montparnasse Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kupione wczoraj. Niestety "kapcie" nie są objęte wyprzedażami.
The-Bigwig Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2013 Świetne. Pokaż je na nogach
whale Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Też bym sobie takie sprawił Gratuluję. Sam na razie mogę się tylko cieszyć z zakupów innych ;> Pozdrawiam
proceleusmatyk Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie żeby sam nabytek był jakiś wyjątkowy, ale liczba krawatów w mojej szafie oficjalnie przekroczyła setkę Aha, i odkryłem, że uwielbiam paiselye! Wszystkie!
Jan Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Nie żeby sam nabytek był jakiś wyjątkowy, ale liczba krawatów w mojej szafie oficjalnie przekroczyła setkę Aha, i odkryłem, że uwielbiam paiselye! Wszystkie! Lepiej pokaż jak je przechowujesz
proceleusmatyk Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Mam typowy wieszak na krawaty, ale większość zwisów po prostu przewieszam przez poziomą część zwykłego wieszaka. Mam takich zbiorczych wieszaków ze cztery.
Kyle Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kaszkiet, taki ciemnobrązowy melanż .
eye_lip Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce
Remy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce Kup jej jeszcze kalosze na te buty. Raz wybrałem się w podobnych butach na plac budowy. Resztki zapraw to jedno, a rysa i jeszcze ślad po uderzeniu w rusztowanie to drugie. Np. sól drogową można usunąć znanymi sposobami, ale wapno, cement itp. jakoś dziwnie wchodzą w strukturę i nie wiadomo jak się za to zabrać.
wojvv Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ponieważ moja partnerka jest inżynierem i czasami "szlaja" się po budowach, postanowiłem zaryzykować i zakupiłem jest coś męskiego Czarne budapestery rozmiar 39 na podeszwie Vibram brzmią jak wyrok, a na kobiecych stopach sprawiają, że każdy robotnik wie gdzie jego miejsce Gdyby zabrała ze sobą także prawidła z fotografii butów, szacunek robotników mógłby być jeszcze większy Pozdr, wojvv
Misza Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Krosno, ręcznie formowane. Wspaniałe na żywo. Dołączą do pozostałych z kompletu.
R0bert Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Coś mały ten kieliszek do wina czerwonego
pol606 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 No właśnie, do czego to kieliszek?
B.B. Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Coś mały ten kieliszek do wina czerwonego Trudno stwierdzić czy mały czy duży, bo na zdjęciu nie ma żadnego punktu odniesienia.
pirat Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 To jest kieliszek do wina dla gości Dla siebie i żony, Misza ma schowane Riedle
Skalpel Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nowy nabytek w postaci torby na co dzień (made in Poland) wykonanej z ze skóry juchtowej. IMO wykonanie bardzo dobre, skóra też budzi zaufanie. Mam nadzieję, że bedzie mi długo służyć.
White Haven Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Można wiedzieć gdzie ją kupiłeś?
Skalpel Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na maxa po "taniości" http://sklep.panda2.com.pl/kolekcja-juc ... -c-14.html
Flors Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ładna, prawie jak Ruitertasse. Kiedyś robiłem renowację takiej teczki (z dość wymęczonej i suchej już skóry). I tak stała się dla mnie nowym nabytkiem. Kolor finału lekko czerwony z uwagi na zachodzące słońce. Jak znajdę czas to zrobię fotorelację lub krótką instrukcję (chociaż było już tutaj sporo przykładów).
B.B. Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Taka czerwona mi się podoba, ale skoro to przez zachód słońca to szkoda
Rekomendowane odpowiedzi