Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry,

oto buty mojego kolegi z pracy - półtoraroczne angielki ze skóry płaszczki. Oczywiście, nie są użytkowane codziennie.

Mam nadzieję, że pomogłam :)

Pozdrawiam

Spodnie wymagają skrócenia,kiepsko to wygląda.

Posted

Zdjęcie z wystawy w Mall of The Emirates w Dubaju.

Gdyby nie to, że to Versace, zapewne trafiłyby do wątku dotyczącego obuwniczych koszmarków ;-)

attachicon.gifIMG_1005.JPG

Pozdr,

wojvv

A co ma do tego Versace? But albo jest koszmarkiem, albo nim nie jest i nie ma znaczenia kto go wyprodukował. 

• Upvote 1
Posted

A co ma do tego Versace? But albo jest koszmarkiem, albo nim nie jest i nie ma znaczenia kto go wyprodukował. 

@waski

Kolega nie zrozumiał prawdopodobnie ironii: koszmarek topowej modowej marki jest przejawem śmiałej kreatywności genialnych projektantów tej marki. Identyczny koszmarek ale z logami dajmy na to, Ryłko jest prostackim gwałtem na zasadach klasycznej męskiej elegancji wykonanym przez zaściankowych ignorantów. ;-)

@skar

Nie pytałem o skórę. Lico wyglądało... na ruskiego renifera, o którym kiedyś ktoś już pisał na forum.

Pozdr,

wojvv

• Upvote 1
  • 2 months later...
Posted

Ok! Moze troche zle zrozumialem temat. Myslalem, ze to jest 'buty troche drozej i wszelka egzotyka', a to jednak 'buty troche drozej czyli wszelka egzotyka' ;)

Swoja droga buty sa tak piekne, ze chyba nie zaszkodzilo ze sie pojawily :>

• Upvote 1
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Piękne kopyto, szlachetna skóra. Mam nadzieję, że nikogo nie obrażę, ale czerwone elementy odbieram jako, hm, dobrane wyjątkowo nieszczęśliwie. Na szczęście najbardziej jarmarczne i najwięcej psujące sznurowadła,  można łatwo, szybko i tanio wymienić.

• Upvote 7