pablocito Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 Nawet warstwa korka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 W dniu 19.06.2020 o 14:53, Mamrot napisał: Polak potrafi. Nowości od Nord-a Premie dla projektanta/ów pewnie już wypłacone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 Premie dla projektanta/ów pewnie już wypłacone.To zależy...i znowu się zacznie o polityce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 26 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2020 W dniu 24.06.2020 o 03:31, nets napisał: Premie dla projektanta/ów pewnie już wypłacone. Moim zdaniem gołym okiem widać ,że projektanta (w liczbie pojedynczej).Kiepura i Armani d****j zmiany Edit: Oczywiście zero polityk!!i Mój wpis dotyczy: talentu, gustu, wyczucia stylu,percepcji kolorów i tym podobnych aspektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 15 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2020 Znalezione na Vinted, opisane jako „ekstrawaganckie” i wycenione na 1100 pln. Kłódka do ochrony przed złodziejami i poczuciem estetyki zestawie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2020 Pirackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 17 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2020 Te sznurowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub84 Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 Zaatakowało mnie dziś na Instagramie... Czemu oni robią coś takiego i kto to kupuje? Cenie markę Meka, mam ich bardzo zgrabne brogsy i kilka par ich butów na liście życzeń. Tym bardziej nie rozumiem takich wybryków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 Znacząca część ich asortymentu jest...szpetna. Ale firma utrzymuje się na rynku (wiedzą co robią). Ani moje czy twoje poczucie estetyki nie jest jedynym słusznym wyborem. Każdy może kupić co mu się podoba a Meka dociera do innych klientów. Kiedys czytałem jakiś wywiad że większość ich asortymentu idzie na wschód.Czy to prawda? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2021 W dniu 15.09.2020 o 21:23, Jakub84 napisał: Znalezione na Vinted, opisane jako „ekstrawaganckie” i wycenione na 1100 pln. Kłódka do ochrony przed złodziejami i poczuciem estetyki zestawie. Jest hiszpańska firma, która specjalizuje się w takich butach, ale wiadomo, że oni robią to dla beki: https://www.newrock.com/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 Czy dla beki to nie wiem, te buty są kultowe w pewnych środowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 Dla beki, nie dla beki, ale ktoś to jednak musi kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 Ludzi, którym się nie śpieszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2021 Ciężko stwierdzić, że firma robi buty dla beki. Raczej ludzie noszą/ kupują dla beki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 Taka reklama pokazała mi się na insta i muszę przyznać że pasuje do wątku (z całą sympatią dla marki ZR): 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 Podobno Roman sam je tworzy (normalnie w fabryce, polecam zamiast kabaretu obejrzeć instastory). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2021 Te filmiki z produkcji ciekawe akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 4 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2021 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 Szyte grubymi nićmi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 Prawie jak norwegian welt :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 A może to te słynne purchle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2021 Oj, zamówili za duże podeszwy i się im szkoda zrobiło. Bo cholewki były gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 6 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2021 tak to jest jak się chodzi po niezastygniętym asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 11 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2021 W dniu 4.05.2021 o 23:26, jaskokoz napisał: Akurat miałem to wstawiać, zastanawiając się jednocześnie co robię w życiu nie tak, że mi się takie reklamy wyświetlają. Dla równowagi wrzucę opis, bo jest kuriozalny. Przeskalowane podeszwy i plastikowe kamienie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2022 Nie pamiętam, czy już były te gustowne mokasyny Maison Margiela. Tak się robi split toe, a nie tam jakieś popierdółki. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi