była zgłaszana, a dotyczy zwiększenia możliwości przyznania punktów reputacji na dzień? obecnie pod wieczór już nie mogę kliknąć na świetną stylizację kogokolwiek z forum, bądź sensowny post, ponieważ wyczerpałem limit. Rozumiem że kiedyś było 10, ale wtedy użytkowników było również kilkadziesiąt procent mniej. Panie Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Czy dodając zdjęcie do wpisu mogę sterować jego wielkością? Dodaje zdjęcie konkursowe, ale chciałbym je odrobinę pomniejszyć, gdy jest wyświetlane we wpisie. Czy da się to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Z poziomu forum - nie. Ale zmniejszyć możesz nawet 'paintem' który jest chyba na każdym komputerze z Windowsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Czy kiedyś nastąpi modyfikacja, która wielokrotnie była zgłaszana, a dotyczy zwiększenia możliwości przyznania punktów reputacji na dzień? obecnie pod wieczór już nie mogę kliknąć na świetną stylizację kogokolwiek z forum, bądź sensowny post, ponieważ wyczerpałem limit. Rozumiem że kiedyś było 10, ale wtedy użytkowników było również kilkadziesiąt procent mniej. Czy kiedyś nastąpi modyfikacja, która wielokrotnie była zgłaszana, a dotyczy zwiększenia możliwości przyznania punktów reputacji na dzień? obecnie pod wieczór już nie mogę kliknąć na świetną stylizację kogokolwiek z forum, bądź sensowny post, ponieważ wyczerpałem limit. Rozumiem że kiedyś było 10, ale wtedy użytkowników było również kilkadziesiąt procent mniej.Czasem użytkownicy czytali że Admin potrzebuje trochę czasu na odpowiedź i zadziałanie. Minął ponad miesiąc i dalej brak reakcji. Zatem czy mam to wysłać w wersji papierowej, zaparafowanej przez kancelarię i po 14 dniach otrzymam odpowiedź tą samą drogą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Oj nie przesadzaj . Mnie, magnificencja Administrator pozbawił funkcji moderatora i nie raczył mnie nawet o tym poiformować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnrdov Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Czasem użytkownicy czytali że Admin potrzebuje trochę czasu na odpowiedź i zadziałanie. Minął ponad miesiąc i dalej brak reakcji. Parafrazując pewne powiedzenie - jak admin mówi, że zrobi, to zrobi. Nie trzeba mu o tym przypominać co pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi