Jump to content

Buty trochę drożej - wszelka egzotyka

damiance
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Te traperki Kielmana to się jakoś zapina, bo na zdjęciu trudno to dostrzec, chyba że mam słaby wzrok. A tak na marginesie to zastanawia mnie "co autor miał na myśli" tzn jakie zastosowanie przewiduje dla tego typu butów. Do dżinsów wpuszczonych do buta może to będzie Ok, tylko po kilku dniach chodzenia po zasolonych ulicach ten krokodyl bedzie wygladał tragicznie. No chyba że wybiera się na polowanie do Afryki i chce wyraźnie odróżniać się w tłumie myśliwych.

Te traperki Kielmana to się jakoś zapina, bo na zdjęciu trudno to dostrzec, chyba że mam słaby wzrok. A tak na marginesie to zastanawia mnie "co autor miał na myśli" tzn jakie zastosowanie przewiduje dla tego typu butów. Do dżinsów wpuszczonych do buta może to będzie Ok, tylko po kilku dniach chodzenia po zasolonych ulicach ten krokodyl bedzie wygladał tragicznie. No chyba że wybiera się na polowanie do Afryki i chce wyraźnie odróżniać się w tłumie myśliwych.

Po pierwsze primo, są ludzie, którzy poruszają się w taką pogodę samochodem i parkują na parkingach podziemnych ;)

Po drugie primo, są ludzie, którzy zamawiają buty u Kielmana dla samej chęci ich posiadania z myślą, że założą je kilka razy w roku i nie wiedzą co to są "buty-woły robocze".

Po trzecie primo ultimo, może właściciel butów czyta forum i planuje do nich zakładać "kaloszki", więc śnieg i sól są mu niestraszne. :twisted:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...