Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IX. Sankcje

1. W przypadku naruszenia przez użytkownika forum niniejszego regulaminu Moderatorzy lub

Administrator mają prawo, niezależnie od uprawnień określonych w rozdziale VII niniejszego

regulaminu:

Myślę, że to Wam umknęło po wstawieniu nowych rozdziałów.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dobrym pomysłem byłoby też np zaznaczanie zmian w początkowej fazie na czerwono. Myślę że znacznie łatwiej byłoby zauważyć zmiany.

dzięki za uwagę, ale tylko Administrator Roland lub któryś z moderatorów może zrobić edycję Regulaminu. Ale zmian jest tak dużo, że należałoby zaznaczyć prawie cały Regulamin.

Wdrożone zostały nowe zapisy, w tym dotyczące między innymi aktywności na Forum BwB firm i blogerów. Prosimy o dostosowanie działań do zapisów regulaminowych.

Wykaz rozdziałów Regulaminu w których nastąpiły zmiany lub zostały wdrożone

jako nowe:

I. Postanowienia ogólne

II. Ogólne zasady funkcjonowania i korzystania z forum

IV. Szczegółowe zasady dla działu „Oddam-Kupię-Sprzedam”

V. Szczegółowe zasady dla działu „Ogłoszenia rzemieślników i firm” oraz aktywności na forum rzemieślników i firm oferujących produkty i usługi związane z tematyką forum

VI. Szczegółowe zasady aktywności na forum użytkowników prowadzących blogi,

których tematyka wiąże się z tematyką forum.

VII. Szczegółowe zasady dla zbiorowych zakupów

IX. Sankcje

X. Postanowienia końcowe

Opublikowano

Z tą numeracją ogłoszeń na bazarku i wcześniejszej akceptacji moderatora to trochę pojechaliście, wątpię aby ktoś prowadził ewidencję własnych ogłoszeń - czy moderatorzy będą to też weryfikowali?

W przypadku gdy ktoś chce oddać za darmo np 5 krawatów, ma je kolejno numerować i każdą sztukę do osobnego, numerowanego tematu dawać - rozumiem ideę, ale wątpię aby coś to wnosiło.

Czy poza używanymi butami i perełkami z Zary są jeszcze jakieś do wycinania? Znając życie, takie ogłoszenia nadal będą umieszczane, bo mało osób czyta regulaminy, zwłaszcza na forach dyskusyjnych, więc ilość pracy moderatora pozostanie taka sama.

Opublikowano

W nowym regulaminie pojawił się zapis o uzyskaniu zgody Moderatora na wystawienie przedmiotu w dziele "Oddam-Sprzedam-Zamienię", gdzie (jaki temat, wątek?) taką prośbę zamieścić?

Opublikowano

xkoziol:

Wiem, że to tylko półśrodek, ale jak w prawym górnym rogu forum klikniesz na swojego nicka, pojawi się rozwijane menu, a tam do wyboru opcja "ignorowani użytkownicy". Po kliknięciu będziesz mógł dodać wszelkie trolle na listę ignorowanych i problem z głowy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest szansa na dodanie w wyszukiwarce opcji "pokaż wszystkie posty z X lub więcej punktów reputacji"? Ewentualnie na dodanie kilku więcej podstron do "zawartość z najwyższą reputacją"? Czasem człowiek chce sobie pooglądać ładne zdjęcia, a np. mi nie bardzo chce się przebijać przez 600 stron CMDNS, gdzie połowa postów to komentarze lub pytania o marki ubrań ze zdjęć, a z pozostałej połowy tylko część to naprawdę inspirujące zestawy.

Jeszcze fajniej byłoby, gdyby powstał temat o nazwie na przykład "Inspiracje", gdzie z automatu trafiałyby kopie postów z CMDNS, CMDCNS i JBMDNS o reputacji X (na przykład 15) lub większej - ale to pewnie trudniejsze do zrobienia.

Teraz chyba jedyny sposób na wyszukiwanie takich zdjęć, to przeglądanie profili osób o których wiemy, że pokazują zdjęcia które warto obejrzeć.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy kiedyś nastąpi modyfikacja, która wielokrotnie była zgłaszana, a dotyczy zwiększenia możliwości przyznania punktów reputacji na dzień? obecnie pod wieczór już nie mogę kliknąć na świetną stylizację kogokolwiek z forum, bądź sensowny post, ponieważ wyczerpałem limit. Rozumiem że kiedyś było 10, ale wtedy użytkowników było również kilkadziesiąt procent mniej.

Panie Admin...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy kiedyś nastąpi modyfikacja, która wielokrotnie była zgłaszana, a dotyczy zwiększenia możliwości przyznania punktów reputacji na dzień? obecnie pod wieczór już nie mogę kliknąć na świetną stylizację kogokolwiek z forum, bądź sensowny post, ponieważ wyczerpałem limit. Rozumiem że kiedyś było 10, ale wtedy użytkowników było również kilkadziesiąt procent mniej.

Czasem użytkownicy czytali że Admin potrzebuje trochę czasu na odpowiedź i zadziałanie. Minął ponad miesiąc i dalej brak reakcji.

Zatem czy mam to wysłać w wersji papierowej, zaparafowanej przez kancelarię i po 14 dniach otrzymam odpowiedź tą samą drogą?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Czasem użytkownicy czytali że Admin potrzebuje trochę czasu na odpowiedź i zadziałanie. Minął ponad miesiąc i dalej brak reakcji.

Parafrazując pewne powiedzenie - jak admin mówi, że zrobi, to zrobi. Nie trzeba mu o tym przypominać co pół roku.