m_wujek Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Za 400 kupisz seconds Meermin'a na eBay przy odrobinie szczęścia Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 no właśnie A Ja chce nowe buty i uważam że za 400 zł już powinno kupić się dobre buty na kilka lat. Mam SALOMONY za 350 zł już 10 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 34 minuty temu, naphozord napisał: no właśnie A Ja chce nowe buty i uważam że za 400 zł już powinno kupić się dobre buty na kilka lat. Mam SALOMONY za 350 zł już 10 rok Niestety nie pomożemy, przykro mi. Najtaniej to chyba tutaj: https://www.bexley.com/shoes/dress-shoes/boots-shoes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Kierman dzięki Ale te bexley wcale nie są ładniejsze od tych Ryłko nieprawdaż ?? Musze usiąść na spokojnie i pomyśleć czy całkowicie odrzucić polską markę i dodać czy jednak zostać na rodzinnym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 17 minut temu, naphozord napisał: Kierman dzięki Ale te bexley wcale nie są ładniejsze od tych Ryłko nieprawdaż ?? Musze usiąść na spokojnie i pomyśleć czy całkowicie odrzucić polską markę i dodać czy jednak zostać na rodzinnym rynku Dodaj, ale nie do bexley, uzbieraj trochę i kup porządne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 Godzinę temu, naphozord napisał: no właśnie A Ja chce nowe buty i uważam że za 400 zł już powinno kupić się dobre buty na kilka lat. Mam SALOMONY za 350 zł już 10 rok 350 zł, wydane 10 lat temu mają „większą wartość” niż 400 zł dzisiaj ponadto nie możesz porównywać tych dwóch, skrajnie różnych typów obuwia. Dodam jeszcze, w nawiązaniu do Twojego powyższego komentarza, że większość Bexley’ów prezentowanych w linku od kolegi jest ładniejsza od Ryłko, nad którymi się zastanawiasz. Rozejrzyj się za butami w TK MAXX lub na stronach internetowych typu Zalando Lounge, Joox. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2019 @naphozord, seconds to są nowe buty, zwykle z drobnymi wadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 4 godziny temu, naphozord napisał: Kierman dzięki Ale te bexley wcale nie są ładniejsze od tych Ryłko nieprawdaż ?? Musze usiąść na spokojnie i pomyśleć czy całkowicie odrzucić polską markę i dodać czy jednak zostać na rodzinnym rynku Są zdecydowanie ładniejsze, ale jak nie widzisz różnicy, to chyba tym lepiej dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2019 Zupełnie serio zapytam - a jak z jakością butów h&m serii Premium? Ubrania część z nas ma, ciekaw jestem jak buty, także botki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danizelij Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 @eduardo jaki przedział cenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamora Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Witam wszystkich, mój pierwszy post więc warto się przywitać. Planuję zakupić sobie moje pierwsze eleganckie buty na sezon jesień/zima. Buty będę nakładał do pracy, spotkania biznesowe, być może czasem na wyjście na miasto, jednak priorytetem właśnie jest żeby móc się w nich pojawić na spotkaniach z klientem pod marynarką gdy już spadnie śnieg. Szukam czegoś w kolorze ciemnego brązu i chciałbym się zmieścić w 1000 zł (ewentualnie jeśli naprawdę warto dopłacić to mogę to rozważyć). Możecie coś polecić początkującemu? 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 @Zamora, jaki rozmiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamora Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Większość butów mam z wkładką 28-28,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 @Zamora zapytaj supportu czy takie coś ma szansę na Ciebie pasować. Moim zdaniem świetne obuwie: https://patine.pl/yanko-755yh-niger-chesnut-marron-1174.html https://patine.pl/yanko-653vh-burdeos.html https://patine.pl/yanko-080y-marron-930.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 Kolega raczej powinien celować w 9-9,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2019 2 minuty temu, pi_senny napisał: Kolega raczej powinien celować w 9-9,5 Mi wujek google podpowiadał coś około 9.5-10UK, ale w trzewikach staram się brać +0.5 numeru. Trzeba zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antek Bargiełowski Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Dzieńdobry Jestem tu nowy.Chciałem zapytać o buty Cheaney kupione za poł ceny oczywiście w czerwonym angielskim sklepie na T.Ale ja tam lubie kupować.Mam uczucie że kupuje mądrze.Noi właśnie kupiłem buty Cheaney które mnie zachwyciły .Tak było do momentu gdy przeczytałem tu i na forum Styleforum że owszem świetnie wykonane ale z gorszej skóry.I tak jest.Tylko że.....Tylko że widze że w tej cenie nie znajdę tak zrobionych moich ukochanych broques.Kocham ten angielski styl w końcu ćwierć życia oddychałem tym powietrzem.GSTQ!.Co o tym myśleć?Jak żyć teraz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 @Antek Bargiełowski, największym błędem, jaki można zrobić to żałować dokonanego zakupu i rozkminiać, że można było dołożyć i kupić lepsze. To świetne buty i może nie będą się tak pięknie patynować, ale za to będą to Twoje buty pierwszego wyboru na deszcz i niepogodę. Polerowana skóra jest praktycznie bezobsługowa. Chodzisz paćkasz błotem, piwem, sosem łagodnym/ czosnkowym do wyboru, wracasz do domu, przecierasz wilgotną szmatką, na prawidła i gotowe. Przed następnym wyjściem szczotka i tyle. Będziesz się starał je zajechać żeby szybko móc kupić nowe, a one będą trwać i trwać. Mam 2 pary butów z polerowanej skóry kupione z rozmysłem i nie żałuję ani jednej złotówki, które na nie wydałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
303 Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 25 minut temu, Antek Bargiełowski napisał: Dzieńdobry Jestem tu nowy.Chciałem zapytać o buty Cheaney kupione za poł ceny oczywiście w czerwonym angielskim sklepie na T.Ale ja tam lubie kupować.Mam uczucie że kupuje mądrze.Noi właśnie kupiłem buty Cheaney które mnie zachwyciły .Tak było do momentu gdy przeczytałem tu i na forum Styleforum że owszem świetnie wykonane ale z gorszej skóry.I tak jest.Tylko że.....Tylko że widze że w tej cenie nie znajdę tak zrobionych moich ukochanych broques.Kocham ten angielski styl w końcu ćwierć życia oddychałem tym powietrzem.GSTQ!.Co o tym myśleć?Jak żyć teraz? Normalnie...chodzić i cieszyć się z pięknych i fajnych trzewików! Nie ma czego żałować, to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Słuchaj, but jest dobrze zrobiony, wygodny, ma ładne kształty - kiedyś kupisz full grade Cheaney, te na pewno będą się dobrze nosić więc nie ma co płakać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Bardzo ładne buty, nosiłbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Ciesz się ładnymi butami,nic tylko nosić.Chciałbym mieć takie problemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 19 godzin temu, Antek Bargiełowski napisał: Dzieńdobry Jestem tu nowy.Chciałem zapytać o buty Cheaney kupione za poł ceny oczywiście w czerwonym angielskim sklepie na T.Ale ja tam lubie kupować.Mam uczucie że kupuje mądrze.Noi właśnie kupiłem buty Cheaney które mnie zachwyciły .Tak było do momentu gdy przeczytałem tu i na forum Styleforum że owszem świetnie wykonane ale z gorszej skóry.I tak jest.Tylko że.....Tylko że widze że w tej cenie nie znajdę tak zrobionych moich ukochanych broques.Kocham ten angielski styl w końcu ćwierć życia oddychałem tym powietrzem.GSTQ!.Co o tym myśleć?Jak żyć teraz? Możesz żyć spokojnie i dalej oddychać. Jeżeli Ci pomoże odzyskać równowagę to brogue punch pattern nie ma zbyt wiele wspólnego z angielskim stylem tylko pochodzi z Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 @Mayor, a nie ze Szkocji? Gdzieś czytałem, czy słyszałem, że mokre wrzosowiska, łatwiejsze suszenie itd. Pewnie to było już na forum, czy mógłbym prosić kogoś, kto wie gdzie o link do wątku? Tkanks from the mountainWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 20 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2019 Po co skomplikowane przeszukiwanie forum, jak można zasięgnąć rady tych, co wiedzą. https://pangrono.pl/brogsy/ No i proszę, spór rozstrzygnięty, autor pisze o Irlandii lub Szkocji. 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi