Marek2011 Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Blue indeed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Gaziano & Girling croc and world map patina 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Dyskusja o Carminach przeniesiona tu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1404-producenci-marki-butów-carmina/?p=199346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ciekawy wpis o różnych, w tym też egzotycznych rodzajach skóry popełnił jeden z kolegów na swoim blogu: http://thesartorius.blogspot.de/2016/02/rodzaje-skor-obuwniczych.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Bardzo dobry i merytoryczny wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Yohei Fukuda wholecut oxford ze słonia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Z ciekawości zapytam skąd biorą się takie skóry, polowanie na słownie jest chyba zabronione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Z ciekawości zapytam skąd biorą się takie skóry, polowanie na słownie jest chyba zabronione? Nawet w sprzyjających warunkach słonie nie żyją wiecznie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 OK, myślałem, że stara skóra nie nadaje się do użycia. Chyba, że zwierze pada wcześniej, z powodu choroby przykładowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 OK, myślałem, że stara skóra nie nadaje się do użycia. Chyba, że zwierze pada wcześniej, z powodu choroby przykładowo. Wygląda na to , że skóry z legalnego źródła pochodzą z polowań które odbywają się zgodnie z prawem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Z ciekawości zapytam skąd biorą się takie skóry, polowanie na słownie jest chyba zabronione? Nie jest jeśli odbywa się zgodnie z regulacjami. Oburzonym obrońcom zwierząt podpowiem, że otwarcie i regulacja rynku kości słoniowej i skór, wpłynęły bardzo pozytywnie na ograniczenie kłusownictwa w wielu miejscach Afryki. Ceny na rynku spadły tak znacząco, że dla zorganizowanych grup przestępczych ten proceder stał się nieopłacalny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Oraz https://forum.butwbutonierce.pl/topic/407-lotniki-bez-szw%C3%B3w-na-cholewce-zam%C3%B3wienie-forumowe/page-3#entry20319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panek Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Taka sytuacja, z mojej kolekcji. Oto the One and the Only - moje Kowbojki;) Od razu zaznaczam, że są przed odświeżeniem posezonowym, chociaż bywały lata, że sezon trwał cały rok: 20151117_071806.jpg 20151117_07173544.jpg Szczerze mówiąc, nie jestem pewien, co to za skóra - hipopotam albo słoń? Jeśli możecie podpowiedzieć, to będę wdzięczny. Niesamowite buty! Można wiedzieć gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Niesamowite buty! Można wiedzieć gdzie kupiłeś? Aleś odkopał Prada, kupione po pijaku w Mediolanie, pięknego lata 98 roku chyba. Dałem za nie 2 miliony. Lirów. Pojechałem na wakacje pracować przy wykończenióweczce i ogrodnictwie ze starszym kuzynem, z zamiarem kupienia jakiegoś pięknego choppera na zakończenie pobytu:) Niestety - wakacyjny pobyt we Włoszech młodocianych długowłosych Polaków nie służy oszczędzaniu. Pod koniec sierpnia uświadomiłem sobie, że starczy mi najwyżej na jakąś yamahę drag star, z silnikiem o pojemności szklanki wódki. Olałem więc temat i niesiony pijackim tygodniowym balem na ulicach i w okolicach Mediolanu, wszedłem do Prady i wyszedłem w kowbojkach, za to bez oszczędności:) Raz się żyje. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 http://www.classicshoesformen.com/shoes/new-churchs-custom-grade-fighting-seal-high-vamp-loafer-circa-198047d Brzydkie buty ale nie widziałem jeszcze butów z foczej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Riccardo Freccia Bestetti rekin Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Moreschi, plecionka ze skóry kangura. Blake. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Dla butoholików - bardzo ciekawy wpis popełnił ostatnio na swoim blogu nasz forumowy Kolega: http://www.wdrugiejskorze.pl/budapeszt-dla-milosnikow-obuwniczego-rzemiosla/ W skrócie - 'Nie samym Vassem Budapeszt stoi'... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 Dzięki, dodam, że jest tam sporo klasycznych ładnych modeli. Mam jeszcze do przyedytowania wywiad z Sandorem Rozsnyai Jr. wrzucę na forum jak opracuję. pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Czarno-zielone loafersy MTO Ellington ze skóry shaved alligator od Gaziano & Girling na kopycie Deco Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Giacopelli bespoke 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Zawsze mnie ciekawiło, jak takie buty z płaszczki wyglądają po jakimś czasie noszenia. Skóra sprawia wrażenie wybitnie pancernej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 To fakt. Kiedyś miałem obawy, ale z doswiadczenia znajomych (buty) i klientow (akcesoria i paski) wiem że wygląd się nie zmienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Przeczytałem wpis Filipa, mam oczywiście również wcześniejsze przemyślenia - i zdaję sobie sprawę, że to kwestia gustu - ale nie widzę nic godnego uwagi w butach ze skór egzotycznych, w większości są ciekawe (nietypowe/wyróżniające się), ale raczej niezbyt ładne. Nie ma to jak jakościowy cielak. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Mam zupełnie odmienne odczucia co do produktów z egzotyków (trudno aby było inaczej, to moja pasja i praca) - buty z aligatora lub krokodyla są przepiękne. Dobra egzotyczna skóra wygląda niesamowicie i robi duże wrażenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi