proceleusmatyk Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Najszybsza będzie Wróżka Zębuszka, jeśli ostały Ci się mleczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Z tą zębuszką niezły pomysł - mam pół wiadra zębów na przyszłe ćwiczenia praktyczne stomatologiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Najszybsza będzie Wróżka Zębuszka, jeśli ostały Ci się mleczaki To się chyba da załatwić jeszcze w niektórych częściach miasta i bez mleczaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Dwa lny na lato, a reszta dla kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Len wymiata. Co to za producent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Pierwszy zakup w Poszetka.com (len i bawełna). Małe a cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Harvie & Hudson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 Jaki ogromny monogram o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2013 CHyba standard. Zresztą, jak jest monogram na rogu, to wielkość nie robi specjalnie różnicy . Lepiej, żeby go po prostu nie było. Mniejsze możliwości układania poszetki. Co innego w przypadku np. chustek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Jaki ogromny monogram o.OMiało być dyskretnie a wyszło .... Nauczka na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 W pełni zgadzam się z Miszą - mam jedną poszetkę z logo producenta na rogu. Niby dyskretne, ale nie ma to specjalnie znaczenia, składam poszetkę z reguły tak, że mimo moich starań zmierzających w przeciwnym kierunku, ono uparcie chce mnie "skompromitować" (nie, żebym uważał monogram za kompromitację, jednak wobec wywalania logo na wierzch jestem uprzedzony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 21 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2013 Dzisiejszy zakup - wyprzedaż w Tommy Hilfiger. 100% wełna. Zielona jodełka. W rzeczywistości wygląda znacznie lepiej niż na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Kupione w tym tygodniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Piękne krawaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Dzisiejsza dostawa. 5 koszul, krawat i spinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Identyfikujesz się jakoś z Francją, czy po prostu podobał Ci się wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 a nie powinien się podobać? sam się nad nim zastanawiam tylko w innej kolorystyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Fikaczyński tu chodziło o to co najbardziej charakterystyczne jest w tym krawacie czyli o fleur de lis http://pl.wikipedia.org/wiki/Fleur-de-lis Ten " znaczek" ma bogatą historię heraldyczną i pol606 pewnie chiał wiedzieć czy dla Shimyamy ten "znaczek" to coś więcej czy po prostu miły wzór dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Może był lub jest harcerzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Fikaczyński tu chodziło o to co najbardziej charakterystyczne jest w tym krawacie czyli o fleur de lis http://pl.wikipedia.org/wiki/Fleur-de-lis Ten " znaczek" ma bogatą historię heraldyczną i pol606 pewnie chiał wiedzieć czy dla Shimyamy ten "znaczek" to coś więcej czy po prostu miły wzór dla oka. Dokładnie, proszę się nie doszukiwać "drugiego dna" pytania Sam interesuję się heraldyką, stąd pytanie. Swoją drogą, jeśli mieli byśmy krawat, lub wpinkę w butonierkę z herbem: w polu czerwonym srebrny orzeł w złotej koronie, to raczej kiepsko było by to odbierane prawda? Myślę, że większość kojarzyła by to zaraz z jakąś (bliżej nie określoną Partią Polityczną. A szkoda... a szkoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Bez przesady, panowie! Co innego, gdyby kolega chciał się ubrać w kilt dla kaprysu, a co innego, jak ma lilijki na krawacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Apropo, zamówione: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Bardzo ładny tartan! w ogóle z tartanami tak jest, że prawie wszystkie mi się podobają. Na vo to będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Identyfikujesz się jakoś z Francją, czy po prostu podobał Ci się wzór? Nie spodziewałem się takiej reakcji jaką wywołało to zdjęcie. Śpieszę z wyjaśnieniem, że nie jestem (a skoda ) w żaden sposób związany z monarchią francuską zaczynając od Filipa I, który bodajże po raz pierwszy użył trzech lilii w polu niebieskim, ani też Francją jako taką. Nie jestem również harcerzem. Lilia jako figura po prostu mi się podoba, a żeby nie było inklinacji heraldycznych krawat jest granatowy a lilie fioletowe (kombinacja kolorystyczna raczej nie występująca w heraldyce (aczkolwiek mogę się mylić). Dziękuję z spore zainteresowanie i ciekawe podejście do sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Bardzo ładny tartan! w ogóle z tartanami tak jest, że prawie wszystkie mi się podobają. Na vo to będzie? Spodnie... zaciekawiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi