W.N. Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2017 BoC Clay Pomade jest bardzo wydajny, na 3-4 miesiące codziennego stosowania wystarczy spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Koledzy poradźcie czym najlepiej trzymać w ryzach długie włosy. Takie 18 cm+. Do tej pory używałem Pomp & Co Hair Cream, ale już nie daje rady. Najlepsza byłaby jakaś pasta matowa - nie lubię błyszczących włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aislinnek Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2017 Uppercut deluxe? Na pewno trzyma, ale wymaga wprawy w używaniu, łatwo sobie zbyt mocno posklejać włosy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 W dniu 24.12.2017 o 15:14, metius napisał: Koledzy poradźcie czym najlepiej trzymać w ryzach długie włosy. Takie 18 cm+. Do tej pory używałem Pomp & Co Hair Cream, ale już nie daje rady. Najlepsza byłaby jakaś pasta matowa - nie lubię błyszczących włosów. Balman, ostatnio miałem okazję używać i rewelacja, a włosy mam obecnie dużo dłuższe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Ja polecam Layrite - używałem ich 3 produktów (Original Pomade, Superhold Pomade i Cement Clay) i z wszystkich jestem bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Dzięki za pomoc. Zamówiłem Layrite Cement Clay. Czyli coś co już znam - kiedyś używałem i byłem w miarę zadowolony, chociaż włosy miałem zdecydowanie krótsze. Balmain matt clay strong (o to Ci chodziło @h8r3d?) odpuściłem - nie znalazłem wielu informacji na necie, a cena wyższa od Layrite. Może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 53 minuty temu, metius napisał: Dzięki za pomoc. Zamówiłem Layrite Cement Clay. Czyli coś co już znam - kiedyś używałem i byłem w miarę zadowolony, chociaż włosy miałem zdecydowanie krótsze. Balmain matt clay strong (o to Ci chodziło @h8r3d?) odpuściłem - nie znalazłem wielu informacji na necie, a cena wyższa od Layrite. Może następnym razem. Tak, dokładnie o to. Konsystencja jest podobna do wosku do wąsów i wystarcza na bardzo długi czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubski Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 A może macie jakiś przepis na włosy kręcone? Czym to się układa, żeby nie mieć afro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Prostownica 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Godzinę temu, Szydlowsky napisał: Prostownica Polecam ten sposób. Tylko trzeba też zainwestować w dobrą odżywkę coby z włosów nie zostało siano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Męczyłem się latami. Kupowałem rzeczy, których nazw po dziś dzień nie jestem w stanie zapamiętać, nie mówiąc już w ogóle o sposobach działania. Not 4 me. Więc wziąłem maszynkę i ściąłem tak włosy, jak i brodę. 3 milimetry na głowie, 5 milimetrów na twarzy i dziękuję, pozdrawiam, koniec z problemami życia codziennego Polecam ten stan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 W dniu 25.01.2018 o 15:24, Jakubski napisał: A może macie jakiś przepis na włosy kręcone? Czym to się układa, żeby nie mieć afro? Keratynowe prostowanie. Spróbowałem nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 Od jakiś dwóch lat używam american crew i byłem dość zadowolony. Jako że się skoczył, kupiłem nowe opakowanie, wraz z kilkoma dodatkami, a przy okazji pojawila mi się reklama tigi bed head manipulator. Skusiłem się chyba ciekawym opakowaniem, ale po dzisiejszym odbiorze i sprawdzeniu, jestem zachwycony. Nie jest tak mocno kleiste co american crew, bardzo łatwo się układa, fryzura kształtuje się jak na jutubowych filmikach zobaczę co będzie dalej, ale to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 18 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2018 10 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Od jakiś dwóch lat używam american crew i byłem dość zadowolony. Jako że się skoczył, kupiłem nowe opakowanie, wraz z kilkoma dodatkami, a przy okazji pojawila mi się reklama tigi bed head manipulator. Skusiłem się chyba ciekawym opakowaniem, ale po dzisiejszym odbiorze i sprawdzeniu, jestem zachwycony. Nie jest tak mocno kleiste co american crew, bardzo łatwo się układa, fryzura kształtuje się jak na jutubowych filmikach zobaczę co będzie dalej, ale to mi się podoba Właśnie też mi się kończy American Crew. Dzięki za polecenie, sam wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 W dniu 18.08.2018 o 00:05, Krzysiek_W napisał: Skusiłem się chyba ciekawym opakowaniem Czyżby kolor odegrał kluczową rolę? 🤔😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 1 godzinę temu, metius napisał: Czyżby kolor odegrał kluczową rolę? 🤔😉 Nieeee....😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekKrny Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Witam, Od niedawna mieszkam w Krakowie i poszukuję dobrego fryzjera - czy ktoś może polecić kogoś zaufanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Ja chodzę do Pauliny na Miodowej 33, Hair Room, fajnie dopasowała moje kędziory do kształtu głowy. Jest tam wielu fajnych fryzjerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2018 Ja chodziłem do Gentleman Barber na Miodowej, a ostatnio chodzę do Studia Piwowar na Lea (łatwiej o termin, niższa cena a z samego cięcia też jestem zadowolony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 Jestem w trakcie zapuszczania włosów i potrzebuje jakiegoś środka do układania włosów, bo już mi zachodzą na oczy. Sprawdzałem pastę i żel i wadą jest, że włosy są późno bardzo nieprzyjemne w dotyku więc albo nie umiem nakładać albo nie mam dobrego środku, coś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 To jesteśmy na podobnym etapie. Mam od miesiąca Reuzela i sobie chwalę. Aczkolwiek nakładamy dosyć oszczędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2018 Ja próbuję różnych środków, ale póki co nie znalazłem nic lepszego niż Layrite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artski Napisano 12 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2018 Ja już od kilku lat używam pomad i generalnie wygląda to tak : Są dwa główne rodzaje czyli pomady wodne i woskowe. Wodne są łatwo zmywalne bo jak nazwa wskazuje ich podstawą jest woda. Niestety albo stety tworzą skorupę na głowie zasychając. Drugi rodzaj czy woskowe są bardzo trudno zmywalne ( należy stosować specjalne szampony do zmywania pomad) ale ich zaletą jest to że nie tworzy się skorupa tylko mamy "normalne włosy" Ja korzystałem i z jednych i drugich ale zdecydowanie bardziej wolę woskowe. To co mogę polecić po przetestowaniu chyba większości dostępnych u nas to : Woskowe: Schmierre Zombie special Edition - mocny chwyt i połysk ale jako że woskowa to nie skleja włosów i nie towrzy skorupy. Ładnie pachnie ale trudno się zmywa. Konieczny dobry szampon. O nich napiszę na końcu. Reuzel Pink - pomada o mocnym chwycie , matowa. Zmywa sie jak powyższa. Wodne: Reuzel Blue - tworzy skorupę ale nie kruszy się nawet po całym dniu. Wysoki połysk Uppercut Featherweight - to teoretycznie krem ale też na bazie wody. Tworzy bardzo delikatna skorupę ma mocny chwyt i jest matowa. To chyba tyle z moich doświadczeń Co do szamponów do zmywania pomad to moim zdaniem numr jeden to Reuzel Scrub shampoo . No to tyle. Może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 @artski Schmiere jest mocne to fakt:) Też lubię niebieskiego Reuzela, aczkolwiek ostatnio przerzuciłem się na delikatniejszy krem Pomp & Co. -> https://www.pomp.ie/collections/all/products/the-hair-cream-4oz-regular. Zapach mi bardzo odpowiada. U mnie się sprawdza, ale mam raczej krótszą niż dłuższą fryzurę. Pomady też mają, ale nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 Ja również stosuję Pomp&Co Cream, jest to wodna pomada, dobrze się sprawdza na krótszych włosach, bardzo ładnie pachnie i nie tworzy skorupy. Dobry produkt do luźnych fryzur, do zaczesów może być za słaby.Mam również Pomp&Co Pomade, to również wodniak ale o mocniejszym chwycie i większym połysku. Jeżeli ktoś lubi bardziej klasyczne fryzury to ten produkt wydaje się lepszy od kremu.Z woskami jest tak, że ciężko zmyć zarówno z włosów ale i z rąk. Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi